הנשיקה הראשונה שלי
אהבה ממבט ראשון שהתחיל מהצעת נישואים במבט הראשון שלו עלי שהגעתי לבסיס , וקראו לו לקחת אותי למעבדה הוא אמר ,הנה זו תהיה אשתי, בואי נתחתן ואקח אותך לארה"ב עמי לשנה אם לא נסתדר נתגרש נבהלתי ממנו ,והתרחקתי ממנו מה גם שהיה בכיר בדרגה ממני , אבל כל פעם שהלכתי לצידו נפלתי , והוא עזר לי לקום .ונחבלתי בלי סוף מהנפילות הללו עוצמת הרגשות שהיתהלי כלפיו , גרמה לי לברוח מהחברה אחרי שעות העבודה הוא כעס שאני מתחמקת ממנו בשעות הערב , אף פעם לא מצאו אותי הסתובבתי עם חברה אחרים בערב אז בערב האחרון שלו בבסיס 31/12/75 במדבר הקסום שלי בחדר שלו בבסיס עשו לו מסיבת פרידה כי באותו ערב לא השיג הבחור כרטיס טיסה אז התכנסו כולם בחדרו ארגנו שתיה וכיבוד קל הוא משך אותי לשם בכח , היה לו מכתב שמיועד אלי מחברה לחדר שבראה רגל והיתה בבית הוא אמר רוצה את המכתב שלך, תבואי בערב לחדר שלי , אל תדאגי כולם יהיו שם ישבנו בחדר הם צחקו עלי הייתי מאד ביישנית , הוא ישב לידי ואני בתוך הדובונית שלי ושכיבו את האור בחצות הוא ניסה לנשק אותי, ואני התכווצתי בתוך המעיל שלי, כמו הצב שבורח הביתה שהדליקו את האור , יצאתי מהמעיל , הוא חייך את מפחדת ממני? , תגידי אף פעם לא נישקו אותך? אמרתי נכון, והסמקתי מאד , והם צחקו , הגיעה קריאה לצאת לתקן משהו באחת מהמקומות החברה התארנו לנסיעה,ידעו שיהיה שם חגיגה , כך יצא שנשארנו שני זוגות המלחימה ואני והחבר שלה והמ"ע , היא התכנסה בידיו , הוא לא נתן לי ללכת משם הוא ניסה לדובב אותי למה מפחדת מהנשיקה ,י והיה המום איך בת 18 + וטרם קבלתי נשיקה מגבר/חבר אבל אז היתה תקופה אחרת של יותר תמימות , פחות התקרבות לא כמו היום , הוא חבק בעדינות ,חייך אלי ואמר שהוא מאוהב בימהרגע שראה אותי , שרצה להתחתן איתי לקחת אותי איתו לחו"ל ואז בעדינות נישק את פני , באנטימיות שנוצרה בחדר , הינו למעשה לבד על המיטה שלו בעדינות ובנחישות הוא נישק בלי סוף את פני , ואני מסמיקה ומתרגשת כמעט בקושי נושמת האור שהיה לו בעיניים היה מדהים , הוא היה מלא חיים תוסס ואני ביישנית מאד לאט לאט הפשרתי בידיים שלו , מביטה בו כמו בחלום , נותנת לו להוביל אותי אז ב4 בבוקר הוא ליווה אותי לחדרי ונפרדנו שם בנשיקה ארוכה אז למה יצאנו מהחדר החם הוא צחק, היית נשארת לישון לצידי בבוקר שבאה החברה להעיר אותי מצאה אותי קודחת מחום , ממש חולה היא לקחה אותי אליו, נכנסה לחדר העירה אותו והכניסה אותי אליו אמרה שהיא תחפה עלי במעבדה במילא כולם עוד ישנים הבוקר ישבתי איתו מעט , הוא חיבק הבטיחח שהוא לא נעלם עדיין בארץ ונדבר בטלפון שחבל שפספסנו את הזמן שניתן לנו להיות יחד עד הנסיעה אני כמו ילדונת אבודה , ישבתי לצידו שעה ועפתי למעבדה הוא טס לו לצפון באותו היום , ושניסיתי להתקשר אף פעם לא מצאתי אותו בבית עד שאמא שלו אמרה לי חמודה את לא מבינה שהוא רציני כלפייך ככה הסתכמה לה אהבה ראשונה בנשיקה אחת בודדה שפתחה מחול שדים בחיי