נשים..נשים..נשים..

לילי301

New member
נשים..נשים..נשים..

כבר המון זמן אני תוהה האם יש דבר כזה חברות נשית.. האם נשים יכולות להיות חברות בנפש, בלי משוא פנים, בלי קנאה ובלי תככנות...עם אהבה ופרגון..באש ובמים. בעברי הרחוק (ממש רחוק..עוד כשהייתי צעירה ויפה) נכוותי מחברה שהייתה חלק בלתי נפרד מחיי, למדנו ביחד, שיחקנו ביחד ועם השנים בגרנו יחד ואף עברנו לגור יחד.. מישהי פעם אמרה לי שזה מועד לפורענות, אני לא הקשבתי..ולמדתי את הלקח. הקנאה הייתה חולנית, חוסר הפרגון היה כתוב על הקיר, והפגיעה הייתה קשה, קשה עד כדי כך שלקח לי שנים לבנות מערכת חברית עם אשה. היום אני בוטחת יותר ומאמינה יותר ומוצאת עצמי עטופה בכמה נשים מדהימות מבכל צדדיי, חלקן אף ממלאות את מקום האחיות שאף פעם לא היו לי.. נשים שיהיו איתי בכל כאבי, מכאובי, דמעותי, נשים שיחבקו בזמן משבר, אך לצערי..לא כולן מסוגלות להיות איתי ולחבק אותי באושרי, בדמעות השמחה שלי ובחיוכי, חלקן מתגלות כאחרות..כפי שהתגלתה "חברתי" מן העבר.. היום אני משתדלת להניח בצד כאלה "חברות", היום אני משתדלת לשים בצד את חוסר הפרגון, הקנאה, צרות העין וההתנשאות, היום אני מרחיקה מעצמי אנרגיות השליליות וכל מי שסוחטת ממני אנרגיה ומעייפת אותי מונחת אחר כבוד בעבר. האם גם לכן זה קרה/קורה...?

בפרומו של "הישרדות"

אומרת שם נעמה "נשים חבורה של נחשים". מעט מאוד נשים שראיתי בחיים שלי באמת אבל באמת מפרגנות, לפני כמה חודשים אמר לי שלכל בחורה יפה יש חברה מכוערת כדי שתעלה לה את האגו... (אז לא הבנתי עד שהוא הצליח להוכיח לי את זה) אני מאמין שזה יכול להיות אבל זה נדיר. (הא ואת עדין צעירה ויפה... את יודעת הכל יחסי
)

שחR

New member
דיעה מדעית, וכמתבונן מהצד

יותר מידי נשים אומרות שהם מסתדרות רק עם גברים. מגברים לא תשמעי את הדברים האלה. לדעתי הכל נובע מהDNA הכי עמוק שמניע אותנו. יונקת בטבע התפקיד שלה זה למצוא את הזכר המוצלח ביותר כדי שילדיה ישאו את הגנים שלו. הנקבה היא יצור מורכב, עם חשיבה לטווח ארוך ורק היא ואלוהים יודע איזה נוסחאות מטמטיות יש לה בראש עד שהיא בוחרת משהו בכלל וגברים בפרט. הזכר יונק בטבע לא אכפת לו איזו נקבה באמת יבחר, רק שתהיה מספיק מיוחמת בשבילו, הוא לא חושב על צאצאים, הוא חושב על ההזדווגות...יצור פרימיטיבי יותר שחי ע"פ דחפים לטווח קצר. . הבעיה של שתי נקבות בטרטוריה אחת, זה מלחמה על המשאבים הכי טובים בנמצא. זה מתחיל בדרך כלל טוב עם חברות אמיתית עם המון אינטימיות של ממש ( בהקצנה הפנטזיה של כולנו זה לסביות בפעולה) אולם ברגע שיש משאב שאין לשתיהם באותה המידה מתחילים מלחמות כמו שרק נשים יודעות לנהל. איך שהוא גלל שכל כך קשה לאישה לבחור משהו, כשהיא כבר בוחרת, זה כבר משחק סכום אפס, הכל או לא כלום. פה נזרעים מושגים כמו : קינאה, צביעות, חוסר פירגון ועד לפגיעה של ממש במי שיכולה לגזול את מה ששניכן רוצות החזקות מנצחות, החלשות נשארות פגועות. עד העונג הבא.....

לילי301

New member
לא ה"חזקות"..אלא הטובות..

רק שלוקח לכם יותר קצת יותר מדי זמן להבין שהן כאלה.

ramoni1

New member
ממממממממ

קצת קשה האמת.... נשים בד"כ קנאיות אחת לשניה <לא כולם, לרבות אותך
> לדוגמא... אם חברה של משהי נידלקה על "החבר" של החברה היא לא תהסס לנסות ליגנוב לה אותו, כי בחורה בד"כ לא תישמור אמונים לחברתה כול עוד זה עומד כנגד האנטסים שלה

ramoni1

New member
ועוד משהו...

אני מאמין שלא רק עכשיו שאת צעירה ויפה, גם בגיל ההיבגרות תישארי יפה ומקסימה, חיצונית ופנימית

Bubble Girl 27

New member
מה השטויות האלו?!

למה גברים לא גונבים נשים של חברים שלהם?! אין לזה קשר למין יש לזה קשר לאופי! ומכירה מספיק סיפורים שגם גברים יוצאים חרא לחברים שלהם ויוצאים עם אקסיות שהיו משמעותיות, גונבים חברה ועושים מעשים מלוכלכים... הכל מתחיל ונגמר באופי... יש לי עוד המון מה להגיד אבל מעדיפה לשמור לעצמי... להיות חברה של מישהי זה עבודה בדיוק כמו זוגיות מה נותנים מקבלים ולפעמים צד אחד נותן יותר והשני פחות אז הכי טוב לא לפתח ציפיות או לדעת שיש מצב שנותנים ומקבלים $%$# לפנים. עברתי מספיק חברות בשביל לסנן ולדעת מי תישאר אמיתית וטובה ברגעי אמת... יש סביבי כמה כאלו והן בודדות ביותר וטוב שכך.

Bubble Girl 27

New member
אין קשר לכן כולן או לא

יש קשר לזה שאתה מייחס גניבת חבר / בן זוג לנשים וכאילו שגברים לא עושים דברים כאלו. עושים ועוד איך עושים.... כל הדיעות הקדומות האלו שרצות פה בימים האחרונים גומרות אותי סופית, מה יש לכם? בחורה ממקבלת 4 בחורים היא שרלילה אבל כשבחור עושה את זה הוא מלך בחורה אחת סרחה וגנבה חבר כל הנשים זונות... כשגבר עושה את זה הוא רומנטיקן כי הלך אחרי ליבו! מההה השטויות האלו?! נשים וגברים יכולים להיות חרא באותה המידה הכל תלוי באופי וכמה רחוק ילכו בכדי לפגוע בחברים שלהם! אוחחחחחחחחח יש לי המון מה להוציא בנושא הזה אבל שותקת כי חבל!

ramoni1

New member
אחוצלי...

אנחנו הגברים יש לנו קודים של כבוד
עכשיו הצלחתי להביא אותך לקריז?????? יאלה תוציאי את מה שאת חושבת למה רשמת שאת מעדיפה לישטוק
?

Bubble Girl 27

New member
כן קודים של כבוד

מזמברים אחד ת'שני בקודים... יאלללללללללללה לא תצליח לעצבן אותי כי זה סופ"ש... ואני לא אוציא כי יש פה נשמות טובות שישמחו לפרש את זה ולהביא את זה למריבות... לא בראש שלי ע'יוווווני...

ramoni1

New member
יווווווווווו

ניסיון שני נשים שמקבלות שרלילות וגברים שנותנים הם סופרמן הצלחתי

Bubble Girl 27

New member
לא ../images/Emo13.gif

סופרמן ??? ממנו לא נשאר כלום מסכן עליו השלום... תבחר דוגמא יותר חיה נושמת וזזה...

ramoni1

New member
לעולם לא תדעי....

אני גבר... לא מתחיל עם בנות של חברים...

למעלה