נשיקות

נשיקות ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

נשיקות אוהבות וכה נהדרות
אליכם הם מגיעות
נשיקות קטנות נשיקות גדולות
נשיקות עם רגש נשיקות חמות
נשיקות מיוחדות
אליכם שגורות עם המון אהבה
אליכם בזאת מובאות עם מלוא הנתינה

קרוסי ../images/Emo25.gif

גם בלי קשר לקנאה קבל ממני נשיקה לבוקר אור שמש חדש ונפלא

Mוניk

New member
קרוסייייייייייייי

סך הכל נשיקה מה פו קורה פו הלווווווווווו היית יפה כמלאך וכשראיתי אותך שעות יכולתי להביט ביופי שלך צוחקת ומתוקה היית כזו מדליקה אני רציתי פשוט לך לתת נשיקה ואת חשבת שאני כזה בחור רציני רק נשיקה אחת ממך רציתי הלכת סיפרת בשכונה שעוד מעט חתונה איך עשית בלאגן רק תעני לי מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה הגידי לי נערה רק שאלה נשארה על מה היתה מהומה ודבר לא קרה הנשיקה לא נתת באהבה לא נגעת אח נערה זה חבל שאותי לא הבנת ואת חשבת שאני כזה בחור רציני רק נשיקה אחת ממך רציתי הלכת סיפרת בשכונה שעוד מעט חתונה איך עשית בלאגן רק תעני לי מה עשית לי תגידי... (אני יודעת שזה לא סיגנון השירים שלך,,,,אבל הייתי חייבת)

נשיקת חצות ../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif

נשיקת חצות היא הכי רומנטית תמיד מחויכת אמיתית ואומנתית הלא היא הנשיקה הצרפתית לכם שולחת רק אלף נשיקות בעצם כמה שתרצו
ויש גם נשיקות של המשפחה
ולכם מאחלת סוף שבוע חתום בנשיקה

יעני רומנטיקן נשקן,אבל קמצן!

סיפור קצר על אחד ממנהלי הפורומים שאני מאוד אוהב. הוא נוהג לצלם ולהביא מרשמיו. היה באתר החרמון וסרב לשלם עשרים שקל לסנדוויץ. זהו,תפסתי אותך על חם! זה שאתה צלמן ידוע ומוכשר כשד,כולם יודעים. אבל קמצן....? בחייאת ראבק,נסעת אלפיים קילומטר,בזבזת שמונה מאות שקל על דלק,שילמת מאתיים שקל בכניסה לאתר,ועל סנדוויץ שעולה עשרים פונטים התקמצנת? אני מכיר אותכם,את אלה שמשחקים אותה רומנטיקנים,מביאים סנדווצים מהבית. גם על שולה .... עבדו ככה לא מזמן,היתה רעבה מתה,וכל פעם שהייתה אומרת לבעלה,הינה מיסעדה,היה אומר לה ,סגרו מזמן, מכניס לרוורס,וממשיך למסעדה הבאה,וכמובן שדאג מראש שגם היא תהייה סגורה. לבסוף לקח אותה לאכול את הסדוויצים מתחת לסככה ,ברפת של אחד הקיבוצים....... פססססססססט אדון מנהל,אני מכיר את הבני זונות האלה מאתר החרמון,עשית בשכל שלא שילמת..... שייחנקו עם הקרח שלהם!

Mוניk

New member
קונןןןןןןןןןןןןןן

פסססססססססססס חחחחחחחחחחחחחחה איזה ראש טוב קונן אהבתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גנובי מי זה המניוקקק מי המינהיל הזה הבן ז********* תלחס לי בסוד יאאלה היתי פו ושם ועכשיו אני לשם=לישון

מוניק.............!

לא יפה ככה לקלל בפורום,יש פה ילדים וקבלתי הוראה מהמנהלת לא ללמד אותכם לקלל...... במקום לקלל אפשר להגיד בעדינות למשל, ילען ראבק,הלוואי שתשתעל בקונצרט,או,מאחל לך ישבנים גדולים כמו של וורדה השכנה שלי,ועוד ועוד.... מוניק,שתהיה לך שבת נעימה.

Mוניk

New member
קונן אני לא מיקלילילילת אפ'פמ

רק ככה המינהילת מרסה לי
>----(הלוואי תקבל צליעה פתאומית והתפזרו לך העיניים ותהיה לך עין פצוצע ורגליך יבעטו בך ויתרסקו ה'בי3ימ, מחוסר שליטעעע אני אומרת אמן) >----(הלוואי תנשך לעצמך ת'לשון בביס הראשון ויעמוד לך בגרון ותקבל גיהוק מחניק אני אומרת אמן) >----(תחנק יא אבו כמון קמסן-טפי~ עלייך דוחה מגעיל, לא סובלת אותך) >----(הלוואי תהיה אימפוטנט וקלינע עון לא יעזרו לך יא פופוס (פופוס=שמוק רופס) כמו מרשמלו ינעל אבוק כושלאמאמאשלך מנוול) >----(יא רמאי יא נוכל יא שקרן יא פוזל יא עיוור יא צולע, יא עילג טאקעיניקבטאקאקטע –זה אתה ששקעת באגם עממה ראית איזה צולעת ומרוב שהעיניים שלך מפוזרות ינעל אבוקי ניכנסת לאגם יא סינילי אתה היית שקוע באגם, לא היא - טפי~ עלייך יא ג'יבלונ) >----(טפי עלייך יא בבון מצוי, עלק- אתה עם הבטן שלך עממה שעה לוקח לך לדעת איפו הג'וביע שלך הפיסטוק, יא חלאון, ממליא רק אתה מחפש אותו,,,,חחח חפש "ת'מטמון" יא פוזל) >----טפי עלייך יא עור חרוט, רבאק לך גם קילופ עור לא יעזור יא פרצופ לא מוגדר, אתה צריך איזה פלאח מג'נין שיעשה לך פחחות בפנים- ואני בטוחה זה לא יעזור) >----(זה היה בטח אחרי שאותך כבר שפכו בחריה(מזבלה שטומנים עמוק באדמה, עדיין לא מצאו לכם פתרון הולמ יא מסריחולי מחבורת הזבל – טפי~ איזו צחנע, תחנק עממה הרסת את איכות הסביביע יא ג'פה חסר תקנה) >----פששש "גאון" הדיבילים, יאאלה תתפזר לי מהמסך יא חלאון) >----(טפי~ לא היית מפעילה שאב אבק אפילו בשביל גרגר ג'יפע כמוך לא שווה נו זה בדוק) יעידו המומחים) >----(הבכי עליק יא אשמאי זקן ומה עשית כל חייך אה יא ג'יפע מרחח סביב נשים, אין אתם בלי הריח של ה******שלנו אתם מתים זה החצמן של החיים שלך (יאאלה מתנקת לך ת'צינור) יוחלפ הצינור לאלתר יאאלה גי'פון תתחפפ) קונן}{

מוניק.........../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo140.gif

וואי וואי,מה קרה לך על הבקר. כמה קללות,אפילו בצ'כונה שלי לא מקללים כל כך הרבה. הקללה הכי כואבת לי הייתה שאהייה אמפוטנט... יאח'סרה עלייך, אם מסעודה שלי תתפוס אותך קציצות נענע היא תעשה ממך.....! שתהיה לך שבת נעימה מוניק. אוי, איזה שם סקסי יש לך.....

Mוניk

New member
קציצות נענע

מתאים לי זה לא משמינ נחון? שומרת על גיזרע גבוהה חחחחחח קונן

אהובה.א

New member
חחחחחח

צדק הבחור שלא שילם על סנדוויץ' 20 שקלים למה? הוא פרייר? והבני Zונות האלה, יכסחו לך את הארנק בכניסה באמצע וינסו מזלם ביציאה יענו מה? כמו כל הישראלים שמוכנים לדפוק אותך מכל הכיוונים אבל אם היית מביא סנדוויץ' מהבית היית מרגיש שדפקת אותם אתה. הנה , ממך לא ירוויחו אגורה , הנבלות.... חחחחחחחחח אהבתי קונן אגב , יש לך קשר דם עם איזה ברברי כזה? גם אותו קוראים קונן.... חשבתי לי.... סתם סתם זה השעה.....

אהובה כפרה.......

כן יש לי קשר לקונן ההוא, הברברי. שחקתי איתו בסרט "תאומים". נכון,זה אני השמן הקטן דני דה ויטו. אז למה שרק למלעון הזה יקראו קונן......?

חתולון*

New member
שבלולית ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

כמו כל המגיבים לנשיקותייך אהבתי מאד את תגובותייך הנשיקות החמות המיוחדות שאת לכאן מביאה נותנות תחושות טובות, של אהבה, שאת לא מחביאה.

למעלה