נתב"ג 2000 מהאוויר

מצב
הנושא נעול.
שאלת צנזורה

נתב"ג 2000 מהאוויר
שאלת צנזורה
קודם כל, תודה רבה על התמונות היפות והמיוחדות. דבר שני - האין בפרסום תמונות אלו משום עבירה על חוקי הצנזורה? (רוצה לאמר, האם לא מופיעים בהן מתקנים צבאיים?)

orangecalx

New member
בתמונה מופיע רק הטרמינל האזרחי.

שאלת צנזורה
קודם כל, תודה רבה על התמונות היפות והמיוחדות. דבר שני - האין בפרסום תמונות אלו משום עבירה על חוקי הצנזורה? (רוצה לאמר, האם לא מופיעים בהן מתקנים צבאיים?)

לדעתי כיום גם האזרחי

לדעתי כיום גם האזרחי
צריך להיות מצונזר, למה שנקל על אנשים רעים
מאוד מסויימים את המלאכה

kennedy

New member
תשובה לחן:יש פה אכן עבירה,אך לא

שאלת צנזורה
על חוקי צנזורה,אלא על חוקי בטחון שדה שמנסה צה"ל לאכוף ללא הצלחה,בעידן האינטרנט. במצב היום כל דרדק שמתרומם "מטר"באויר יכול לצלם ואין מונע וקשה למנוע פרסום באינטרנט.האויב כבר עשה "בוק" לתפארת מכל מה שהתפרסם באינטרנט....

kennedy

New member
חן הנה דוגמא לתמונה מדהימה

על חוקי צנזורה,אלא על חוקי בטחון שדה שמנסה צה"ל לאכוף ללא הצלחה,בעידן האינטרנט. במצב היום כל דרדק שמתרומם "מטר"באויר יכול לצלם ואין מונע וקשה למנוע פרסום באינטרנט.האויב כבר עשה "בוק" לתפארת מכל מה שהתפרסם באינטרנט....
של בן גוריון,שצילם נוסע מחלון מטוס נוסעים שהיה בטיסה מסחרית רגילה לארץ. פרושים לפנינו כל "סודותיו" של בסיס חה"א ששוכן ליד נתב"ג 2000.התמונה

ארזS

New member
יש לי הפתעה בשבילך "קנדי"

של בן גוריון,שצילם נוסע מחלון מטוס נוסעים שהיה בטיסה מסחרית רגילה לארץ. פרושים לפנינו כל "סודותיו" של בסיס חה"א ששוכן ליד נתב"ג 2000.התמונה
יש לי הפתעה בשבילך "קנדי"
הצלם אריאל שוקרון הוא לא "סתם צלם" והתמונה לא צולמה מחלון בתא הנוסעים. אתה יודע למה? כי הוא טייס באיבריה וצילם את התמונה מחלון קדמי של המטוס. (ואני אומר את הנ"ל ממידע אישי...)

אנשי החמאס עוקבים אחר הפורום שלנו

ויום אחד פגשתי במאפייה של הפיתות בשייח'-ג'ראח מישהו שאמר לי : "וואלה אפיטר (אביתר)- אחלה סוראאת (תמונות) חאתת (שמת) בל קומביוטר ! רבותיי היזהרו !!! הנבלות הסרוחות מהחמאס אוהבים את הפורום שלנו !!! אני מקפיד בכל תמונה להיזהר שלא לפרסם פרטים רגישים !!! אנא תשומת ליבכם לעניין זה ! תודה מכל הלב !

ה דרומי

New member
../images/Emo156.gif

ויום אחד פגשתי במאפייה של הפיתות בשייח'-ג'ראח מישהו שאמר לי : "וואלה אפיטר (אביתר)- אחלה סוראאת (תמונות) חאתת (שמת) בל קומביוטר ! רבותיי היזהרו !!! הנבלות הסרוחות מהחמאס אוהבים את הפורום שלנו !!! אני מקפיד בכל תמונה להיזהר שלא לפרסם פרטים רגישים !!! אנא תשומת ליבכם לעניין זה ! תודה מכל הלב !

Chihuahua

New member
אביתר אוי התמימות....

אביתר אוי התמימות....
שים לב מה שגוגל מוצא על ערך תמים
כאן

omersi

New member
לפראנואידים בינינו - תמונות אוויר

אביתר היקר
מה שהראה גוגל זה עוד כלום לעומת מה שאפשר למצוא היום ברשת. אני לא יודע אם זה כל כך עצוב, אבל זאת עובדה שבעידן האינטרנט אפשר למצוא כמעט הכל בכל תחום שתרצה.
לפראנואידים בינינו - תמונות אוויר
המיטב של נתב"ג כאן

מצב
הנושא נעול.
למעלה