נשק

מ ס ט י ק

New member
נכון...

זה אל משתוהו על להפסיד 75 ימים מהאזרחות שלי ולגבי המשמעת - לא הבנת אותי נכון, אני יודעת שמהמשמעת בבהד 15 לא חמורה, אני מכירה את כל המדריכים של הפענוח שם ככה שאני יודעת מה קורה שם. אגב - איזה קורס עברת?

אתה טועה...

יש איתי בטירונות 3 חבר´ה מבית ספר של חיל האויר שהם שם כבר מכיתה י´ ולכל אחד מהם יש סיכות ודרגות מיועדות זאת אומרת שהם מסיימים טירונות אחד ישר הופך להיות סמל והשני רב"ט ועוד אחד יהיה רב"ט ויש להם איזה 2-3 סיכות כבר והם חופשי מסתובבים עם זה על מדי א´ בימי שישי אחרי הטירונות...

הקורס שאני יעשה אחרי סוף הטירונות

ואני לא מתבייש בזה וגם לא הבנתי את התגובה שלו להודעה שלי כי אין בכלל הקשר להדועה שלו לשלי...

נוב 00

New member
אין לך במה להתבייש....

מי אמר שיש לך במה להתבייש?!, גם לעובר רס"ר הכי זוטר בצה"ל אין במה להתבייש. סה"כ הקורס סבבה האווירה והכל אבל אחרי זה ההרגשה הולכת לפי המקום שאתה נופל אפשר לקחת הכל בסבבה אפילו שאתה נופל למקום הכי חרא ואפשר לקחת את הכל בבאסה, אמרתי לך כבר שאתה תיפול למקומות טובים כי אתה שייך לחמ"ן ולא למוד"ש שמגיעים למקומות יותר גרועים. אבל סה"כ תפקיד סבבה ,אני מרוצה ממנו זה בדיוק מה שאפשר היה להביא לי, לא קרבי, בשביל בחור עם נתונים כמו שלי שהם פרופיל 97 בלי בעיות ת"ש ולא בן יחיד, כנראה קיבלתי את זה כי התעקשתי לפני הגיוס שאני לא רוצה קרבי ע"י שליחת פקסים ומכתבים ,בגלל זה שווה להשקיע לפני הגיוס בשטויות האלה. ועוד משהו לחלק השני של ההודעה שלך שהיא : "וגם לא הבנתי את התגובה שלו להודעה שלי כי אין בכלל הקשר להדועה שלו לשלי... " למה אתה מתכוון? ושוב אין לך במה להתבייש ולא אמרתי לך שיש לך במה להתבייש הקיצר "משק"ים אימפריה" זה משפט שתשמע הרבה בקורס

דיייייייייייייייי ../images/Emo46.gif

מש"ק זה דבר סבבה
ואל תדאג לי אני יהיה בבסיס טוב ואני בכלל רציתי קרבי יש לי פרופיל 82 וקב"א 53 אבל לאאאאאא אני יהיה במודיעין ואם כבר מודיעין מש"ק זה סבבה

Mr Mister

New member
טר"צ vs. בה"ד

מסטיק וInfrared, קודם כל אני רוצה לכם שאתם נמצאים באחד הקורסים היותר טובים של החיל. שלאחריו צפוי לכם שירות מאתגר, מספק ומעניין. אתם צריכים לשמוח להיות גאים שהגעתם לקורס הזה ולמקצוע הזה.
טר"צ הוא קורס שנערך על חשבון האזרחות זה נכון, אבל במהלך הטר"צ החניכים הם בלי דיסטנס, ובלי שמירות/תורנויות/שאר הסחות דעת. בנוסף יש להם את כל התנאים הטובים מאוד של מתקן אזרחי במרכז הארץ וזה כולל אוכל טוב מאוד, מגורים מעולים ואפילו בריכה (השנה היא דווקא סגורה). לאחר הטר"צ הם מגיעים מקצועיים ליחידות ובגלל שיש להם יתרת שירות ארוכה יותר הם יותר מקצועיים לפני שהם יוצאים לקצונה לעומת קורסיסטים שהם יוצאים עם פז"מ עבודה קצר מאוד. קורס בבה"ד הוא האפשרות השניה והוא נערך על חשבון הפז"מ בבה"ד במרכז הארץ. הקורס הוא עם דיסטנס לא קל, אמנם לא קשה כמו טירונות אבל הרבה יותר משיש ביחידות או בטר"צ, בזמן שבטר"צ יש מדריכים בבה"ד יש מפקדים. בבה"ד בנוסף ישנם תכנים שלא מועברים בטר"צ עקב מיגבלות שהם אזרחים עדיין. במהלך הקורס יש לך תורוניות כמו שמירות, מטבחים וכד´, ופחות או יותר שבת ל-2. המפקדים בקורס הם האנשים הכי מקצועיים בתחום ואותם הביאו במיוחד מהיחידות הכי טובות כדי ללמד את הדור הבא, אז תלמד להעריך אותם ולהעניק להם את הכבוד הראוי כי הם שם בשבילכם. שני הקורסים בנויים על אנשים מאותרים. בעוד שהטר"צ זה 100% מאותרים הבה"ד טיפה פחות מזה. לאחר הקורס תגיעו ליחידות הכי טובות בחיל (בהנחה ותשקיעו בקורס), ותתעסקו בחומר רגיש מאוד ומעניין מאוד. למקצוע הזה ישנה יוקרה ברחבי הצבא בעקבות העבודה ואיכות האנשים שעוסקים בו. בהצלחה בקורס, תשקיעו ותגיעו לשמיים.

kkkkppp

New member
איזו פלצנות!

"אחד הקורסים היותר טובים של החיל. שלאחריו צפוי לכם שירות מאתגר, מספק ומעניין" "המפקדים בקורס הם האנשים הכי מקצועיים בתחום ואותם הביאו במיוחד מהיחידות הכי טובות כדי ללמד את הדור הבא, אז תלמד להעריך אותם ולהעניק להם את הכבוד הראוי כי הם שם בשבילכם" "למקצוע הזה ישנה יוקרה ברחבי הצבא בעקבות העבודה ואיכות האנשים שעוסקים בו" * קוראים לך איתי א. במקרה???

למעלה