נשים שמנות בבדסמ

sapirac

New member
אצלי זה עובד בצורה כזו שהכול בראש..

פעם הייתה לי שיחה עם שפחה שאמרה לי שהיא מלאה ובטח היא תאכזב אותי. לקח לי כמה שיחות טלפון להסביר לה שאין חשיבות מכרעת לאיך היא נראת קרי, שמנה או רזה .. כול עוד יש אינטראקציה הדדית בשבילי השמיים הם הגבול ... נב - לאחר שניפגשתי עם אותה שפחה היא הבינה שגם אם היא מלאה זה לא אמור להוריד מערכה . ה כ ו ל ב ר א ש .

את יודעת מה?

אין שום דבר רע בלהתפשר. אף אחד לא מושלם ואין אנשים כבקשתך. אז אנשים מציבים לעצמם סדר עדיפויות, ומחליטים מה יותר חשוב להם. אני דווקא מעריכה גבר שיותר אכפת לו מהאישיות מאשר מהמראה, ויהיה עם שמנה גם אם הוא לא נמשך אליה, בגלל שהוא דווקא מאד אוהב את האישיות שלה ומה שיש לה להציע. גם אני מתפשרת על גברים, אז מה? זה אומר שהם פחות טובים? לא! כי אף אחד לא מושלם. תראי, אני שמנה, ואפילו מאד שמנה, ואני מעדיפה שמישהו יהיה איתי למרות שאני שמנה בגלל שהוא מת על מי שאני (או בהקשר של הבדסמ- בגלל שהוא אוהב את מה שיש לי להציע), מאשר שמישהו יהיה איתי רק בגלל שאני שמנה, גם אם אני מטומטמת בעיניו. אני צעירה ולכן כל המנטרות שמכניסים לנו למוח עדיין טריות אצלי, ויש אחת מכיתה ט' (לא לפני הרבה זמן...) שאני זוכרת במיוחד: אי אפשר לאהוב רק בזכות, צריך לאהוב גם למרות.

רצויה

אני מעדיפה שיהיה איתי גבר שרוצה אותי כמו שאני וכמו שאני לא מאשר מישהו שבוחר בי מתוך פשרה, אפילו אם הוא כל מה שאני רוצה בגבר.

Master Stav

New member
מחשבות נוספות ....

הנושא הזה הציק לי, האם אמרתי את כל מה שהיה לי לומר בעניין ? האם הייתי אמיתי ואמרתי את כל מה שאני מרגיש ? לשאלה השנייה אני יכו להשיב בכן לשאלה הראשונה ...ממש לא כך שתאלצו לסבוול עוד קצת הגיגים .... בכל חיי יצאתי רק עם 4 נשים שניתן לקרוא להם שמנות/מלאות/גדולות 3 ממערכות היחסים האלו היו BDSM ואחת ונילית ( הונילית הייתה ונילית קינקית כך שאני יכול לומר ....ילה בסדר כאשר אני אומר מערכת יחסים BDSM מבחינתי זו מערכת של תן וקח בצורה מלאה ....וכן להראות בציבור ברור שזה חלק מהעניין אם לא מעניין לי אם אותו אדם ....איך לכל הרוחות והשדים סשין יכול להיות טוב ? העניין ההדדי החיבור בין רצונותיהם של שני אנשים הוא הוא שעושה את העניין לכל כך טוב, מאחר ואני גורס משערכת יחסים BDSMית היא מערכת יחסים הרבה יורת אינטימית מין הסתם שיש בו הרבה מעבר להראות בציבור ....או להוביל למקום מסויים .... מכיר נשים רבות בקהילה שהינן נשים גדולות חלקן אכן נכנסות לעניין מהסיבותה לא נכונות .....להשיג מה שלא היו משיגות בשום מקום אחר חלקן ....המקום נכון להם ....ולפני שקופצים על הצוואר שלי ....כך זה בכל מקום ובכל תחום ....אנשים נכנסים לתחומים מסויימים כדי להשיג דברים שלא היו משיגים בשום צורה אחרת ....ואנשים נימצאים בתחומים מסוייימים כי נכון להם .....

למעלה