נשים..נשים..נשים..

ramoni1

New member
אמרת שלך...

אבל שוין יש לאבא חדר צדדי

נו, אז מה חדש../images/Emo35.gif

עולם כמנהגו נוהג. אף פעם לא היו לי חברות, גם לא בגיל ההתבגרות. תמיד הייתי ילדה, נערה, בחורה, אישה של חברים בלבד! לא בוטחת באף אחת, לא באמא שלי, לא באחותי ואפילו לא בבנותיי. לא תוכלי לשנות את התופעה הזו. אנחנו מתחרות על אותם המשאבים, טבעי שלא נפרגן אחת לשנייה.

Bubble Girl 27

New member
כמה עצוב וקצת

מוגזם... לא סומכת על אימא שלך או הבנות שלך או אחותך? אבל על גברים כן?! אווווווווווווווווו קיי...
חבל שכך ואני מאוד מקווה שסתם כתבת בהקצנה של רגע כי אם לא סומכים על אף אחד אף פעם בחיים מה נשאר? בדידות...

לא בדיוק לא סומכת

אבל יודעת שפירגון אמיתי יהיה לי קל יותר לקבל מגבר שאוהב אותי.

magic40

New member
../images/Emo124.gifאת תשלמי על ביוקר

תחפשי לך בת זוג להיום בערב

בטח שיש חברות בין נשים

תמיד היו לי חברות בכל מסגרת שלא הייתי בה. יש לי מספר חברות ממש ממש טובות שמלוות אותי שנים! משבר הגרושין הוכיח לי שוב מי הן החברות הטובות, אלו שהיו שם לצידי לאורך כל התקופה וגם היום מפרגנות אלו חברות אמיתיות. ואגב יש כאלו לא מפרגנות , או פועלות ממקום לא נקי אך הן לא יהיו חברות שלי, פשוט מזהה מקילומטר ולא מתקרבת.

3 שרונית

New member
כולם יכולים להיות חברים

גם נשים עם נשים, העניין הוא שכשאישה חברה של אישה היא מתייחסת למערכת היחסים ביניהם אחרת מאשר עם חבר גבר. הציפיות מהם אחרות. כאשר את פונה לחברה טובה שלך כדי לשתף ולהתייעץ בנושא מסוים הקשור בחבר, בעל למשל את תקבלי ממנה את הצד הנשי בעניין כי כאישה זה טבעי שהיא תזדהה עם התחושות הנשיות..אך חבר ממין זכר יכול לשפוך לפנייך את הצד השני, הגברי ואז את רואה את הדברים בפרספקטיבה אחרת לגמרי..(כמובן שהדברים נכונים גם הפוך).. אבל נניח שהחברה שלך תנסה לתת לך תובה מהצד הגברי, אותה תשובה שבר היה נותן לך את עלולה לחשוב שהיא נגדך, לא מבינה אותך ובלה בלה בלה. וחוץ מזה רוע, קינאה וצרות עין יש בשני המינים,יכול להיות שהחבר שלך הוא החבר הכי טוב שאפשר לבקש בשבילך אבל בשביל חבר אחר שלו הוא זוועת עולם.

אורחת xxx

New member
בדיוק הסיפור שלי

גם אני לצערי נפגעתי מחברות אני טובה להן רק כשלי לא טוב כשפתאום אני מתחילה להצליח אז אני כבר לא טובה, הקינאה כואבת.

למעלה