נשיקה הראשונה

נשיקה הראשונה

רעיון שעלה לי בראש שקראתי מה שכתב סימפטי הרי הנשיקות משחזרות את הנשיקה ההיא הראשונה ההתרגשות של הנשיקה של השפתים שנגעו זה בזה והעיניים שנעצמו למה באמת עוצמים עיניים שמנשקים אולי תזכרו בנשיקה הראשונה או נשיקה בלתי נשכחת ותספרו לנו מבטיחה לתרום סיפור מוצלח משלי לעניין

נסיכה,היום,השתתפתי בשרשור הנשיקה הראשונה

באחד הפורומים שאני וותיקה שם,את ראית או שזה סתם צירוף מקרים
מילים: אברהם בן זאב ------------------------ הנשיקה הראשונה על הספסל בגן, מול עלם חן ביישן. ומסביב הכל פרח, הוריק הייתי כה קטנה, ילדונת עם צמה, והוא נשק לצמתי, נשק לי והסמיק.

אהבתי מאד את השיר

אני חשבתי על זה שקראתי את מה שכתב סימפטי על הנשיקות אם זה עלה בפורום נוסף אני לא יודעת , בפורמים בהם אני כותבת לא ראיתי את זה אבל כל אחד מאימנו כמה פורמים בהם הוא כותב וזה בעצם ליגיטימי

ש ר ה לה

New member
ערדי, מה רע בלאהוב שירים????

תראי אותה. שמה הוא טובה פירון. אייזה שיר........ איזה מבטא כבדדדד אבל מה שתגידי,השיר ממש מרטיט.... ואני כבר מנפנפת מטפחת וגם מנפנפת את עצמי, כי חייבת עוד מקלחת קצרה לפני העבודה... יום קסום לכולכם (וכמה שאפשר גם בלי קסאמים ובני דודיהם למיניהם...

נהדר לאהוב שירים אני בעצמי מאוד אוהבת

וגם שרה..רק שאין לי מיומניות כשלך להעביר לינקים של שירים אפחד לא מלמד אותי...אבל יש לי מיומנויות בנשיקות...

זה כמו שאת מעבירה תמונות

אבל את צריכה קישור לשיר ושאת מצמידה אותו לאחד המילים שבתוך הקטע שאטת כותבת ערדניקית זה הכי פשוט אבל צריך מחסן של שירים שיש לך קישור אליהם עדיף לשמור במועדפים את רשימת השירים כותבת את ההודעה שאת רוצה יורדת למטה לסרגלים הכחולים ובסרגל הכחול ==> קישורים ==> את מקליקה, זה נפתח ושם כותבת את המילה ששאליה תצמידי את השיר ומעתיקה בצמוד את הכתובת של השיר כלומר ומצמידה אליה את הקישור ש השיר המבוקש וזה כל הסיפור

ben 911

New member
שרהלה ושוש פרסלי..../images/Emo10.gif

אתן מוכנות להפסיק לבלבל במוח עם גלי אדרי או עטרי עם השטויות שלה על הספסל בגן
אתן אמורות להוסיף משהו משלכן, לא כן?

הנשיקה הראשונה שלי

אהבה ממבט ראשון שהתחיל מהצעת נישואים במבט הראשון שלו עלי שהגעתי לבסיס , וקראו לו לקחת אותי למעבדה הוא אמר ,הנה זו תהיה אשתי, בואי נתחתן ואקח אותך לארה"ב עמי לשנה אם לא נסתדר נתגרש נבהלתי ממנו ,והתרחקתי ממנו מה גם שהיה בכיר בדרגה ממני , אבל כל פעם שהלכתי לצידו נפלתי , והוא עזר לי לקום .ונחבלתי בלי סוף מהנפילות הללו עוצמת הרגשות שהיתהלי כלפיו , גרמה לי לברוח מהחברה אחרי שעות העבודה הוא כעס שאני מתחמקת ממנו בשעות הערב , אף פעם לא מצאו אותי הסתובבתי עם חברה אחרים בערב אז בערב האחרון שלו בבסיס 31/12/75 במדבר הקסום שלי בחדר שלו בבסיס עשו לו מסיבת פרידה כי באותו ערב לא השיג הבחור כרטיס טיסה אז התכנסו כולם בחדרו ארגנו שתיה וכיבוד קל הוא משך אותי לשם בכח , היה לו מכתב שמיועד אלי מחברה לחדר שבראה רגל והיתה בבית הוא אמר רוצה את המכתב שלך, תבואי בערב לחדר שלי , אל תדאגי כולם יהיו שם ישבנו בחדר הם צחקו עלי הייתי מאד ביישנית , הוא ישב לידי ואני בתוך הדובונית שלי ושכיבו את האור בחצות הוא ניסה לנשק אותי, ואני התכווצתי בתוך המעיל שלי, כמו הצב שבורח הביתה שהדליקו את האור , יצאתי מהמעיל , הוא חייך את מפחדת ממני? , תגידי אף פעם לא נישקו אותך? אמרתי נכון, והסמקתי מאד , והם צחקו , הגיעה קריאה לצאת לתקן משהו באחת מהמקומות החברה התארנו לנסיעה,ידעו שיהיה שם חגיגה , כך יצא שנשארנו שני זוגות המלחימה ואני והחבר שלה והמ"ע , היא התכנסה בידיו , הוא לא נתן לי ללכת משם הוא ניסה לדובב אותי למה מפחדת מהנשיקה ,י והיה המום איך בת 18 + וטרם קבלתי נשיקה מגבר/חבר אבל אז היתה תקופה אחרת של יותר תמימות , פחות התקרבות לא כמו היום , הוא חבק בעדינות ,חייך אלי ואמר שהוא מאוהב בימהרגע שראה אותי , שרצה להתחתן איתי לקחת אותי איתו לחו"ל ואז בעדינות נישק את פני , באנטימיות שנוצרה בחדר , הינו למעשה לבד על המיטה שלו בעדינות ובנחישות הוא נישק בלי סוף את פני , ואני מסמיקה ומתרגשת כמעט בקושי נושמת האור שהיה לו בעיניים היה מדהים , הוא היה מלא חיים תוסס ואני ביישנית מאד לאט לאט הפשרתי בידיים שלו , מביטה בו כמו בחלום , נותנת לו להוביל אותי אז ב4 בבוקר הוא ליווה אותי לחדרי ונפרדנו שם בנשיקה ארוכה אז למה יצאנו מהחדר החם הוא צחק, היית נשארת לישון לצידי בבוקר שבאה החברה להעיר אותי מצאה אותי קודחת מחום , ממש חולה היא לקחה אותי אליו, נכנסה לחדר העירה אותו והכניסה אותי אליו אמרה שהיא תחפה עלי במעבדה במילא כולם עוד ישנים הבוקר ישבתי איתו מעט , הוא חיבק הבטיחח שהוא לא נעלם עדיין בארץ ונדבר בטלפון שחבל שפספסנו את הזמן שניתן לנו להיות יחד עד הנסיעה אני כמו ילדונת אבודה , ישבתי לצידו שעה ועפתי למעבדה הוא טס לו לצפון באותו היום , ושניסיתי להתקשר אף פעם לא מצאתי אותו בבית עד שאמא שלו אמרה לי חמודה את לא מבינה שהוא רציני כלפייך ככה הסתכמה לה אהבה ראשונה בנשיקה אחת בודדה שפתחה מחול שדים בחיי

הנשיקה הראשונה שלי הייתה בכיתה ד'

עם אלי הבן של השכנה, שיחקנו מחבואים, והתחבאנו מתחת למיטה של ההורים שלי..מפני אח שלו יוסי...ואלי אמר...בואי נשחק אבא ואמא...ואני רציתי שזה יהיה רומנטי כמו בסרטים של אלביס..

אז הסכמתי..ואלי נצמד אלי

עם אף מנוזל...וריר שתמיד זלג לו מהפה...והייתי אמורה להתנשק על כל הקונסטרוקציה הזאת...כשאלי ביקש גם לעשות את זה ממש כמו אבא ואמא...לא כל כך הבנתי אבל סירבתי...הרגשתי שזה משו לא בסדר..

אז אמרתי אני מוכנה לשחק אבל רק בנישוקים..

הייתה לי ברירה? הוא אמר שאם לא אסכים בכלל הוא יגלה לכל הילדים בשכונה..ואם אח שלי הגדול היה יודע...היה הורג אותי...אז זהו..סבלתי מאיום וסחיטה כבר בגיל צעיר מאוד...אבל על תומתי שמרתי עד גיל 18..כאשר תעלה השאלה למי איבדת/תה את תומתך/תך

66Amiram

New member
כמה חבל שלי לא היה את המזל כמוכן

עלי התנפלה מישהי ישר עם הדבר האמיתי..

ben 911

New member
ערד', מדהים כיצד את זוכרת את כל זה.../images/Emo12.gif

כיתה ד'.. זה כאשר היית בת 9. אני לא זוכר היכן הינחתי את מפתחות מכוניתי לפני 5 דקות.

גאיה ק

New member
בנצ'וקקקק

מענין מה פיקסו היה אומר על החתול שלך,אבל איפה סיפור הנשיקה??

ben 911

New member
פיקסו דוקא נהנה לצייר שוורים. ../images/Emo80.gif

אני לא רוצה להטעות עם סיפור הנשיקה הראשונה שלי. זה כייף להתרפק על זכרון הנשיקה הראשונה.
אבל בתנאי שעדיין זוכרים אותה.

למעלה