נשיקות

אני חושבת שזה לא נושא של שחור ולבן

אני מתייחסת כמובן לזוגיות/היכרות ולא להטרדות רחוב למיניהן.
האבחנה בין "קטע אינטימי" לבין "בסוף פגישה כשנפרדים" זה לא דבר כל כך ברור מאליו, והתחושה לא בהכרח תהיה הדדית.

למה הכוונה "עשו מזה משהו לא רומנטי וסקסי"?

בלי קשר לדעות שלי, התחושה שלי היא שדיבורים לפני נשיקה כמעט תמיד פוגעים ברומנטיקה. אבל זאת כמובן בהנחה שיש רצון הדדי בנשיקה.
לי לא קרה שמישהו נישק אותי בניגוד לרצוני במסגרת של היכרות (אבל קרה במסגרת של הטרדה).

avi1283

New member
נכון שאין הבחנה ברורה

וכאן התכוונתי להעדפה אישית שלי, ולא שכך צריך להיות. מהניסיון היחיד שהיה לי, הנשיקה באה יותר מאוחר אחרי שכבר ישנו מחובקים ביחד, והיה כבר יותר ברור שיש משיכה ורצון, ומבחינתי זה היה מצוין,
ומרגיש לי נכון מאשר קודם נשיקה צרפתית כשעוד כמעט ואין אינטמיות. וגם כמו שכתבת לא מקובל לדבר על זה, אז גם הרצון של הצד השני לא לגמרי ברור מה שעוד יותר הופך את זה למלחיץ ופחות מהנה.

לגבי לא רומנטי וסקסי, לדעתי זה בא מהתרבות התחושה הזאת של הדיבורים לפני.
כמעט בכל הסרטים והסדרות האקטים הרומנטיים והסקסיים קורים "בספונטניות" ללא דיבורים לפני, וספונטניות זה לרוב כשהגבר יוזם ועושה את מה שהוא רוצה.
זה קורה אפילו בבת הים הקטנה ובנות גילמור, כך שעוד מגיל קטן מחונכים לזה ולא פלא שכך אנו מרגישים.
ובעיני זה ממש מזיק.

זו בהחלט העדפה אישית

אני לא יכולה לדמיין מצב שאני אשן עם מישהו לפני שהתנשקנו. כמובן שיש השפעות חברתיות, אבל יש גם נטיות אינדיבידואליות. יש גם אנשים (מיניים) שלא אוהבים להתנשק בכלל.

נשיקות ספונטניות זה דבר שקורה במציאות, ולא רק בסרטים, וזו לא תמיד יוזמה של הגבר.
אבל יש הבדל בין התנהגות של אנשים שונים, בין השאר על פי ההעדפות שלהם, מידת הנסיון שלהם, והיכולת שלהם לתקשר.

בסרטון זאת תקיפה מינית...ולא!

לוקח לי להזמן לבטוח/להפתח למשהי במיוחד כמשמדובר בנשיקה אינטמית
מה שקרוי בפי פישנזון של אלכס חולה אהבה"אני נישקתי 7פעמיים עם לשון"

אם הוא יעשה את זה בישראל..הוא יראה מהר מאוד את הכחולים.

למעלה