נשיקות

Light18m

New member
נשיקות

יש איזה ויטלי אחד שמקבל מליוני צפיות ביוטיוב על כל קטע שהוא מעלה.
בקטע הזה שחבר הראה לי, הבחור פשוט מתנשק עם בחורות רנדומליות ברחוב.

הוא רוצה לנסות את זה בתל אביב, ואני אמרתי לו שבטח יזמינו משטרה או במקרה הטוב יחטוף מלא סטירות.
ואז הוא אמר לי: אי פעם מישהי התנגדה שתנשק אותה?
כשניסיתי להזכר הבנתי שלא, בחורה אף פעם לא התנגדה כשניסיתי לנשק אותה.

אז אני לא אומר לנסות לנשק אנשים רנדומליים ברחוב, אבל מי שיוצאים לכמה דייטים- אמפירית, אני חושב שהסיכוי לקבל דחייה הוא אפסי.

ניסיתם לנשק מישהו/י?
האם קיבלתם אי פעם דחייה בניסיון כזה?
מה אתם אומרים על לנסות לנשק אנשים רנדומליים בארץ?

ladykat

New member
אני קיבלתי גם קיבלתי דחיות

בניסיונות לנשיקות

Light18m

New member
אוקיי

אם כך אולי לא ניסיתי מספיק פעמים.
אחשוב שוב על כל התאוריה.

ladykat

New member
חחח אבל אולי לגבר זה אחרת

כשגבר הוא היוזם - הבחורה יודעת שהוא מעוניין.

ובחורה אף פעם לא בטוחה אם הבחור מולה באמת מעוניין בה....

dori78

New member
זה מזעזע

מי שחש צורך להחזיק בכזה כח בעורפה של אשה כדי לנשק אותה - יש לו בעיה. הבחורה עם הטופ הכחול (1:10) ממש דוחפת אותו ממנה והוא ממשיך. היא גם הנידה לפני כן את הראש לסירוב, לא שזה הפריע לו. תסלח לי, אבל הפסקתי לצפות בשלב הזה.
גברים יקרים - תלמדו לקרוא שפת גוף, תלמדו להבדיל בין חיוך מקבל ומסכים לבין חיוך של מבוכה. זה שבחורה לא עושה לך סצנות מול המצלמה כי לא נעים לה - עדיין לא אומר שהיא מרוצה מהעובדה שזר גמור מנשק אותה באמצע הרחוב. אם היית מנטרל את אלמנט הבושה, יותר בחורות היו מרביצות לו כמו שמגיע לו. פיכסה.

בנוגע לעניין הדייטים - כנ"ל, בחורה שנמשכת אליך (פיזית ומנטלית, שהרי אנחנו מכלול של פרמטרים למשיכה) תתנשק איתך ברצון. מי שלא נמשכת אליך - עשויה להתנשק איתך ברגע שתנסה מתוך אי נעימות וחוסר רצון לעורר "סצנה". אתה רוצה להגיע לנשיקות ככה? אני לא. וגם מרבית הגברים שאני מכירה. אלה שלא יודעים לקרוא שפת גוף ורמזים אחרים או סתם מתעלמים מזה, יש להם שם: אנסים. והגברים שהתעקשו לנשק אותי כשלא רציתי, התעלמו במכוון משפת הגוף שלי או אפילו מאמירת "לא" ברורה - לא שמעו ממני יותר. הם בטח שואלים את עצמם למה

Elle992

New member
זה בדיוק מה שרציתי להגיב!

הכל שם מבוסס על הטרדות, רוב הבחורות לא באמת רצו להתנשק איתו ואני מניחה ש-95% הסכימו מבושה ומבוכה, הגבר שם שפל ועלוב. אני לא רוצה שחברי הפורום שלנו יקחו דוגמה מאנשים כאלה.

Light18m

New member
זאת מצלמה נסתרת

יש סרטון אחר שמציג את הבחורות שדחו אותם.
דווקא בסרטון הזה רואים שרוב הבחורות התנשקו מרצון/נהנו/חייכו אחרי זה.

לא הייתי רוצה שמישהי תתנשק איתי מחוסר נעימות.
ולמה לא דחית את אלה שניסו לנשק אותך ולא רצית?

dori78

New member
כי הייתי צעירה וטיפשה

ולא היה לי נעים.
היום המודעות שלי גבוהה יותר, אני לא אגע ולא אתן לגעת בי אם מישהו לא באמת מוצא חן בעיניי.

מצלמה נסתרת או לא - החיוך של הגברת שהזכרתי היה חיוך של מבוכה, לא של הנאה ועונג.
ואי נעימות לסרב, יכולה להיות גם בגלל שזה באמצע הרחוב, מקום ציבורי ובטח יש אנשים מסביב.

Bs Bane

New member
זה כזה פשוט?

כל מה שצריך לעשות זה להיות דושבג?
למה המידע הזה לא הגיע אלי 30 שנה קודם?

Light18m

New member
אולי זה חלק מהבעיה

אתה לא דושבג אם אתה מנשק מישהי שאתה יוצא איתה,
להפך- זה מעשה טוב.

אני חושב שזאת הייתה אחת הבעיות הגדולות שלי בתור חסר ניסיון,
חשבתי שאם אנסה לנשק מישהי, אצא דושבג.

dori78

New member
זה אכן חלק מהבעיה

אתה יוצא דושבג אם אתה מנשק בחורה בניגוד לרצונה, בלי קשר אם אתה יוצא איתה או לא.
הבעיה העיקרית, לפי מה שמסתמן פה, היא בקריאת שפת גוף והבנה של הסיטואציה.

במקום לנסות לאזור אומץ לנשק בחורה, תלמדו לקרוא את הסימנים.
יהיה לכם הרבה יותר קל לאזור אומץ ולנשק אותה, כשתהיו בטוחים שהיא רוצה את זה.

*נכתב לבנים, תקף גם לבנות.
אני לא יודעת מה עדיף, להיות גבר שמנשק ויכול להיות מתויג כ"יוזם ומגניב"/"דושבג" (אן היא לא בעניין), או בחורה שמנשקת ויכולה להיות מתויגת כ"שרמוטה נואשת".

Light18m

New member
אני חושב שבפורום שלנו

אם מגיעים כבר למצב של התלבטות האם היא רוצה או לא- זה כבר אומר שהיא רוצה.
כותב מתוך מחשבה לאחור אחרי שצברתי קצת ניסיון בלהתנשק.
כשראיתי שתמיד זורמות איתי גם כשאני חושב שהן רוצות אבל לא בטוח, אני נזכר בכל ההזדמנויות הדומות שפספסתי.

ללמוד לקרוא את הסימנים זה קל לכתוב, אבל קשה לבצע למי שאין ניסיון (וגם למי שיש קצת).
אולי תכתבי מה יכול להיות סימן?
אולי אכניס את זה להודעות הנבחרות.

אתה אמור להיות חזק בלוגיקה

אשמח אם תפרט את האקסיומות וכללי ההיסק שמהם הגעת למסקנה שבשורה הראשונה.

dori78

New member
סימנים

דיסקליימר:
כל הנכתב פה נכתב על דעתי האישית,אין בו להעיד על בחורות אחרות.
הרבה מידע חסר, כי אני לא באמת יכולה להדגים פה אינטונציות קוליות והבעות פנים.
that being said, קבל:

המדריך לגבר הנבוך: איך תדע שבחורה מתעניינת בך באופן רומנטי?

1. משחק בשיער יכול להיות חלק מפלרטוט. שים לב לעיניים שלה כשהיא עושה את זה - היא מסתכלת עליך או בוהה בקיר בשעמום? אם מדובר באפשרות א' - אתה בדרך הנכונה.

2. בחורה שנוגעת בך בעצמה, מניחה יד עליך (על הכתף, דוגמה) - מעוניינת במגע פיזי. אנחנו לא מדברים פה על ידידה שנתנה לך כיף חברי, כן? מישהי בדייט שנוגעת בך מיוזמתה.

3. אם מישהי צוחקת צחוק אמיתי, עם כל הפנים - לא רק עם השפתיים - יש מצב שהיא מרגישה נוח בחברתך ומעריכה אותך, גם אם היא לא התכוונה שתנשק אותה היא בד"כ תהיה מספיק אמיתית כדי לסרב באלגנטיות ובלי לפגוע.

4. אם היא מישירה מבט אליך.

5. אם היא מתקרבת אליך, מדברת איתך ממרחק של מילימטר וחצי.

סימנים ברורים לחוסר עניין (לפחות זמני):

1. היא לא יוצרת איתך קשר עין, מזפזפת במבט לכל כיוון אפשרי חוץ ממך.

2. זזה באי נוחות כשאתה מתקרב מילימטר לכיוון שלה.

3. מסיטה את הראש ומשנה נושא שיחה כשאתה מנסה לנשק אותה.

דעתי האישית

משחק בשיער, תזוזה באי נוחות ואי יצירת קשר עין יכולים לסמן שעמום, מבוכה או עצבנות (ובמקרה של משחק בשיער, זה יכול להיות גם סתם הרגל מגונה).

האמת שכשרואים סימני עצבנות, קשה לדעת אם הם נובעים משעמום וחוסר עניין, או אולי ממבוכה, שדווקא עשויה לרמז על עניין. לכן ההצעה שלי היא להיות מאוד מתונים אם נראה שהצד השני לא מרגיש בנח. לנסות לשדר נינוחות ולאפשר לצד השני להרגיש נח יותר בכדי לשדר לנו את הרגשתו האמיתית ביתר קלות.

אם הצד השני מרגיש יחסית בנח, אז אחד הסימנים הברור בעיניי לעניין זו ישיבה שרוכנת לכיוון בן הזוג (בהנחה שיושבים זה מול זו), שמראה על צמא לשמוע את דבריו, והתרכזות בעיניו בלי יותר מדי מבטים לכיוונים אחרים. כמובן, גם זה שמקשיבים לדברי הצד השני ושואלים אותו שאלות זה סימן להתעניינות. או לנימוס מופלג
.

ועדיין, גם אם יש עניין

לאנשים שונים יש קצב שונה של התקדמות כשמדובר במגע. צריך להיות רגישים לעניין הזה ולהתחיל בעדינות.

למעלה