נשים מלאות

jello

New member
מה הקשר???!!!!!../images/Emo124.gif

לא מאמינה שזה מופיע כאן ועוד מפיה של בחורה..... יתרונות במיטה יש למי שיש לה יתרונות. נקודה. בלי קשר למישקל. את יכולה לראות בזה הזמנה לדו קרב. רוצה להתערב מי מנצחת? בכל הקטגוריות?

nightroll

New member
המודל שלי

אני מסתכלת על הדוגמניות השחיפיות, השטוחות, השלדיות, ובעיני אין בהן שום דבר נשי. המודל שלי היא סינדי קרופורד. הנה דוגמנית שהגוף שלה מעוגל. יש לה ירכיים עגולות, מותניים בינוניות, חזה עגול ומלא. לא עור ועצמות. זה הגוף שהייתי בוחרת לו היתה בידי הבחירה. עגול, נשי, לא גרום. בין מה שאני היום לבין קייט מוס - אני מעדיפה להשאר כמו שאני. אבל השאיפה שלי היא לרדת עד למראה סביר, כדוגמת קרופורד.

שאני ובעלי הכרנו....

הכרנו בטלפון והוא אמר לי שהוא אוהב בנות רזות אז אמרתי לו שאני לא רזה שאני קצת מלאה ושנפגשנו מאוד חששתי אבל הוא מאוד התלהב ותמיד אומר לי שהוא לא רוצה שאני יעשה דיאטה ושהוא מת על הגוף שלי אז אם בעלי מרוצה וכל הזמן מחמיא לי אני לא צריכה לעשות דיאטה בשביל מה? רק כמובן שומרת על הגזרה הזאת שלא להשמין יותר.

ועל זה נאמר...

"היופי בעיני המתבונן".... אם כל הגברים היו אוהבים שמנות, אזי 50% מהנשים היו בדיכאון אם כל הגברים היו אוהבים רזות, אזי 50% מהנשים היו בדיכאון לכל סיר יש מכסה.... (רק אני ובעלי שני מיכסים... בגלל זה יש כל כך הרבה רעש לשכנים...חחחחחחחחחח) <כוכבית שאיננה מוכנה להיות שלד, כי מעולם לא אהבה שעורי טבע>

אפרסק 28

New member
שני מכסים===

זה ביחד מצילתיים.... מנגנים חופשי.........

אני לא הצלחתי להחליט אם אני ובעלי

שני מכסים או שני סירים... שני מכסים בגלל הרעש שעושים או שני סירים בגלל כמויות האוכל שנכנסות אלינו...

את חושבת שלא ראיתי .... ../images/Emo35.gif

פשוט לא רציתי לשתול לינק להודעה שלך...

מיכל31

New member
למה אתה מלכלך?

אני אישה רזה שובבה ואנרגטית ויש לי בהחלט נוכחות בשטח ואני יכולה להביא גם קבלות אם אתה רוצה. אז רזה זה יפה אבל רק רזה בריאה.

CHUCHU

New member
כל דבר באישה זה יפה רק ....

במידה ויש פרופורציה!!!!!

למעלה