נשמות תאומות

TG GIRL

New member
יש לי שאלה לגבי הכתוב... ../images/Emo9.gif

אתה חושב שאם נשמות תאומות נפגשו בעבר, והקשר ביניהם נותק, הם יפגשו שוב בגלגול הזה?

רותי 11

New member
TG GIRL יקרה

נשמות תאומות לא נפגשות בכל גלגול וכמו שציינתי רוב המצבים שאנחנו נפגשים עם נשמות תאומות הן לרוב לא למפגשים רומנטיים. זה נחמד כל הסיפור הזה שפגשתי את הנשמה התאומה אבל זה מושפע מסרטים או מרצון פנימי לחוות אהבה חזקה כמו בסרטים כי במציאות לרוב האהבות האלה לא באמת תופסות יש מעט מאוד כאלה אהבות.

ממה שאני יודע...

כמה סוגי נשמות תאומות: ישנה נשמה תאומה אסטרולוגית כאשר האדם נולד באותו סימן שמש באותה שעה באותו מיקום אלו שני בני אדם שלרוב יהיו זהים בהוויתם .. הנשמה התאומה השניה היא נשמה בגוף ישנו חיבור בין שתי נשמות שעליהם לעבור תיקון יחדיו והחיבור בדרך כלל הוא פיזי הנשמה התאומה הבאה היא ברוח החיבור הוא רוחני ויש קשר של יכולת לתקשר האחד עם השני ללא היתרחשות פיזית עולם החיבור של נשמות תאומות הוא אין סופי ויש לא מעט אנשים השוהים עם הנשמה התאומה ולעיתים הם כלל לא מודעים לכך . אגב, פאולו קואלו בספר "ברידה" עוסק בכך, מומלץ בחום. תשאל את "ויקה"..היא יודעת. {המכשף}

LightBoy8

New member
זה לא קשור לנושא, אבל עלתה לי השאלה הבאה:- )

ידוע לכולם שישנם "כפילים" שלנו בעולם. אני למשל מכיר מס' אנשים ממקומות שונים, שאינם מכירים, אבל הם דומים כאילו זה אותו בן אדם - מבחינת מראה ואפילו מבחינת אופי ועוד... האם יש קשר בין הנשמות האלה? אם כן - אז אפשר לדעת מה? אם לא - אפשר לדעת גם? תודה לעונים.

רותי 11

New member
LightBoy8 - גם אני שמעתי

על זה, אבל אנ י לא יכולה לענות לך על זה אין לי מושג עד כמה זה נכון ומה הקשר בין אותן נשמות

LightBoy8

New member
וואיי זה כל-כך מסקרן אותי :- )

האם אפשר לשאול אם יש קשר בינהם בתקשור?

LightBoy8

New member
רותי, אני אשמח מאוד אם תוכלי להביא

את התקשור הזה לפינת התקשורים שלך בפורום : - )

ענבל164

New member
האם יכול להיות שהכלבה שלי היא הנפש התאומה

שלי? אנחנו מחוברות שאי אפשר לתפוס בכלל.

רותי 11

New member
ענבל ממש לא

נשמות בני האדם לא מתערבבות עם נשמות בעלי החיים והכוונה אנחנו לא באים כבעלי חיים והם לא באים כבני אדם. רמת ההתפתחות שלנו שונה

למעלה