נשיקות

Light18m

New member

צריך לשנן את זה.
מקווה שנזכור ברגעי האמת...

מנומשת27

New member
העצה הכי טובה שיש לי לתת לחבר שלך

היא להוריד את הסרטון הזה מהרשת ומהר לפני שמישהי תרוץ לתבוע אותו על הטרדה מינית.

אני ניסיתי לנשק מישהי

זה היה בדיוק אחרי שהתגרשתי...
הייתי פנוי חופשי ומאושר..
הממשלה בדיוק התכנסה ועמדה לצאת למלחמה בלבנון
הייתי במצב רוח מרומם..

לא חשבתי שהיא מתנגדת.
להפך, היא צחקה ואחר כך התחבקה איתי.

http://gabyraam.wordpress.com/2007/01/12/ניתוח-צילום-של-המתלוננת-עם-חיים-רמון/

וזה עלה לי בהרשעה פלילית ובעבודות שירות.

מאז אני מאד נזהר לאן אני שולח את הלשון שלי.
צריך לדעת למי ללקק ולאן לדחוף את הלשון.

dori78

New member
זה לא בעינייך, זו אלימות.

ומעניין שהוא בוחר להטריד רק בחורות שנראות טוב, אין להן עודף משקל ואפילו מתלבשות קצת חשוף.

Light18m

New member
סבבה, אבל

מה אם ניסיון לנשק מישהו שאת יוצאת איתו?
זה העיקר בהודעה שפתחתי.

אני חושב שעושים עניין גדול מדי מנשיקות.
זה לא אמור להיות משהו גס...

Saladin

New member
לא חושב שהוא קובע משהו לאחרים.

לדעתי אתן קצת נתפסות לטפל ולא לעיקר. לא נראה לי שהוא מזדהה עם מעלה הסרטון והוא גם אמר את זה. לדעתי הוא מתכוון למה שעובר בראש להרבה בחורים שחושבים יותר מדי על דברים ומפחדים ליזום בגלל זה.

נראה שעוברים לו המון דברים בראש

אבל הוא שוכח שגם לבת הזוג יש ראש. ואת הדבר הפעוט שנקרא תקשורת.

גילוי נאות: לא צפיתי בסרטון.

Saladin

New member
לא יודע מה הוא שוכח,

מה שבטוח, אתן תמיד כאן בשביל להזכיר לו

מישהו צריך לזכור גם את זה שחלק מהעניין הוא גם להתגבר על כל מיני עכבות ולהתנסות בדברים, ולפעמים אובר זהירות היא מכשלה. תקשורת - תמיד, אבל יש כל מיני דרכים לתקשר. את לא צריכה לצפות בסרטון, תוסיפי גם אותו לרשימת הדברים שאת חוסכת מעצמך
פשוט בחור שעוצר בחורות ברחוב בצורה די אגרסיבית ומנשק אותן. אגב, לא מזמן ראיתי סרטון של בחור שעשה את זה בצורה יותר "רומנטית" ופחות אגרסיבית - זה נקרא kissing in the rain. הוא ארגן מישהו שישפוך עליו זרזיף מים בכל מקום שהוא הולך וביקש בצורה "חמודה" מכל מיני בנות שיתנשקו איתו בגשם, והרבה נענו לו. הוא גם היה די חתיך. הסרטון פורסם בפורום סקס והתגובות היו פחות עוינות מאשר התגובות פה. לדעתי זה מראה שהכל עניין של גישה (של הבחור המנשק, לא מדבר על הכותבים בפורום).

Bs Bane

New member
לאנשים

לא איכפת מהרפס או מדברים דומים כשהם מסכימים להתנשק עם מישהו רנדומלי שפשוט ביקש את זה מהם ברחוב ורוב הסיכויים נישק עוד אנשים רנדומליים לפניך?

Saladin

New member
שמע...

אני יודע שאתה במצב רגיש עכשיו (ותרגיש טוב ותבריא במהרה!), אבל לך ספר את מה שאתה אומר עכשיו לכל מיני רווקים תל אביבים הוללים...

Bs Bane

New member
תאמת

גם לפני שחטפתי את הוירוס הזה שהוא סתם כמו שפעת ובסופו של דבר עובר.
מחלות מין זה די פוביה אצלי. הרפס זה לכל החיים.
זו אחת הסיבות שאני נגד סטוצים, אם אני אקבל זיבה, אני רוצה שזה יהיה ממישהי שאני מכיר טוב ואולי גם אוהב, מישהי שאני יוכל לדקור במקרה זה. אחרי סטוץ למי תפנה?
אין מצב שאני היחיד שחושב כך.

Saladin

New member
אני בטוח שאתה לא היחיד,

אבל זה לא הפורום המתאים בשביל לבדוק את זה
ולא הבנתי את השורה על הדקירה. אתה מתכוון לאהבה קשוחה?

avi1283

New member
בסרטון זאת תקיפה מינית

תנסה לחשוב על גברים חזקים ממך שעושים לך את זה, אותו הדבר.
וזה לא משנה אם תצליח להתנגד, או שתפחד ולא תעשה כלום, או שתהיה מופתע וקפוא ולא תדע איך להגיב, בכל מקרה המעשה יהיה תקיפה.

לגבי ליזום נשיקות בדייטים כשנראה שיש רצון הדדי, אז התרבות שלנו בעייתית בעניין הזה, לצערי לימדו אותנו לא לדבר על זה לפני, עשו מזה משהו לא רומנטי וסקסי.
אין לי הרבה ניסיון אז קשה לי להמליץ על איך, ובכלל אני מעדיף נשיקה ראשונה כשכבר נמצאים בקטע אינטמי ולא למשל בסוף פגישה כשנפרדים,
אבל אם בכל זאת אז נראה לי שקודם כל לחפש את הרצון שלה, ולא לנסות להפתיע אותה ולעשות את זה מהר, כי אז זה יותר תקיפה/הטרדה.
אז אולי לנסות לעלות את הנושא לפני כמו לשאול אם היא אוהבת נשיקות, או לדבר על זה שאתה אוהב, ולנסות להתקדם לאט כשנותנים לה מרחב להגיב.

למעלה