נשים..נשים..נשים..

ramoni1

New member
שוין...

אבל עדין גבר שלא מיתקרב וחושב על החברות של החבר תודי את זה לא חשבת לישמוע מגבר
ועוד גבר דון גו'אן כמוני אה?

לילי301

New member
עצבן..

צודקת, גם גברים הם כאלה (חלקם לפחות) וצודקת לגבי האופי.. (אומרת זאת בתור עקרבית שתמיד גורמת להרמת גבה שמחמיאה לאשה אחרת) אבל לצערי שומעת על נשים (יותר מגברים) שלא יודעות לשמוח בשמחה של אחרת..

Bubble Girl 27

New member
אני לא עצבן זה פשוט

מכעיס הדיעות הקדומות האלו... מתוקה שלי לבחור חברה זה כמעט כמו לבחור בן זוג. זאת עבודה לתחזק קשר עם חברה וזה קצת ללכת על ביצים וקצת ללכת בין הטיפות עד שמגיעים למקום של בטחון ואמונה. יש לי כמה חברות טובות באמת בודדות שאני יודעת שגם אם לא אדבר איתן חודש אבל אצטרך אותן הן יעמדו לצידי ושבחיים לא יעשו לי התקפי קנאה אבל זה גם דורש ממני להיות שם ב 100% וחברה שלא תהיה שם בשבילי ב 100% ושאני לא ארגיש שאני יכולה להיות שם בשבילה לא תקבל ממני אמון מלא ובטח שלא גישה חופשית ליד הבן זוג שלי או לסודות שלי או לשמחות שלי... כדי להמנע ממה שאת מספרת. אני מאחלת לך שתדעי תמיד לבחור בין החברות שלך ולדעת לסנן את האמיתיות לבין ה
... כנ"ל אגב לגבי ידידים

לילי301

New member
ממרומי גילי המופלג..

למדתי רבות על יחסים בין נשים לנשים, כפי שאת נותנת 100% יכולה לומר לך שכך גם אני, יש לי חברות שנמצאות בחו"ל שנים ועדיין יודעות הכל עלי, מכאובי חיוכיי ואני את שלהן.. אני בזוגיות איתן למרות המרחק, וכפי שאמרת "כמו בני זוג".. אלה הן חברות שיהיו שם לנצח (אני בטוחה). אבל במהלך חיינו אנחנו פוגשות עוד ועוד חברות ועל כל אחת מהן אנחנו לומדות עם הזמן, הסינון הוא לא מיידי..את קודם מתחברת, אח"כ מתחילה לפסול במידה ויש סיבה... ולצערי לעיתים מתגלות הסיבות..ולצערי זה קורה רוב הזמן עם נשים.. יש לי ידידים (אני אגב קוראת להם "חברים ש'לי) שמלווים אותי שנים והם מעולם לא גרמו לי לתהות "מדוע לעזא' הכרתי אותם בכלל"..

Bubble Girl 27

New member
לא חשבתי שאת לא יודעת לבחור חברות

ברור שחברות יכולות להיות גם בארץ אחרת ועדיין להיות חברות אמת.. הנתינה לא באה בבילויים משותפים ולהיות אחת בתחת של השניה, אלא ברמת ההקשה והמצאות שם ברגעים פחות נעימים. לא יודעת איך קרה לך שידידים לא גרמו לך לתהות, לי בהחלט קרה גם עם ידידים... זה יכול לקרות עם כל אחד..שוב אופי רק אופי.

לילי301

New member
צודקת ממוש..

היום החזרת לפורום את החוסר של אתמול... יום מקסים ומחוייך לך,

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo13.gif

אתמול היה לי יום צפוני... מצד אחד אני כלכך אוהבת את הצפון שלרגע אמרתי וואלה מוכרת ת'בית ועוברת לפה... (כמו הסטנד אפ של עדי אשכנזי
) אחרי שראיתי שאין קניונים באזור או חנויות במבחר נורמלי.... איןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמו אזור המרכז איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כשחזרתי לכיוון היה לי פחות חיוך כי הייתי במינוס גילי אחד ומינוס נוף מהמם ואוויר נקי... אבל גאאאאאאאאאד היה טוב להיות ליד קניון....
יום מדהייייייייים לך בובית!

לילי301

New member
יש לי בית ..

אי שם בצפון, בכפר מדהים ביופיו ובאיכותו..בית גדול, מפלסים, גינה, שקט..נופים מרהיבים. אבל... גם אם היו משלמים לי לא הייתי עוברת לשם... 3 שעות נסיעה מכאן (2 על כביש 6) זה יותר מדי בשבילי, החנות של רוחמה עיצובים לא ממש מסמלת מבחר..והפיצה של משה היא האיטלקיה המושלמת..והיחידה! והשקט.. את השקט הזה יש לי בהוד השרון, 20 דק' מת"א!

Bubble Girl 27

New member
עד לפני חמש שש שנים

מה שאת מתארת היה גם בהודה"ש... הכל השתנה.. האמת שקט יש גם איפה שאני גרה, אבל עדיין יש משהו בירוק הזה ובמושב מלא בבננות
עזבי בדיחה פרטית... אוווווווווווווווווווווופ מתה לסוע לצפון שוב... שמישהו יסדר לי פגישה ביוקנעם!

Bubble Girl 27

New member
מקום מהמםםםםם

יש לי שם קרובים רחוקים...
אבל אחותי זה חתיכת חור... מעדיפה עדיין פה איזה מושב באזור... כל כך בא לי לעבור דירה בא לי שינוי ונמאס לי מהבית שלי... הוא מרגיש ריק ולא בית יותר.. לא יודעת למה ואין קשר לגירושים... הקשר היחיד הוא שאני מרגישה שהוא נאחס מאז הגירושים...

Bubble Girl 27

New member
אז אתה בעצם אומר לי

שהוא חושב נכון כשהוא לא עובר לגור איתי? לאאאאאאאאאאא כי ככה נשמע רמי וחבל... פשוט חבל... האלת בייסבול שלי חמה וטעונה מהפינייאטה של אתמול...

ramoni1

New member
נשמה אני אוהב אותך../images/Emo25.gif

אבל את יודעת.... אחוות חברים קודמת לכול, טוב נו אולי עכשיו הצלחתי לעצבן אותך <בבוקר לא הצלחתי>

לילי301

New member
לצאת משם ומהר..

יכולה לספר לך שאני נכנסתי עם בעלי דאז לבית בר"ג, הבית שייך לאמא שלו, מהרגע הראשון שנכנסתי לשם הרגשתי לא טוב, משהו באנרגיות שהיו בבית עשו לי רע. במשך השנים קרו כמה דברים לא טובים והחלטתי ללמוד פאנג שוואי, נמשכתי לתחום ולמזלי בעלי תמך, אחרי סיום הקורס שינינו דברים בבית, בחדר השינה, בכניסה ואפילו במקלחת, לרגע אחד הרגשתי נעים וחמים.. מיותר לציין שזה לא החזיק מעמד, מבחינתי הבית היה בעייתי. דקה לפני הפרידה ניסינו לעבור לאזור השרון ובעלי דאז קיבל פיק ברכיים וביקש להשאר.. ואז נפרדנו.. אין לך מושג כמה עשתה לי טוב היציאה משם. הבית הוא הלב שלך וחייך מלאים בו גם אם את לא מבלה בו 24 שעות. אם יש לך הסתייגות לגביו צאי ממנו, מניסיוני למדתי שבית כזה מעכב וגורם לתחושות רעות. מוכנה לנסות לעשות לך פאנג שוואי (אולי יעזור)

Bubble Girl 27

New member
אני אשמח שתבואי

התחלתי לעצב פאנג שוואי ממה שאני יודעת יאללה בואי הנה תירוץ לקפה עליי

ramoni1

New member
תגידי?

יש מצב שאת משכירה לי את הדירה לפעמים בשבוע? לכמה שעות

למעלה