נשמה שלי

עצובה18

New member
נשמה שלי

אני כותבת לך מכתב (שני) ובו אני רוצה לבטא את מה שיש לי לומר לך. אני לא ממש טובה בדיבורים ואני מעדיפה לעשות את זה בכתב. מה גם שפה במכתב אני יוכל לבטא את עצמי עד הסוף מבלי שתסובב את הדברים. אני כבר יודעת מה יהייה גורלו של המכתב הזה... קודם תראה אותו לחברים שלך ותתלהב שבחורה כתבה לך מכתב ואח"כ אמא שלך תעשה לך סדר בחדר ו"בטעות" תזרוק אותו. אבל זה לא משנה.. העיקר שתקרא פעם אחת אותו. אני לא יכולה לסלוח לך על כל השקרים שלך, על הבגידות והסינונים שלך. אפילו שאתה אומר שאתה וש' הייתם פרודים אז באותו הזמן, זה אומר שלפני כן הייתם חברים.. למה לא סיפרת לי על זה? חשבתי שאתה לא מעוניין בחברה... חשבתי שאם אתה כן תרצה חברה זו תהייה אני- זה מה שאמרת. חשבתי שאתה לא רוצה עכשיו מערכת יחסים, שאפילו אמא שלך אמרה לך שאתה עוד לא רציני- זה מה שאמרת... כבר חודשיים ניסיתי ליצור איתך קשר. למה סיננת אותי? למה התעלמת ממני? למה לא ענית לי? חודשיים נשמה שלי, אתה קולט? חודשיים שלמים הייתי שבורה רק בגללך, רק בגלל שלא טרחת לענות לי ולהתייחס אלי. אולי לא היה לך מה לומר לי... לא ידעת איך להסביר לי את מעשייך, אולי היית נבוך.. אולי בדיוק הפרעתי לך באיזושהי מע' יחסים? אני לא יודעת... ועכשיו זה כבר לא משנה... אז מה ש' אמרה על הדובי שנתת לה? אתה בשוק עכשיו נכון? זה בסדר... גם אני הייתי בשוק כששמעתי על זה יום אחרי שנישקת אותי מתחת לבית שלך. זה מצא חן בעינייה? זה העיקר.. בעיני זה היה מאוד מוצא חן. אם היית נותן לי דובי הייתי כ"כ שמחה, הייתי האדם הכי מאושר על פני כדה"א והיית קונה אותי באותו הרגע. מה שדובי יכול לעשות לבן אדם... "את מדברת עם ר'? יופי אז אל תספרי לה"- ככה אמרת... אבל אל תדאג. היא לא סיפרה לי כלום. היא בכלל לא יודעת שאני יודעת. אמא שלך לא אמרה לך בילדותך שאסור לשקר? ששקרים תמיד מתגלים בסופו של דבר? כנראה שהיא שכחה את המשפט הזה. כל המכתב הזה מלא בשאלות שאין לי עליהם תשובות ועד לפני שבוע הייתי מאוד רוצה שתענה לי עליהם, אבל אני כבר לא מעוניינת לשמוע אותם. בכל אופן... מה יוצא לך מיזה שאתה משקר לי לעזאזל? למה? יכלת להגיד שאתה פשוט לא אוהב אותי ולא מעוניין בי בתור חברה ושנשאר ידידים. תאמין לי שהייתי מסתפקת בתשובה הזו. אבל לא... אתה לא אמרת את זה ובמקום זה אתה רושם לי שלא הייתה לך חברה אז, ואתה חוזר על זה כמה פעמים בשביל שאני אאמין לך. למה כ"כ חשוב לך שאני אאמין לך שלא היית לך חברה? מה אכפת לך בעצם אם אני אאמין לך או לא? אתה כותב לי שאתה מתגעגע אלי כ"כ ושגם לך לא קלי להתגבר עלי ואני שואלת את עצמי: what the fuck? לך לא קל להתגבר עלי? מה זאת אומרת? אני עשיתי לך משהו בשביל שתצטרך להתגבר עלי? אני אי פעם פגעתי בך? לא! להיפך! אם היית רוצה אותי אני הייתי שלך. להתגבר על מישהו זה כאשר אני רוצה אותך ואתה לא מעוניין בי, אז אני צריכה להתגבר עליך. אבל במקרה שלך... אתה לא צריך להתגבר עלי כי אף פעם לא רצית אותי. אף פעם לא הצעת לי להיות איתך ולכן גם אף פעם לא סרבתי לך. למה כ"כ אכפת לך מה קורה עם חבר שלי? למה זה כ"כ מעניין אותך אם אני אוהבת אותו? למה פתאום אתה שואל אם יש לי רגשות כלפיך? מה זה משנה בכלל? הרי אתה לא רוצה אותי ואתה לא אוהב אותי, אז אתה חושב שזה פייר מצידך שאני אחשוף בפנייך את רגשותיי כלפייך? אתה רוצה את האמת? יש לי רגשות כלפייך. כן. ואם אני אוהבת את חבר שלי? אין לי חבר... כל זה היה במטרה לעורר את קנאתך ולא נראה לי שזה באמת מה שקרה. אקיצר נשמה שלי אתה הבן היחידי בעולם הזה שהצלחת לגרום לי כזו אהבה כלפיך. וכן... אני עדיין אוהבת אותך כ"כ. לכן... בזה הרגע נשמה שלי נפרד לשלום ולא נשלח אחד לשנייה הודעות. אתה מוכרח להבטיח לי שלא תנסה ליצור איתי קשר, וכך גם אני. אמרת שאתה רוצה רק טוב בשבילנו אז נשמה שלי אני מוכרחה לשכוח ממך ולהתגבר עליך ופשוט להמשיך הלאה. זה קשה מאוד וזה נראה לי עכשיו כבלתי אפשרי אבל אני חייבת. אני רק מבקשת שתעזור לי לשכוח אותך. זו הבקשה האחרונה שלי ממך. נשמה שלי, אני אוהבת אותך בכל ליבי. תשמור לי עלייך! ר'. את המכתב לא שלחתי בסופו של דבר... במקום זה נפגשתי איתו ואמרתי לו את האמת שאין לי חבר וכל זה היה רק בגלל לעורר את קנאתו. לא אמרתי לו שאני עדיין אוהבת אותו...הוא כתגובה אמר לי שאכן הצלחתי לעורר את קנאתו... אקיצר... יש לו חברה- ש'. ואני הגעתי למסקנה שאני פשוט מפריעה להם במערכת היחסים ביניהם. אני פשוט מהווה גורם מפריע. לכן החלטתי לנתק קשר ממנו.זה לא פייר מצידי. אני לא רוצה להיות ה"צלע השלישית". אשמח לשמוע את תגובותיכם.

אופה3

New member
אני חושבת שטוב עשית

לא טוב להיות הצלע השלישית, גרמת לו מעט לקנאה, אבל הוא כנראה אוהב את החברה שלו, אם היית אהבת חייו, הוא היה עושה הכל להיות איתך, אז המשיכי בחייך, בסוף עוד תמצאי את אהבתך כל טוב אופניקה

א י ש ה 33

New member
כח ענית לעצמך לבד!

אני לא מבינה את הצורך הזה לעשות מעצמך שטיח. הבנת שיש לך עסק עם אחד שלא ממש אוהב אותך, למה לחכות שיאמר לך את זה בפנים? ת מ ש י כ י הלאה!! חסרים גברים? למה להתעכב במקום שלא עושה לך טוב?! העולם הזה מפוצץ בשקרנים, תחמנים, בוגדנים וסתם חולרות (גם בנות) את תלמדי לזהות אותם עם הזמן, ותלמדי שהם לא שווים שניה של עוגמת נפש! ה ל א ה עם הפנים למעלה! עוד תמצאי אדם שראוי לאהבה שלך. ב ה צ ל ח ה

עצובה יקירה../images/Emo24.gif

עצה ידידותית ממישהי יותר זקנה ב- 20 שנה. תמשיכי הלאה את צעירה והוא לא שווה את קצה הציפורן שלך. אי אפשר לקיים מערכת יחסים מתוך שקרים או חד צדדית. את תתגברי ותפגשי מישהו שיאהב אותך באמת. שיהיה סופ"ש מקסים

תגובה

האם באמת היית מסתפקת אם הוא היה אומר לך שהוא לא מעוניין בחברה? האם את לא יודעת שגורל הצלע השלישית זה תמיד להיפגע? את השאלות שרשמת לו את צריכה לענות כי ידעת באותו זמן שיש לו חברה. וידעת שהוא לא רציני אני שמחה לפחות שהסקת מסקנות ויצאת מזה רק חבל שנפגעת. תרשי לי לייעץ לך משהו: כל יום שאת קמה בבוקר תפתחי את העיניים ותשאפי תמיד להגיע לפיסגה, בידיעה שאין דבר כזה פיסגה וכל יום מחדש תעלי עוד קצת ועוד זה ייתן לך אדרנלין לחיים וככה גם יעריכו אותך מאד. תרשי לי לספר לך משהו קצר על עצמי ועל השאיפות שלי: אותי זרקו מהבית ואין דבר יותר כואב מזה אפילו לא פרידה מחבר ואם רק הייתי רוצה הייתי יכולה להתדרדר לסמים ולזנות אבל לי היה בראש שאיפות ועכשיו בגיל 21 יש לי עסק משגשג משלי(ואת יודעת מה המצב בארץ)והיום ההורים שלי וכל החברה מסתכלת עליי שונה כי הצלחתי וכולם רוצים להיותת במחיצתי כי יש לי ראש ואני לא שוכבת עם אף אחד היה לי חבר אחד משך 4 שנים אז גם מהבחינה הזו אני מסודרת נותנים לי כבוד כי אני יודעת מה אני שווה ואני נתתי לעצמי קודם כל את הכבוד. תשמעי לי החיים יקרים יש לך עוד זמן עד שתמצאי את אהבת חייך עד אז תמלאי את הציפיות שלך. מקווה שעזרתי יעלי

בדדי

New member
../images/Emo168.gif

מילים: נורית גלרון לחן: אילן וירצברג עמדנו פנים מול פנים אתה מלמעלה אני מסביבות צווארך אתה מדבר אלי, המילים עוברות מעלי פעם היה לי נדמה, היינו בגובה שווה אהבנו פנים אל פנים אתה מלמעלה אני כרוכה מסביבך אתה מלטף אותי, התחושות עוברות בתוכי עכשיו זה לא רק נדמה, אנחנו בגובה שווה אז אולי תאמר לי מה פשר הקשר בינינו כשאני בקצה הגשר, קצה גשר הקשר בינינו איך קרה שקר הקשר בינינו שיקרנו פנים אל פנים אתה מלמעלה אני מסביבות צווארך היו הרבה עלבונות צורבים בפניך, פני אנחנו בשקר הזה איבדנו כבר גובה שווה אז אולי תאמר לי... קמנו פנים מול פנים אתה שוב מלמעלה אני מסביבות צווארך היו הרבה החמצות בדרך אליך, אלי עכשיו לא נוכל לאחות את קצר הקשר הזה אז אולי תאמר לי... קשר שמתחיל בשקר אין לו הרבה עתיד... בתוך קשר אין מקום לשקר...

בולי10

New member
פעם שקרן תמיד שקרן!!

עצובה שלי! אין לך שום סיבה להיות עצובה. תשמחי שנפטרת ממנו. אני גם הייתי במקום שלך..עצובה...יצאתי עם בחור שבמשך שנה רימה אותי ולא עליתי על זה בכלל בגלל אהבתי הרבה כלפיו. בדיוק לפני שנה נפרדנו והיה לי מאד קשה כי אהבתי אותו כמו החיים עצמם. בכיתי ימים ולילות ורציתי לחזור אליו והיום אני מבינה שרציתי לחזור מתוך תלות!! אבל לא חזרתי ואני שמחה שהיה לי הכח להמשיך בחיי כי ברור לי שאם היינו חוזרים הוא היה ממשיך לשקר לי בדברים אחרים פשוט כי זה טיבעו. אני לא אשקר יש לי רגשות אליו אני יוצאת עם אחרים אבל עדיין לא מצאתי אהבה. עצובה יקרה, תדעי שהמזל האיר לך פנים שגילית שהוא שקרן. לכי והמשיכי בחייך את צעירה ובטוח יפה ולא נראה לי שתהיה לך בעיה למצוא אהבה.
הכל בעולמנו הקטן הוא לטובה.

ד נ ד ו ש

New member
עצוב לי מאוד ../images/Emo10.gif

על מה שקרה, זה ממש נורא מה שהוא עשה... מגיע לו אותו הדבר, כדי שייראה מה זה עושה וכמה זה פוגע. ולדעתי עשית את הדבר הנכון. את לא צריכה לומר לו שאת עדיין אוהבת אותו, וטוב שלא עשית את זה! וזה מצויין שהחלטת לנתק את הקשר, ככה יהיה לך יותר קל להתגבר... ואל תאמרי "זה לא פייר מצידי" (!).. זה לא פייר מצידו, הוא היה כ"כ לא בסדר!!! זאת לא את שלא בסדר פה... זה הוא שלא בסדר! את היית בסדר גמור!! תהיי חזקה! הכל יהיה בסדר.. ואת תתגברי עליו!!
ממני

כואב ועצוב לשמוע

כך להתל בך... זה כל כך לא בסדר... אם הוא התנהג אליך בצורה כזו גועלית הוא פשוט לא שווה אותך.

לילוש

New member
די מספיק

עצובה יקרה!! את אולי בת 18 נכון !? אז קחי לך מה שלבת 33 יש לאמר אם תקחי טוב ואם לא גם טוב. יש שתי אופציות אחת שתסתכלי על המקרה הזה בעצב ותאמרי למה זה קרה לי? ותמשיכי לבכות ולהיות עצובה וחבל מאוד! מה דעתך שתאמיני שכל מקרה ("מקרה" זו מילה שמזמן צריך להוציא מהלכסיקון העברי מפני שאין "מקרה") בא על מנת ללמד אותנו כך גם הסיפור הנ"ל את צריכה לאזור כח ולאמר טוב שקרה הבחור החמוד בעצם היה שם כדי ללמד אותי בקטן, קטן מאוד עד כמה גברים יכולים להיות ...... את יכולה להשלים איזה מילה שאת רוצה ותודה שזה קרה לי עכשיו כשאני צעירה ויפה ותוססת ואני יכולה (ואת יכולה) להשיג מי שבא לי וכמה שבא לי וכמוהו בטוח. את יוצאת מהסיפור הזה עם לקח ועם שיעור שקיבלת בחינם בחיים גם אם עלה לך בדמעה קלה את השיעור קיבלת עכשיו ואולי כתינשאי ותהיי אמא לילדים את תהיי יותר מבינה ויותר מפוכחת כחה שמהיום עלייך אף אחד לא יכול לעבוד יותר את בקטע הזה כבר היית. תחתכי עניין בובה next

gal86

New member
יאאאאאאלה

טוב שמעי........אני חייב להגיד לך שמה שרשמת זה פשוט יפה. והלוואי ומישהי תגיד את הדברים האלה לי. אני מקווה בשבילך שיהיה לך טוב ותתגברי על זה, ואגב לי גם קרה משהו דיי קשה עם אהבה.....רק שאני ממשתי אותה והיא נקטעה באמצע, ותאמיני לי זה לא פחות כואב זה אפילו יותר מכאיב. תקשיבי לי..... תנסי להמשיך(כמו שאת החלטת)... הזמן כבר יעביר ממך את התחושוה של האהבה.... ויבוא יום והוא יתחרט. אז בהצלחה ו...... כל דבר וכל דבר עובד בסוף!!!!

עצובה18

New member
תודה...

תודה לכולם על כל התגובות. חיזקתם אותי יותר אין ספק...... באמת תודה!

את לא אוהבת אותו...

האגו שלך הוא היחיד שנפגע. ממש החזרת אותי אחורה, תאמיני לי לצערי הייתי שם, ואין הרבה מה לעשות, את חייבת לשקם את האגו שלך. אין לי מתכון להשבת האגו, מה שאני עשיתי, רמסתי כמה וכמה גברים אחרים בדרך, סירסתי אותם, והכל בכדי לנקום - אז זה לא עוזר, את רואה איך שהם נפגעים, נשברים וכואב לך הלב יותר - כי אנחנו לא רעות או אדישות, אחרת לא היו מצליחים לפגוע בנו ככה. ואז החלטתי שאני מחזירה אותו ויהי מה, והחזרתי, גרמתי לו לקנא, לחפש אותי לרדוף אותי, לחזר אחריי, ניצלתי אותו על ימין ועל שמאל, זילזלתי בו, סירסתי גם אותו, זרקתי אותו מהמיטה והחזרתי אותו שוב, ועוד פעם זרקתי והחזרתי למרות שהוא נשבע ונדר נדר שהוא לא יראה אותי לעולם ולא ידרוך במקום מגוריי יותר לעולם, אחרי שבוע, החזרתי אותו שוב והוא ראה ודרך. אחרי חצי שנה שכזו הבנתי שאני בכלל לא אוהבת אותו וחבל על כל דקה שאני מבזבזת איתו, שבסה"כ הייתי צריכה לשקם אגו פגוע. אז אני לא ממש בטוחה שזה עזר לי, "מסע הנקמה", כי כיום אני עדיין יודעת ל"שחק" בגברים, למשוך אותם באף, לתת להם להרגיש כאילו הם כל עולמי, כל אחד ואחד מהם, אני לא מאמינה, וגרוע מזה - אני לא מצליחה להתאהב באמת, כשהם הולכים, זה לא מפריע בכלל, אני ממשיכה הלאה, אני לא יכולה לראות אותם ממטר. לכן, מכל הלב, אני מציעה לך... ללכת לטיפול פסיכולוגי, למודעות עצמית או משהו כזה - מקוה שיצליח לי ומאחלת שיצליח גם לך. בהצלחה.

עצובה18

New member
אני כן אוהבת אותו!!!

זה נכון שהאגו שלי נפגע, ואפילו נפגע מאוד, אבל באהבה זה לא משחק תפקיד. אני ממש לא רוצה לנקום בו, ותאמיני לי שאני אוהבת אותו מכל ליבי. אם הוא היה רוצה להיות איתי ברגע זה, לא הייתי שוללת את זה על הסף. אני בחיים לא אתנהג כמו שאת מתנהגת! בחיים אני לא אשחק עם בנים משחקים. אני לא כזו.

miri55

New member
תגובה

את עושה החלטה מאוד נכונה! ניתוק הקשר איתו ירפא לך את הנפש ויאפשר לך לפנות מקום בלב לאהבה חדשה...כל הכבוד. כבר הייתי בסרט הזה. ואני בת 23. בהצלחה!

../images/Emo10.gif כל כך עצוב... מזכיר לי את עצמי.

אבל לא נורא נשמה כמו שאומרים "אחרי נסיך בא מלך" אני מסכימה אם ההחלטה שלך את לא היית צריכה לגרור את זה עוד... זה רק היה מפריע לך עיזבי אותו הוא סתם חתיכת מאניק (גאד איך אני שונאת אנשים כאלה) באמת מה שנותר לך זה רק להתגבר עליו, ולהיות עם מישהו שבאמת רוצה אותך ולא לשחק בך כמו המאניק ההוא...! שיהיה לך המון המון בהצחלה...

למעלה