נשיקה הראשונה

ש ר ה לה

New member
יופי של ציור ערדי. מן אופו זה?

כתוב 19.5.2006 כלומר עוד יומיים - שנתיים... ב - 18/5 בתי השניה תהיה בת 29. (כן. זאת הבת שעוברת ללאסווגאס)

מהטיול לברצלונה..ולזה מוטק קוראים אוריגינאל..

18 לחודש מאי זה...מ ח ר ...איחולי הלבביים...וואללה לא שמתי לב עברו שנתיים מהטיול המדהים הזה לברצלונה..

גאיה ק

New member
וזאת הנשיקה האהובה עלי../images/Emo99.gif

היא שייכת לפסל הענק-קונסטנטין ברנקוזי. הוא הקים גם שער -שער אהבה.

ש ר ה לה

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo24.gifככה להמיס אותי על הבוקר גאי'לה?

אוהבת אוהבת אוהבת את נשיקת האש של סצ'מו הענק...!!! אוהבת ממש גם את הנשיקה של ברנקוזי בסך הכל ע'י לא הרבה עבודה, השיג האמן מקסימום ביטוי.... ישנה גם הנשיקה הכל כך מפורסמת של אוגוסט רודיין, גאיה, משימתך היא להביא לכאן את יצירתו של רודיין... ביצירות שלי ישנו החיבוק, שנראה כל כך תמים לכאורה, אבל מדובר בציור שמן על בד שגודלו 2X2 מטר. שכבר שנים מאוכסן לו בסטודיו הפצפון שלי ותופס לי שם חצי חדר.... לזרוק ציור שלי זה בערך כמו לזרוק ילד שלי. פשוט אין מצב...!!!

ben 911

New member
שרהלה, הציור מאד יפה, בעיני בכל אופן.../images/Emo140.gif

הצבעים בו "מפציצים" לי את התודעה מכל עבר.
הייתי נותן לו כותרת: נשיקה מתוקה מיין. הבל אכלותה מקיין. תפסיקו לבלבל לי את ה... אגב, הייתה כאן בפורום פעם ציירת שנהגה להעתיק מציירים אחרים. גם את מעתיקה? או שזה מבית היצירה הפרטי שלך?

גאיה ק

New member
אוהבת את עבודותיך,שרהלה

את מה שראיתי עד כה. לי ברור בן בן,שהן מקוריות. למה לזרוק ציורים,ניסית למכור? אוהבת הוראות על הבוקר
הנה רודן
דרך אגב ברנקוזי היה שוליה ומתלמד אצל רודן שמה זה נפגע וכעס לכשברנקוזי החליט ששששש"שום דבר לא צומח תחת אילנות גדולים"ופנה לדרכו.

ש ר ה לה

New member
מה פתאום מעתיקה???../images/Emo46.gifכל מה שהבאתי, שלי אורגינ

אורגינאל...!!!!

גאיה ק

New member
"לי ברור בן בן,שהן מקוריות".

זה מה שכתבתי.. את ה-
תפני לבן ותשתרשרי אליו!!!

ש ר ה לה

New member
למה לדאוג גאיהלה ברור שה../images/Emo46.gifהופנה לתגובתו של

בן. האיש ביקש ממני חומר מקורי, ושכבר סוף סוף הבאתי משהו, הוא חושד בי בהעתקה.... אגב, הבנות שלי עשו סדר בבית ושלפו לי מהבוידעם את האלבומים הקטנים עם צילומי הציורים.. האלבומים כבר ממש מתפוררים, לכן החלטתי לנסות איך המדפסת המשולבת שלי החדשה יחסית שקניתי ב500 שקלים עובדת. היא עובדת מצוין. הצבעים נאמנים למקור.... ולך גאיל'ה, אני מעריכה במיוחד את הפירגונים שלך
פשוט מרגישה שאת יודעת על מה מדברת... נכון, גם בן נתן פירגון יעני גזר(של המקל והגזר), אבל לצידו גם השתמש במקל,... כיוון שלמדתי להקטין ציפיות.............
לא מצפה למאומה.... ההוא עם הנעליים???? ברור שהוא התקשר שוב..... אבל למה הוא גר באשדוד? אוףףףףףףףףףףףף

ben 911

New member
שרהלה, אחרי יום עבודה כל כך מתיש. ../images/Emo178.gif

כל דבר שאני רואה מולי עכשיו נראה כמו מקל וגזר. חוץ מאשר התמונות שלך, הן מקסימות.
בקשר לאשדוד..אצלכם לא נהוג לארגן לחברים הסעות למקרי חירום?

הכי טוב אשדוד ש'רלה והסיבות להלן:

א] מקום יפיפה יש ים [חאלס לא נמאס לך מכינרת?} ב] יש שם מלא גרוזינים..[אני מתערבת אתך שלא ראית גרוזיני בחייך] ג] מאשדוד לערד פחות משעה [אם תריבו באמצע הלילה לא תצטרכי לעלות לצפון תבואי אלי לדרום] ד] אשדוד קרובה מאוד לתל-אביב [כך תוכלי גם לעשות סקס בעיר בגדולה] ה] וזו ה...תשובה...יהיה לכם המון זמן להתגעגע אחד לשנייה [ במקום לריב כשאחד דבוק לתחת של השני] ו] ואז יהיה לכם זמן איכות יותר טוב [תעלו לגלבוע או לאן שתרצו] ז] זה מה שתקבלי ותלמדי להנות ולהעריך כל פעם מחדש כשתפגשו.. זהו נגמרו לי הסיבות..בחייך ש'רלה...לאהבה אין מרחק...צ'אלי אפילו את בן..

למעלה