נשים מלאות

47עפר

New member
נשים מלאות

תחשבו מה יותר יפה אישה רזה או אישה שמנה ? למה מלאה זה יפה כי אישה מלאה היא שובבה, אישה מלאה היא אנרגטית מאוד, אישה מלאה יש לה נכחות בשטח . אז לה אתם כל הזמן עושות דייטה? ברחוב רובכם רזות ולא יפות אז כל המלאות צאו והראו את עצמכם!!!

תדפיסי אחד גם לבעלי... למרות שבעלי

דווקא אוהב שאני יותר מלאה. כשהוא הכיר אותי הייתי יותר מדי רזה לטעמו. הוא דווקא לא אוהב שאני מתלוננת כל הזמן שאני שמנה. איך היה אצלך? כשבעלך הכיר אותך היית יותר רזה? גם עליך ההריון השפיע. איזה מעצבן זה לראות את הבחורות האלה שחזרו לעצמן אחרי הלידה והן כאלה דקיקות? נכון? יש לי אחת כזאת בקומה... אוף...

הוא יודע שיהיה מסוכן מצידו להתלונן

כי בהריונות הוא תפח יחד איתי, ממני ירד, ממנו לא. אני רוצה להרזות בשביל עצמי ורק בשביל עצמי.

לא הבנתי מה מצחיק... טוב, בסדר

נצחק גם...
עדיף מלבכות....

סנדי32

New member
אתה לא צודק בכלללללללל../images/Emo70.gif

גם לרזות יש יתרונות כשהייתי בהריון היה קשה לי לקום מהמיטה לנעול נעלים להתקופף להרים משהו שנפל פשוט קשה להיות שמנה מלאה זה מעצבן לא כל דבר עולה עליי ולא ניראה לי כלום יפה גם לא הג´ינסים ולהיות רזה מממממממממ זה משרה נחת ...... קמים הולכים באים מתלבשים מה שרוצים והשומנים לא צצים אז עפר אם אתה אוהב אחת שהיא מלאה אל תכלול את כולן בטראומה שלה כי לעשות דיאטה זה בריא מאשר לאכל בלי חשבון עדיין אין לי חתימה

סנדי ......

הכותרת של הודעתך צרמה לי עד מאוד "אתה לא צודק בכלללללללללל!" חסרה לך רק מילה אחת קטנטונת... "לדעתי"... הוא רשם את דעתו.... וזאת זכותו המלאה. איש איש ודעותיו....

לא טוב להיות מקל כמו שלא טוב להיות

בטטה... לדעתי, עדיף להיות רזה מאשר שמנה, רזה זה יפה ואסטטי ומבחינה בריאותית בטוח יותר! תחשוב עלי היתרונות במיטה... חחחחחחחחחה

1אפרוחית

New member
דווקא נורא נחמד להיות רזה

ולקנות בגדים במחלקת נוער (זה גם יותר זול בדרך כלל
) אתם יודעים כמה זה כיף שלא מאמינים לי שיש לי 2 ילדים? וחוץ מזה, דיאטה זה דבר משמין. עובדה, פעם ראיתם אדם רזה עושה דיאטה? דרך אגב, קראתי פעם שקלוריה זה כמו אלוהים, מאמינים בהם, אבל, אף אחד לא ממש ראה אותם... מקווה שלא תסקלו אותי

קסומה

New member
ראיתי דווקא רזים

שעושים דיאטת השמנה.......... בחיי. הם מצווים לאכל גלידות, פסטות, ממתקים, לחם- והרבהההה, בקיצור, כל מה שאסור לשמנים הם צריכים לאכל...... ותאמינו או לא.....הם מקיאים דם כדי להשמין 2 קילו...חחחחח אז יש שני צדדים למטבע.

טאקילה~*

New member
הוא לא אמר בטטה הוא אמר מלאה..

לגבי סקס מי מי אמר שרזה טובה יותר במיטה??????? מותק מלאה כמו טרמפולינה, במיטה היא מעיפה אותו באויר מרוב עינוגים שאלי את בעלי,,הוא אומר אין אין עלי אני תותח.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אפרסק 28

New member
ערוץ האופנה

נוגה בערוץ זה לא צופים בגלל שהם רזות אלה בגלל מה שהם לובשות..... כשהו אמר.....מלאה....אז לא שמנה... כי מלאה אני חושב שזה באמת אחלה....יש את הכל שמן זה כבר הרגשה כבדה...גם בתנועות וגם בהכל מלא זה סקסי.... אבל הכל עיניין של טעם...ומי אני ש.....

ערוץ האופנה...

גם כשניסיתי להתעניין באופנה, התמונות עוברות כל כך מהר שאי אפשר להבחין אם הבלונדה הזאת לבשה חצאית עם שסע בצד ימין או מלפנים, זאת היתה שמלת שיפון או רשת... הדבר היחיד שברור שם זה שהן מתהלכות להן בלי חזיה ומנסות להקפיץ את הדברים היציבים-הקטנים האלה בפרונט... אז שאף אחד לא יגיד לי שהוא צופה בערוץ האופנה כדי להתעדכן במשהו...

נפלה לו המילה "לא"...

הוא התכוון בגלל מה שהן "לא" לובשות.... <כוכבית, שהפכה להיות קאסוטו בשעות הצהריים המוקדמות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח>

למעלה