נשמות תאומות

נשמות תאומות

נשמות תאומות יודעות בוודאות כשעיניהן נפגשות משהו כמו "אהבה ממבט ראשון", הן בעלות אותו "תדר" הן לא הגיעו לכאן בהכרח לבצע "תיקון" ולפעמים הן "התפצלות" של נשמה. הזיהוי נעשה באמצעות ה"אור" שבעיניים או ע"י נקודת האור שמופיעה מעל הכתף השמאלית. בכל גילגול הן מחפשות אחת את השניה והן תמיד ימצאו אחת את השניה. אם תפגש נשמה עם שתי נשמות תאומות שלה בגילגול אחד עלולה להיווצר תחושה של כאב או סבל קושי הנובע מחוסר יכולת לבחור מי מבין השתיים. אהבה שבין נשמות תאומות מוארת בצבעים,רגש האהבה צבוע במגוון צבעי הקשת,זו הסיבה,אגב,שאנשים מאוהבים.."מוארים". חווית האהבה ביניהם אם תהיה מלווה ב- 5 החושים כשהם פעילים אזי ברגע שכזה כל כוחות העולם והטבע יחברו במלוא העוצמה לאנרגיה מדהימה ועוצמתית שכזו שתיצור תחושת עונג עילאי וכמו חזרה לגן עדן,וברגע שכזה שניהם הופכים בחזרה להוות את בסיס הבריאה.

LightBoy8

New member
נהניתי לקרוא מה שכתבת, אבל איך אפשר להסביר...

כשאנשים לא פוגשים אף פעם את הנשמה התאומה שלהם? אנשים מחפשים במהלך כל החיים לפעמים, ולא מוצאים בני זוג מתאימים. או שאנשים מוצאים אהבה גדולה, ואז משהו משתבש ומתפרק אצלם. יש המון דוגמאות לאהבה כזו - רומיאו ויוליה, יעקב ורחל ועוד סיפורים... רק בספרי אגדות האהבות הגדולות נשארות באושר ועושר עד היום שהמוות מפריד בינהם. הרי קיימים בעולם מס' זוגות אפשריים לכל בן אדם (נשמה), אז לא ברור איך אנשים נשארים לעיתים קרובות לבד, או מתפשרים על זוגיות עם אנשים שהם לא אוהבים - העיקר לא להיות לבד וכל מיני דברים כאלה... זה קיים, ובאחוז לא קטן בעולם. אחוז הרווקים והרווקות הינו גדול מאוד מאחוז הנשואים באושר, לדעתי. אשמח שתבהיר לי את הנקודה הזו : - )

רותי 11

New member
מפגש עם נשמות תאומות

לרוב הוא נדיר בכל אופן ברמה הזאת של אהבה כל כך עילאית. לרוב כשאנחנו נפגשים עם נשמות תאומות הקשר הוא לא כל כך של אהבה לרוב הן באות ללמד אותנו את השיעורים הקשים ביותר שלנו, לכן הרבה פעמים אנחנו לא נאהב אותם ואפילו נשנא אותן. נכון שיש פה ושם כאלה מפגשיםשל אהבה גדולה אגב זה לא בהכרח נשמה תאומה, אלא זה זכרון נשמתי או שזה מה שהן באו לחוות כאן. לא בכל גלגול אנחנו פוגשים את הנשמה התאומה שלנו אגב מפגש עם המשלים האנרגטי שלנו הוא הרבה יותר חזק ממפגש עם הנשמה התאומה שלנו.

רותי 11

New member
גם המפגש עם משלימים אנרגטיים

הוא נדיר הוא יתכן אבל הוא נדיר. וכמו שציינתי המפגשים עם נשמות תאומות לרוב אלה הן נשמות ששיכות למשפחה הנשמתית שלנו, ולרוב אנחנו לא נפגשים איתם לצרכים רומנטיים.

LightBoy8

New member
יוצא שהחוויה הכי טובה לכולנו זה עולם הנשמות.

אני לא מתלונן על העולם פה, אבל ממה שמשתמע - עולם הנשמות הרבה יותר טוב לכולנו! אני לא מבין מה הטעם לחיות נגיד עם בני זוג שלא אוהבים כמו שרוב גדול מהאנשים עושים. הם מתחתנים, עושים ילדים ואחרי זה שונאים אחד את השני. ואפילו אלה שלא שונאים אחד את השני - הם לא מרגישים שמצאו את האהבה הגדולה שלהם. אני מכיר המון המון המון אנשים כאלה שסיפרו לי על עצמם, ואני הקשבתי בצער רב. זה נורא מתסכל לחיות ככה, ואם להיות כנה? אני מעדיף להישאר רווק כל החיים שלי, ולא להיקלע למצב שבו אני מרגיש החמצה, חוסר סיפוק, חוסר אהבה וכו'... מספיק שאני למדתי לאהוב את עצמי בצורה מלאה, ולא לחפש את מה שאין...

רותי 11

New member
LightBoy8 יקירי

אבל זה חלק מהבחירות שאנחנו בוחרים מראש כי יש לנו לרוב נושאים לא פתורים מול אותן נשמות (בני זוג) וגם מול הרבה אחרים וביניהם ההורים שלנו ששם אמורה להיות האהבה החזקה ביותר וגם שם זה לרוב לא ממש ככה. חלק ממה שבאנו לעשות כאן ולחוות זה לחיות בזוגיות ולדעת להתגבר על מכשולי העבר. להיות רווק לא בהכרח אומר שאנחנו לא נחווה זוגיות, ולא בהכרח זה פותר אותנו מאותם שיעורים או תיקונים. וכן אתה צודק עולם הנשמות הוא עולם יותר טוב

LightBoy8

New member
בעיניי הכי טוב ללמוד לאהוב את עצמנו../images/Emo23.gif

כמובן שזה נפלא להתאהב ולחוות מערכת יחסים. זה מרומם אותנו מעלה וגורם לנו לפתוח את הלב, אבל אהבה באה והולכת גם - את זה חייבים לזכור. אנשים לעיתים קרובות מתחתנים מסיבות לא ברורות להם, ובוקר אחד מבינים כמה הרעיון אז היה גרוע. אבל מה? הם כבולים כבר במסגרת המשפחתית - בעל, ילדים. יש את אלה שבוחרים לצאת מהמסגרת הלא מתאימה, ויש כאלה שחיים ככה בלאת ברירה. ובכלל, כל החרמנות ועניין הקיום יחסי מין נורא עולה כרעיון מרכזי ברוב המערכות יחסים - שנורא מבלבל כנראה להבין מה באמת מחפשים. כדי להבין יותר לעומק את הרעיון הזה, אני ממליץ לראות את הסרט "למראה שתי פנים" - בכיכובה של ברברה סטרייסנד.

רותי 11

New member
יקירי כשאנחנו נמצאים במקום של

אהבה עצמית אמיתית אין לנו בעיה עם אף אחד גם אל עם בן הזוג שלנו, ההפך זה רק משפר את זה

ינוקא1

New member
העולם יכול להפוך לגן עדן.

וגם יחסים יכולים להיות גן עדן אם יודעים להפוך אותם לכאלו. זה שאנשים סובלים , זה בגלל שהם לא עושים עבודה רוחנית אמיתית על עצמם. לא לומדים לראות את הטוב. חושבים שהדשא של השכן יותר ירוק. לא יודעים לסלוח. גם אני לא נקי מהתכונות הללו , אבל אני לפחות עושה עבודה בכיוונים הללו . . . אני חושב שלא כדאי להחמיץ את החוויה של הזוגיות בגלל הפחדים הללו. אבל צריך להשקיע ולהתפתח. גן שאתה משקה ומעדר כל יום , יוציא פרחים ופירות. גן שאתה מזניח יוציא קוצים ודרדרים. וכך גם זוגיות - אם תעבוד , תראה פירות.

LightBoy8

New member
../images/Emo79.gifIt takes two to tango../images/Emo79.gif

זה יפה ונכון מאוד מה שאתה כותב, אבל יש לכך 2 צדדים - אנחנו לא לבד בזוגיות. יש מלא נשים וגברים שמשקיעים בזוגיות שלהם, והצד השני נשאר אדיש לכל ההשקעה הזו. אי אפשר להאשים אותם בכלום או להתחיל להגיד "אתם לא בסדר". אני מכיר מישהי בת 47, לא נשואה על הנייר, חיה עם גבר בנישואין אזרחיים כבר מלא שנים + 1. הבעל לפני כמה שנים היה פועל רגיל במפעל, ונתן את הנשמה וכל האהבה שלו לאישתו. הוא פינק את הבת והאישה שלו בצורה לא ייאמנת! הוא קנה להם בית קרקע יפהפה וכששלושתם טסו לחו"ל (לאבא של בת זוגתו), הוא חזר שבועיים לפניה והחל בשיפוצים בביתם. הוא קנה כל-כך הרבה דברים מדהימים לבית, רק כדי לשמח את אישתו וביתו כשהן חוזרות בעוד זמן קצר. מה שמעניין בכל הסיפור הזה, שאישתו טסה למען מטרה אחרת - שלא בהכרח קשורה לביקור אביה. היא טסה לפגוש את האהבה הראשונה שלה עוד מיימי בית ספר, וכמובן בגדה בו שם. כל זה קרה בזמן שהבעל מתרוצץ ומשקיע בבית, וכל-כך עושה את זה באהבה (אני אישית אומר שהוא בן אדם מדהים!). כבר עברו 4 שנים מאז. הבעל שעבד עד אז במפעל ושבר את הגב שלו החליט לעשות רישיון לנהג מונית, וכמובן אף אחד לא האמין בו, אבל הוא פעל בדרכו, והוא הגשים את המטרה הזו. הוא כל יום הולך לעבודה עם חיוך, עבר למרכז מהדרום, וממש טוב לו! הוא ואישתו כבר מזמן לא באותם היחסים שהיו. כל הדברים שהוא סגר עליהם את העיניים, כמו זה שאישתו אפילו לא רוצה לעזור וללכת לעבוד קצת, היום מפריעים לו. ובכל זאת הוא עובד ונותן לה כסף - בשביל הבת ובשבילה. הוא גם נותן לה את הכסף לנסיעות לחו"ל (והוא אפילו לא מתאר לעצמו שהיא טסה לשם כדי לבגוד בו). ורק מהיכרות עם האישה הזו, אני יכול להגיד שהיא לא בן אדם רע. היא פשוט כזו...אי אפשר לבקש ממנה יותר ממה שהיא. היא חולמת בהקיץ, היא נמצאת בעולם אחר לגמרי, וזהו. זו דוגמא 1 לרבות כאלה, כשאחד אוהב ומשקיע את כל כולו, והצד השני אדיש, לא איכפתי ובכלל לא שותף לכל המערכת הזוגית. ותגיד לי ינוקא1, מה היה באמת רע לו אם לא היה חווה חוויה זוגית כזו? זו "חוויה" בכלל ? זו אהבה? זו זוגיות ? עדיף להיות רווק ולחיות בשביל עצמך ולמען עצמך, במקום להיות כאילו "בזוגיות".

ינוקא1

New member
"להשקיע בזוגיות"

מבחינתי זה לאו דווקא להשקיע כסף. לפעמים דווקא השקעה תמידית של כסף בשביל הצד השני מראה אדם חסר ביטחון ואובססיבי. כמובן הצד השני (אם הוא תכמן ונצלן כמו המקרה שהבאת) יכול לנצל את זה כדי לנצל ולסחוט. אם אדם יהיה "סמרטוט" זה גם לא נקרא מבחינתי זוגיות טובה. להיפטר מ"סמרטוטיות" שטבועה באופי זו לפעמים משימה קשה לא פחות מאשר להיפטר מתכונות של חוסר יכולת לסלוח , קינאה וכו'. חוץ מזה שלדעתי האישית , כשהגבר סמרטוט האישה תמיד תבגוד בו בסופו של דבר. הוא יוצר מערכת בה היא מרגישה שהיא עושה לו טובה בזה שהיא נשארת איתו. במערכת בריאה צריך להיות ברור שיש שני צדדים. לא צד אחד שכל הזמן נותן ונותן וצד אחד שכל הזמן מקבל ומקבל ועושה טובה שהיא מסתכלת עליו בכלל. לא צריך להיות נוקשה ומתכתי , אבל גם לא מימי ורופס. צריך להיות גמיש. אם אשתמש במשל של הגן שהבאתי קודם - מי שישקה את הגן שלו בכמויות אדירות של מיים , יהרוס אותו בדיוק כמו מי שלא ישקה אותו בכלל. אל תיקח דוגמה מאנשים שלא עשו ועושים את זה נכון. קח דוגמה מאנשים שכן עשו את זה נכון. אנשים עם זוגיות טובה שמחזיקה הרבה שנים. תשאל אותם איך הם עשו את זה

רותי 11

New member
LightBoy8 יקירי

אני מסכימה עם מה שאומר ינוקא זוגיות צריך להשקיע בה, והדוגמא שהבאת לא מעידה על כלום היא מעידה רק על זוג אחד בלבד למרות שאתה יכול להביא הרבה דוגמאות ונכון אתה צודק, אבל אדם שנמצא במודעות בסופו של דבר הוא מצליח להשפיע על בן הזוג שלו. השקעה בזוגיות זה לא להיות "משרת" של בן הזוג השני, זה להשקיע באהבה להשקיע בהערכה העצמית, אותה דוגמא שהבאת מעידה על אותו בחור שהוא חסר הערכה עצמית ואת אותה הערכה הוא קיבל דרך הזוגיות זה עשה לו טוב, בעינייך זה טוב טפשי תמים כי הוא לא רואה את האמת אבל חשבת על זה שהוא בוחר לא לראות את האמת? שנית אנחנו לא יודעים מה התיקון של הזוג הזה מה השיעור שלו ולכן אנחנו לא יכולים לשפוט את מה שקורה שם. לכן אני חושבת שכ לאחד צריך להמתקד בזוגיות שלו ותת 100% לא 50%

LightBoy8

New member
ינוקא ורותי, אני אגיד לכם ככה:

כשזה-זה, אז הכל מסתדר. אפשר לדון על כל מה שאמרתם ואמרתי עד אינסוף ולא להגיע לשום מקום. אני אישית לא לוקח דוגמא מאף אחד, כי כל אחד ומסלול חייו, בחירותיו, גורלו ורגשותיו. אני רק הובלתי לנקודה הזו, שלפעמים גם קורה שאוהבים מהלב, משקיעים ושום דבר לא עובד. זה תלוי באדם נוסף במערכת היחסים, וחשוב להיות מודעים לעצמנו כדי שדברים יצליחו בדרך הטובה ביותר. אני לא מאמין במילים כמו "בעל סמרטוט" או "שבוגדים באנשים שהם סמרטוטים". בגידה זה כבר באופי האדם, ולא קשור לבני זוג "סמרטוטיים". לא כולם בעולם אנשים חזקים, בעלי אופי אסרטיבי וחזק. יש גם אנשים חלשים, שיודעים לאהוב ולתת מעצמם, ופוגשים אנשים דומים שמחזירים להם בזה - ללא בגידות ואפילו מחשבות כאלה. ולסיכום: מי שמודע לעצמו ויודע מה הוא מחפש ורוצה לקבל - לא ישתכנע למעט שמציעים לו בדרך : - )

ינוקא1

New member
אני לפעמים משתמש במילים קצת "חריפות".

הכוונה שלי בכל אופן היא שגם להיות "טוב" מידי , זה לא טוב. אבל אני בטוח שאם אנשים משקיעים בצורה אמיתית ונכונה בהתפתחות שלהם - ב99% מהמקרים אפשר להגיע לתוצאות יפות. שוב : כשמשקיעים במשהו בצורה חכמה , בדרך כלל רואים פירות.

למעלה