נשים שמנות בבדסמ

nerissa

New member
נשים שמנות בבדסמ

וואלה לא יודעת איך להתחיל בכלל. צ'טים. כינוים של דומיננטים המחפשים נשים שמנות או הצהרות שלהם בפרטי. בדיקה ראשונית שלהם המאמתת שאני שמנה. חקירה סקרנית קטנה של ה"למה דווקא שמנה" מביא אל האמת שלי אישית הקפיצה את כל הג'ינג'ים! זה לא שהם נמשכים לנשים שמנות. זה פשוט שבקטע הם מעדיפים נשים שמנות כי קל להם י ותר להשפיל ולהיות סדיסטים כלפי נשים שמנות. "ומה בונילי?" אני שואלת.. פחחח.. אתם יודעים כבר את התשובה.. "זה לא שאני אסתובב בחוץ עם אישה שמנה! אישה שמנה זה לבדסמ. ביומיום אני מעדיף נשים.. ייצוגיות יותר.." זו פחות או יותר הגישה והסגנון מפי כמה וכמה שכאלה. אז חלקם מצפים זאת בקצת צלופן מרשרש של "נשים מלאות/שמנות הן פתוחות יותר לקינקיות.." אבל הם בעצם מתכוונים לכך שלדעתם נשים שמנות הן נואשות יותר ומקבלות כל מה שישפכו עליהן.. בעוד הכוסיות החטובות להן צריכים להתייחס אחרת. כבנות זוג לחיים. אז זו הגישה. ואליכם רבותיי! האם באמת תתפשרו על מישהי שהיא לא לטעמכם היומיומי כי אתם מצליחים להגיע לצדדים אפלים יותר כלפי מישהי כזו? (וואי - אני מקווה שאני מנסחת נכון ומעבירה את השאלה נכון..) האם תפתחו מערכת יחסים עם מישהי שביומיום לא הייתם זורקים עליה מבט שני אבל בבדסמ זה נכון עבורכם רק משום שאיתה אתם יכולים לעשות דברים משפילים/מכאיבים?

Master Stav

New member
תשובות אישיות

לא יודע ....מוזרה לי הגישה של יצוגי בחיים ואפל בBDSM אבל וואלה זו כוס התה של אנשים לא שופט ולא מוכיח שיהיה לכל אחד לבריאות מה שעושה לו טוב .....לא לכולם נושא הBDSM או שמע עלי לומר SM הינו דרך חיים למרבית האנשים מדובר במשחקי מיטה ...שלא חורגים מעבר לכך אלא נישארים בגדר משחקי מיטה ....וככאלו .... וואלה ...כל אחד והפטישים שלו לומר שלשמראה חיצוני אין השפעה על אנשים ....יהיה שקר ....לכל אחד יש את אידיאל המשיכה וההבנה שלו . אישית מעולם לא בחרתי את הפרטנרים שלי על פי מראה חיצוני בלבד אלא רק אך ורק על פי הראש ..... מרבית הפרטנריות והפרטנרים שלי היו בחזקת רזים וגבוהים (יחסית ) מה שלא מנע ממני להשתתף לא פעם בסשנים עם נשים וגברים מלאות ומלאים ואפילו שמנות ושמנים ... בהתחשב בעובדה שעד לא מזמן גם אני הוגדרתי כשמן (114.5קילו ) אני אל יודע איפה למקם את הרעיון אין לי רצון להשפיל איש ....ממש לא כוס התה שלי ....לגבי הענקת כאב ....אני מעניק כאב לאנשים שאני אוהב ושיש לי איתם אינטרקציה של שיתוף יש לי חברות טובות שלא יכולות להיות מוגדרות כנשים רזות וכך גם חברים עם חלקם עברתי גם סשנים מענגים חייה ותן לחיות כבר אמרתי ?

אצלי זה דוקא הפוך...

מעדיף ששמנה (והיא צריכה להיות גם גבוהה) תשלוט בי. וזה כי מישהי גבוהה, שמנה וחזקה משדרת יותר כוח ועוצמה פיזית, ולהיות נשלט על-ידה מרגיש יותר אמיתי ממישהי נמוכה ורזה, למשל. לכן, זה לא מתוך חוסר כבוד לשמנות, אלא בדיוק הפוך - כבוד רב מאד...

נרקיסונת

את מעלה כאן נקודה כואבת ורגישה מאוד, ולפעמים, אני חושבת שאפילו הם, עד שלא תניחי את השאלה מול פניהם - לא חושבים על הסיבה המדוייקת לבחירה שלהם. עצוב לחשוב על גברים שמחפשים נשים שמנות רק כי אותן הם יכולים להשפיל. אבל זה עצוב באותה מידה שאת מוצאת בתחום שלנו נשים שמנות (או כאלה ש"חושבות שמן" - את מבינה למה כוונתי. נכון ?), שמתביישות במי שהן ואחרי חיטוט מאסיבי במי שהן , את מבינה שהן נמצאות כאן, בתחום הזה מתוך פשרה ולא מתוך הנאה מכאב, מהשפלה או מהתמסרות - ולו בכדי להרגיש נאהבות. ואם אעזוב לרגע את הרצינות ... אני לא מבינה מה רע בנו ? אנחנו מבצע של כמה כוסיות - בגוף אחד :) (או כמו שאמרתי פעם למישהו - כוסית מביאה כוסית מביאה כוסית מביאה כוסית מביאה כוסית מביאה כוסית וחוזר חלילה :)) cami

לי אישית

מאוד כואב מה שאתן אומרות כאן... אבל הרי יש גברים שפשוט אוהבים נשים שמנות ככה.. כי זה נראה להם נשי ויפה, לא? אז מה? הם המיעוט בקרב "חובבי השמנות"? זה די עצוב... דווקא די מצא חן בעיני בקהילה הזו שאמות המידה הן די שונות מבחוץ. ראיתי את זה כמשהו מאוד נחמד ומעודד לחברה כולה , ועכשיו אתן אומרות כאלה דברים קשים.. עצוב לשמוע את זה (לי לפחות). -חיבוק-

את צודקת ב-100%

מה שכתבנו, גם נריסה וגם אני (ותסלח לי נריסה על שאני מדברת גם בשמה לרגע) הוא על אנשים שבוחרים לשלוט באישה שמנה בגלל הסיבות הלא נכונות (ואני הוספתי גם את נושא הסאביות השמנות שנמצאות כאן ממקום לא טוב לדעתי) אבל מה שכתבנו , גם נריסה וגם אני, לא היווה הכללה גורפת על מכלול הגברים. כן. ישנם גברים כאלה. אבל גם - כן. ישנם גברים שנמשכים לנשים מלאות/שמנות וגם ... כן - ישנם גם כאלה שנמשכים לאישיות ולא משנה להם המראה. הכל קיים. כל המבחר.
cami

gidionline80

New member
לשמנות יש יתרון על סקיניז

שטח פנים רב בולם זעזועים טיבעי ומשטח ספיגה בנוסף נסו לעשות "נשיקת חמור" עם רזה-חסר סכוי

אוחחחחח פרח.

זה כל כך מסוכן לבקש כאן דוגמאות. ועוד מההוא ... הוא :) נשיקת חמור זו הלפיתה הזו שתופסים אותך בחלק הפנימי הרך של הירך וצובטים בכל הכח. :) וזה כואבבבבבבבבב :)

א פרח

New member
לכן ביקשתי דוגמאות ולא הדגמות ../images/Emo6.gif

תודה על ההסבר

אתה יודע גידי ...

לכל אחד מהצדדים יש יתרונות על פני השני ולכל אחד מהצדדים יש חסרונות. and yet ... אולי זו אני אבל לא ממש הבנתי מה הגישה שלך לעניין. מה הטעם שלך ולמה. באמת שאשמח לשמוע (לקרוא) cami

החסרון הוא

שמכה על שומן כואבת לרוב פי כמה ממכה על שריר... לכן אני בעד גוף אתלטי! שתמיד יכאב כמה שפחות חח

מה שעצוב פה

זה לא שיש אנשים שמחפשים נשים שמנות לבדס"מ, זה העובדה שהם לא מוכנים להסתובב איתן ביום יום כי לדעתם הן "לא יצוגיות". כנראה שהלחץ החברתי המופעל עליהם כה גדול שהם מרגישים צורך למצוא מישהי שתייצג אותם כלפי חוץ על פי הנורמה. הם אנשים חלשים. אבל זה לא המקרה רק עם נשים שמנות, זה נכון גם לנשים אחרות שאינן נמצאות בתווך הנורמה של "איך אישה אמורה להראות", נניח נשים טרנסיות, - לא חסרים גברים שמעדיפים אשה טרנסית לסקס אבל לא יעזו לצאת איתה מול חברים. זו גישה מחפצנת, חפץ אחד טוב לסקס וחפץ אחר טוב כדי להרשים את המשפחה והחברים. אולי יום אחד הם יבינו שנשים אינן חפצים(*). (טוב, והיות ואנו עוסקים בSM - חיפצון שכזה, כמו כל השפלה - צריך להעשות בהסכמה הדדית. ואני מאמין שאצל חלק גדול מהנשים השמנות השפלה שכזו על סמך מראה הגוף שלהן, הוא גבול עבורן. ד"א אני חושב שגם הנשים הרזות סובלות מיחס שכזה, שהן טובות רק כדי להיות יצוגיות ולהרשים אחרים מסביב...)

מה שיותר עצוב ...

זה שיש אנשים שכן נמשכים לנשים מלאות ובגלל החינוך שקיבלו, ש"רזה זה יפה" הם לא יכולים להעלות על דעתם להסתובב בחברה עם מישהי שמנה. לפני מספר שניםפ הייתי תקופה מסויימת עם אדם כזה. היינו מסתובבים ברחוב, והוא היה זורק לי אמירות לגבי אחרות. ביום אחד כשישבנו ודיברנו על זה הוא פשוט סיפר לי, שהוא נמשך למלאות (מה שהיה מאוד ברור מהאופן שהעיניים שלו היו מוארות כשאשה מלאה נכנסה לחדר) אבל בגלל החינוך שקיבל ... הוא נאלץ להתאים את עצמו למציאות הקיימת. לשמחתי הרבה, מאז עברו כמה שנים והאיש התבגר וכיום יש לו אישה שהוא אוהב בזכות מי שהיא וזה לא משנה איך היא נראית.

אייבורי

New member
אכן בעיה

אני אתייחס רק לשאלות שהעלת אחרי שמצאתי את עצמי מלהג תשובות ולא מוצא מילים מתאימות. לא, לא הייתי בוחר מישהי שהיא לא הטעם שלי ביומיום רק בשביל הצדדים האפלים. הכי כיף שהכל משתלב והייתי מוותר על חלק מהאפל לטובת הטעם היומיומי. גם לשאלה השניה התשובה היא לא. בדס"מ הוא תבלין עבורי, תוסף וכמו ארוחה טובה כל הטעמים צריכים להשתלב בהרמוניה אחרת יש טעם דומיננטי שקצת מטריד ומפריע.

למעלה