נשמה תאומה

menty

New member
נשמה תאומה

טליה היי! רציתי לשאול מה ידוע לך על נשמות תאומות? איך מוצאים את הנשמה התאומה ? איך יודעים שזאת היא? אשמח אם תוכלי לתרום מהידע שלך... תודה וסופשבוע נעים. ממנטי

Tal_Ya_Tal

New member
היי מנטיB-)

היי מנטי, את מזכירה לי נשכחות, לפני כשש שנים (סליחה, כמעט שבע!!!), זה היה נושא שהעסיק את חברותי לדרך הרוחנית ואותי הרבה מאד. חקרנו ושאלנו על כך בכל דרך אפשרית. רפי רוזן, מומחה לביו-אנרגיה ומחברם של ספרים רבים בנושא ריפוי אנרגטי, עשה מחקרים מקיפים על הנושא. הוא טוען שהגילויים שלו בנושא זה, שינו את גישתו לעניין בחירת בני זוג בכלל ולבחירת בני זוג בני אותו מין (הומוסקסואליים) בפרט. ישנם מספר סוגי קשרים אנרגטיים אליבא דרפי רוזן בין בני אדם. מה שמכונה ``נפש תאומה`` או ``תאומים אנרגטיים`` הם בעצם שני אנשים שהמערכת האנרגטית שלכם מגיבה בחיוב לקרבה פיזית ביניהם (גם כשהם עומדים פנים אל פנים וגם כשהם עומדים גב אל גב). כשהם מצויים בקבוצה, הם נצמדים אחד לשני ומבינים היטב אחד את השני. יש ביניהם התאמות רבות. אפילו הפרעות גופניות נדירות רבות, לעתים קרובות יש להם סימני זיהוי זהים כמו כתמי לידה וכו`. למעשה, אלה הם רסיסים של אותה נשמה, שהתפצלה. (לכל נשמה ישנו מספר רסיסים. לעתים, שניים או יותר מהם מופיעים באותו פרק זמן על פני הפלנטה. ואם אחד מהם הגיע להתעוררות, התחוורות או התפכחות, עליו להמתין לשאר). משלימים אנרגטיים, הם בני זוג המשלימים זה את זו. כשהם מצויים בקרבה פיזית, הם יוצרים שדה אנרגטי עצמתי, שהו שדה כדורי ספירלי שנע בניגוד לכיוון השעון. (על פי התיאור, זה נשמע כאילו נבנה בין שני אנשים אלו גוף האור, או המרכבה). לפי אחת הסברות לכל אדם יש רק משלים אנרגטי אחד והוא עובר אתו מגלגול לגלגול . זוגות משלימים, יאהבהו זה את זו כל חייהם ובדרך כלל, לאחר שיצרו קשר , ישמרו עליו כל חייהם. אצל זוגות מבוגרים, אם אחד מהם נפטר, השני יתקשה לתפקד ולהמשיך לחיות בלעדיו. נראה שהמשלים האנרגטי או כפי שהוא נקרא גם ``בן הזוג הקוסמי``, הוא בן הזוג האידיאלי לאדם מסוים. לפי תפישה זאת, מציאת המשלים האנרגטי חיונית להמשך ההתפתחות הרוחנית. ב21.2.1994- קבלנו מידע, שהגיע דרך רפאל המלאך! וזו לשונו: ``המידע המבוקש על בני זוג קוסמיים אמסור בקצרה, כי לא תוכלו לעכל את רובו ולהכילו. האם מוכנה את לרשום? (כן). בני זוג קוסמיים הם בני זוג שהם שניים שהם כאחד. זוג המשלים זה את זה והכוונה (*ביטא זאת כך) כי זכר ונקבה מתחלפים המה, אך תמיד תומכים זה בזה/זו. לא תמיד חל המפגש בין זוגות קוסמיים בעולמכם אתם. אך תמיד הסיכוי קיים. ולפעמים, לא נמצאים הזוגות במצב המתאים (גיל, צורה וכד`) כדי להשלים הזיווג וכך זה יוצא שנפגשים הזוגות ונמצאים במצב אופטימלי לקיים הקשר לקראת הגלגול האחרון שלהם עלי אדמות או לקראת הפסקה שנלקחת בבחירת החזרה לגלגולים. זו חזרה כללית על מידע ידוע שנמסר פעמים רבות אליכם ולשאלה הספציפית של טליה: בן זוגה הקוסמי, נמצא בזמנכם, אך לא בארצכם, אך הוא בגלגול ``נקבי`` בלשונכם. המפגש ביניהם יכול להתקיים, אך לא אנקוב בזמן. זו בחירתם אם יפגשו ואם לא. בזמן המפגש, ירגישו הבנות ``הכרות `` והכרה ביניהן אך לא יוכלו ``לשים`` אצבע על התחושה המשותפת. זמנם עוד לא הגיע. רק זאת אוכל לומר. מסרי לידידתך שאנו מוקירים את העבודה שהיא עושה ומסרי לה, ש`נעשית עליה עבודה`. בברכת `חזק ואמץ` ושלומות לכולכם רפאל`` טוב, אינני יודעת איך מוצאים את בן/בת הזוג הקוסמי (לא טרחתי לחפש), לא מפני שאינני רוצה להתפתח, אלא מפני שאני מאמינה שזו עוד משוגה לכמוהה אליה ולהשתמט מלחיות את `כאן ועכשיו`. להיות נוכח תמיד. היות שאני מאמינה רק בסוג אחד של אהבה, אהבה מוחלטת ובלתי מותנית, אני מאמינה, שכאשר מגיעים למצב הזה, אוהבים את כולם במידה שווה. ללא כחל ושרק. ועל כך, ישנו סיפור יפה בספרו של דר` דיפאק צ`ופרה ``דרכו של קוסם`` על המלך ארתור וסיר גלהאד. אבל זה כבר להזדמנות אחרת. L&L TALYA

menty

New member
או סוף כל סוף תשובה לעינין!!

טליה היי! שאלתי בכמה מקומות ,קראתי כמה תשובות ועדיין לא הבנתי... תשובתך הבהירה נותנת לי תמונה מלאה יותר ורק מגבירה בי את הסקרנות. ...שוב תודה לך, כמו תמיד זה מאוד מעניין!!! ממנטי.

נשמות תאומות

נשמות תאומות

נשמה תאומה היא , נשמה שמופיעה תמיד בכל גלגול שלך , ביחד אתך , בצורות הבאות : או בצורת אח , או בצורת אחות , או בצורת בן/ בת זוג .ובקיצור , מופיעות ביחד בכל גלגול ומתגלמות לגוף פיזי וכל גוף פיזי נמשך לגוף פיזי אחר שבו מתגלמת הנשמה התאומה . קראתי זאת בספר : מסע הנשמות , מאת מיכאל ניוטון .

למעלה