נשמה לעובר

נשמה לעובר

רציתי לדעת מאיזה חודש בהריון נכנסת בתינוק הנשמה, אם בכלל. ואם היא נכנסת בחודשים הראשונים להריון אז זה אומר שבמידה ויש הפלה אז רוחו של התינוק עוברת לעולם הבא כמו רוחו של אדם שמת אחרי שנולד?

יש כמה מסורות אמונה, הקבלה למשל

טוענת שהנשמה של העובר מתחברת בו החל מהיום הארבעים להריון, יש אינפורמציות מתקשורים שהגיעו אלינו בהיערכות לקראת עידן הדלי שמדברים על כך שיש נשמות שמגיעות בכוונה לחוות רק את תהליך ההריון וההפלה, כך שזו כל תכנית החיים שבחר אותו אדם לחוות בנקודה זו ואחר כך יש הסקת מסקנות או השלמת תהליכים רגשיים כמו לאחר סיום תקופת חיים רגילה ארוכה יותר וכמובן שעלינו לזכור שאפיק החיים נבחר ע"י הנשמה שעומדת להגיע לעולם ובהחלט אפשרי לבחור גם לחוות חויה של הפלה, אולי כדי להרגיש דחוי למשל או מסיבות שונות. לרוב נשמות על פי המקובל לאבחן כיום מבחינה אנרגטית מתחברות אל העובר באופן הדרגתי החל מהחודש השלישי ויש כאלו שבוחרות לעשות זאת מאוחר יותר גם כן. יש תקשורים שמתיחסים להתחברות של נשמות מסוימות מפותחות מאד שנוטות לחכות עד לחודשי ההריון האחרונים כי ככל שהנשמה מתדר גבוה יותר כך ההתחברות שלה לגוף הארצי נעשית באיטיות יותר כי ההאחדה של רוח וחומר מורכבת יותר ולכן במקרה של הפלה לא כל האור של הנשמה שאמור ללוות את האדם בתקופת החיים העתידים היה נוכח ואין כאן תהליך כמו במקרה של מוות רגיל אלא אולי בהשאלה כמו בכתיבת ספר שאנחנו מעניקים לו הרבה מהאור שלנו ומהאהבה והחוכמה שצברה הנשמה שלנו אבל לא מוציאים אותו לאור כי עצם התהליך אפילו בלי להשלים את הספר עזר לנו להגשים את מה שרצינו לחוות וכל האנרגיה שהושקעה בספר חוזרת ונעשית זמינה לנו בתוספת המסקנות שהכתיבה עזרה לנו להגיע אליהן. במידה רבה כך הנשמות שכותבות לעצמן כל פעם סיפור חדש בדמות סיפור החיים של האדם שהן בוחרות ליצור בגלגול זה או אחר, זה יכול להיות סיפור קצר עם דמות מפותחת וגדלה ואז גם אם מדובר בתקופת חיים מאד קצרה או למשל רק עוברות יהיה נסיון חיים עשיר שיועבר לנשמה חזרה לצורך כתיבה של הסיפור הבא וזה יכול להיות סיפור קצר עם דמות שטוחה שיש לה רק תכונה מרכזית אחת כמו במקרה של עובר שהתהוותו משרתת רק יעד אחד נקודתי יותר של הנשמה. לרוב נשמות בוחרות לכתוב ספרים, או סרטים מורכבים יותר עם אפשרויות שינוי, צמיחה, בחירה והסקת מסקנות תוך כדי מעברים עלילתיים מורכבים ונקודות שניתן לבחור לשנות את הסיפור לגמרי. אם נזכור שעבור הנשמה לכתוב אישיות עם סיפור חיים זה כמו עבורנו לכתוב ספר, תסריט או כל יצירה אחרת נבין שיש כל מיני סוגים של סיפורים כולל כאלו שלא גמרנו לכתוב, או שמיצו את עצמם אחרי ההתחלה ויש כאלה שכדי שילמדו אותנו את המתנה שבהם היו צריכים להיות מאד מורכבים וסבוכים. זה הכל בחירה האמצעי נבחר לפי המטרה. מקוה שעניתי לך.

תודה רבה, עזרת לי מאוד../images/Emo13.gif

ויש לי עוד שאלה. בהנחה שנכנסה נשמה בעובר ואז הייתה הפלה טבעית, תהיה לאותו העובר רוח? ואני לא מדברת על נשמה אלא על רוח. כמו שאנשים אומרים "ראיתי רוח" שהם ממש רואים את הדמות של הבנאדם.

לרוב מתרחשת הפלה טבעית בגלל

שהנשמה בחרה שלא להגיע לכאן למרות אולי תכנון ראשוני או במסגרת התכנון לחוות רק חודשי הריון, מה גם שבדרך כלל הפלות טבעיות קורות בשליש הראשון של ההריון כך שעדיין לא נבנתה מספיק אנרגיית חיים לעובר בדמות ארבעה גופים נמוכים יותר ולכן אין מה שישאר כאן כרוח, בדרך כלל רוחות הן אנרגיות שנשארו מפירוק של הגופים המתכלים שאנו יוצרים לעצמנו בתחילת כל גלגול. אם הם לא נוצרו או לא יצרו תדרים נמוכים או תקועים אין מה שישאר כאן במישורים הארציים. יכול להיות אבל שניתן יהיה לתקשר עם ה"רוח" של התינוק לברר למה הוא בחר שלא להגיע או משהו דומה אבל זה לא באמת עם הרוח במשמעות הארצית של הדבר אלא אם האנרגיה של הנשמה שהיא עדיין קרובה מספיק למישורים הארציים אבל אני באופן אישי לא ניסתי לתקשר כך ונראה לי שזה יחייב עליה של תדועת המתקשר למישורי נשמות. אם את שואלת על משהו קונקרטי, אז צריך לבדוק את הנושא לגופו ולא לחפש את הכלל הקבוע כי כל פעם הבחירה היא אחרת ואת יכולה לבקש אולי בעזרה של מתקשר ליצור את החיבור אם זה אפשרי במקרה הזה.

Tal_Ya_Tal

New member
אם את מתכוונת ל'../images/Emo121.gifרפאים טורניק

זו נותרת בדרך כלל רק כאשר מישהו נותר 'תקוע' כאן מסיבות מסוימות ולא מעוניין או לא יכול לעבור לעולם שלאחר המוות שנקרא 'סוואר לוקה'. רוחות 'תקועות' אלו הן בדר"כ של אנשים שמכורים לשתיה או לחמרים אחרים ונשארים כאן במטרה להמשיך ולנסות להשיג את החמרים דרך אנשים אחרים, או אלה הקשורים רגשית לאנשים אחרים וממאנים להשתחרר כמו בני זוג ואהובים, אנשים שהותירו כאן רכוש והם קשורים אליו, אנשים שרוצים לידע את קורביהם על סיבות המוות שלהם (כמו נרצחים שרוצים להביא לידיעת קרוביהם או החוק את זהות הרוצח שלהם) או כאלה שאינם יודעים שהם מתים, בשל הטראומה שחוו תוך כדי מותם והם מנסים לשוא ליצור איזשהו קשר עם יקיריהים. בדר"כ אין זה המצב של עובר שבחר לחוות חלק מן ההריון . כן, בדרך כלל ההחלטה על הפסקת ההריון מסונכרנת בין האם לעובר. זוהי החלטה משותפת של שתי ה'נשמות'
כך שאל לך לקחת רגשות אשם על כך בשום אופן. L&L TALYA

תודה רבה על התשובה ../images/Emo13.gif

והרוח שאני התכוונתי אליה היא הרוח שרשמת עליה אבל שהיא השלימה עם המוות ועברה לעולם הבא ולא נתקעה כאן. כמו למשל סבתא שלי ז"ל, שנפטרה לא מזמן, אז היא באה לאמא שלי בחלום אחרי המוות שלה והיא הודיעה לה שהיא בסדר ושהיא במקום טוב. כלומר, היא כן עברה אבל היא עדיין ממשיכה להתקיים שעולם הבא. זאת בעצם השאלה שלי, אם גם העובר אפילו שהוא לא נולד ממשיך להתקיים בעולם הבא? אם לשאול בעצם, יש לי אח בעולם הבא כמו שיש לי סבתא שם?

Tal_Ya_Tal

New member
יש לך בודאי הרבה יותר קרובים משאת

יודעת ב'עולם הבא'. מפני שלרובינו היו קשרים משפחתיים עם 'נשמות' אחרות גם בהתממשויות אחרות שלנו (מה שנקרא גלגולים קודמים). בכל מקרה, יש אפשרות למפגשים בזמן השינה עם קרובים שהלכו לעולמם. הטענה היא, שישנו מקום מפגש שכזה בעולם האסטרלי, שאליו מגיעות 'נשמות הנפטרים' לפגוש את יקיריהם. אם הדברים הללו מעניינים אותך, אני ממליצה לך לקרוא את הספר 'מסע הנשמות' של דר' מייקל ניוטון בהוצאת 'אור עם'. אני מאמינה שהוא יספק לך את המידע שמסקרן אותך
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
גם אני מכירה את הגרסה שלך יפית

ככל שה'נשמה מפותחת יותר' היא נכנסת לגוף בשלב מאוחר יותר. אולי יש צורך להדגיש את הכל בגרשיים. מפני שהמושגים נפש, רוח ונשמה הם מושגים שנויים במחלוקת ולמשל בשפות אחרות קיימים אחרת. האם נפש היא Soul אז נשמה היא Spirit ואם כן אז הרוח היא???Ghost??? בכל מקרה המושג 'נשמה מפותחת' הוא מוזר כי אם הנשמה היא ההוויה המקורית, הניצוץ האלוהי, היא מושלמת ושלמה. אין בה מתום. כמו שלהבת של נר שהודלק מנר אחר. אין לה צורך 'להתפתח' אם כך, מה ש'מתפתח' הוא הנפש, הפסיכה, התודעה (Mind) והרי כל מטרת החיים היא להגיע למצב של התפקחות מן השכל, תודעה, מודעות(Mind) ולהגיע להארה. יחד עם זאת על פי האסטרולוגיה, אפשר לקבוע לפי מצב מסעפי הירח לפני ההתעברות אם ה'נשמה' היא 'נשמה ותיקה' ומתי היא 'תיכנס' לגוף הפיזי. למעשה הנוכחות מצויה על יד האם לעתיד לעתים אפילו בטרם היא מתעברת ויש הטוענים שהיא שוהה שם לפרקי זמן קצובים לסירוגין כלומר, 'באה' ו'הולכת' עד ללידה. L&L TALYA

זה משתנה ממקרה למקרה

לפעמים היא נכנסת ממש בתחילת ההריון, לפעמים במהלכו, לפעמים רק בזמן הלידה עצמה. בכל מקרה, מדובר במהלך הדרגתי של איסוף עצמי והתמקדות ממישור הרוח למישור הפיזי, לא בחדירה פתאומית.

למעלה