נשים.... כנסו אלי רגע.

ד ו ל ה

New member
אני אוהבת ...

שמבשלים לי... אני אוהבת לחזור ממשרת הניהול הבכירה שלי (חחחחח), לבית חמים ונעים, אני אוהבת שמושיבים אותי במטבח, אחרי שעליתי על מדי ב' עם קצת מוזיקה ברקע ושיחה נעימה, ותוך כדי מבשלים לי משהו שמריח טוב.... תגיד, אתה באמת אוהב לבשל?
דולה (מתחילה איתך...)

יערית

New member
אני לעומתך

לא מתחילה איתו אך בהחלט אשמח שמישהו יארגן לי ארוחה אחת ביום,ארוחה יחידה שאוכלת...אני שונאת להכין לעצמי אוכל!!!! יש אפשרות למישלוחה אם זה קשה

אני מסמיק

סתאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםםם לא כל כך מהר אבל בכל זאת נחמד מצידך להתחיל איתי טכנית... המוסיקה לא מפריעה לשיחה ? הייתי שמח לשמוע ממך מה נקרא אצלך "בית חמים ונעים" - שהיית רוצה לחזור אליו. אני הולך לכתוב משהו שיראה לא ממש טוב אבל הכוונה טובה : רשמת - "מושיבים! אותי במטבח...", "מבשלים לי! משהו..." האם מתוך תת המודע את לא בעצם מנציחה את הפסיביות הנשית שהיא שהיא לא מאפשרת לכן "להתחיל" עם המין שלי ? לא להרביץ הלו.... שאלה עניינית ולא קביעת עובדה. ואגב .... אני מאוד! אבל מאוד!!! אוהב לבשל.

תגיד חסר לך צרות בחיים ?

פסדררררר אוהב לבשל זה אחלה פה אני איתך אבל אח שלו שים רגע הסינר בצד ותרגיש את החבילה שם מתחת לפופיק ונסה להיזכר בשביל מה היא שם... עזוב אותך משיוויון זכויות ותכניס לעצמך ביטחון עצמי ולא שאין כאלו שיתחילו איתך אבל שחק אותה ג'נטלמן עם פוזה של האמפרי בוגרט כזה ולך על הקטע עד הסוף תאמין לי תרוויח יותר מאשר הקטע של הכלבלב המתוק שמחכה שילטפו אותו אחרת בסוף תבוא זאת הקשישה החביבה מהפרסומת של שקע ותקע ותגיד לך מצאתי אותך כי סיפרו לי שהיא מתנדבת בצער בעלי חיים. בקיצוץ מה שאני בא לומר לך זה אחלה שאתה מחובר לצד הנשי וזה אני אומר לך באמת מכל הלב אבל כמו שנאמר : "בזיעת אפך תאכל לחם" או משהו דומה אז תתחיל להתאמץ קצת

מתוקי מה נסגר עליך ??????

"החבילה" שלנו הגברים היא בשביל.... אני לא יכול לכתוב אפילו ולצטט אותך! ואיך הגעת למסקנת "הכלבלב" (ואני בכלל אוהב חתולים) ומאין לך שאני מחובר לצד הנשי ? כל המסקנות האלו כי אני אוהב לבשל ???????? כי אני שואל את הנשים שאלה ע"מ להבין ? בובי!!!!! אנחנו בשנות האלפיים, בוקר טוב מתוק! תכניס את עצמך לפוקוס, תקרא מה כתבתי ו.... זהו אנא ערף.

אז בוא אגלה לך סוד ממרום גילי

1.שנת אלפיים זה טוב לאנשי תוכנה ובאמת עשו מזה הרבה כסף ואני בינהם 2.זה שאתה מבשל לא אומר כלום אל הצד הנשי הואיל וגם אני מבשל וזיקני השבט יעידו על האיכות של מעשי ידיי בפועל. 3.להיות מחובר לצד הנשי זה לא רע (מנסיון) 4.לתת להם להתחיל איתך ולהרגיש אובייקט זה ממש לא כייף (גם מנסיון). 5.להתחיל עם בחורה זה ממש לא קשה אז מה הפאסיביות הזו ? 6.אל תנסה להבין נשים ! בתור גבר גדול עלייך (גם מנסיון) אז לגביי כל מה שכתבתי אם תרצה להבין ? תבין. לא תרצה ? גם לא נורא. אני רק ניסיתי לעזור

Mitzush

New member
מי אמר שלא?

מי אמר שאנחנו לא מתחילות? אתם פשוט לא קולטים את זה. אתם נמצאים ברמה כזו שהציפיות שלכם כל כך רחוקות משלנו ולכן לא נראה לכם שמתחילים איתכם. ובקשר לשאלה השניה שלך, ובכן, תלוי מי ותלוי איך, אני מאוד רומנטית, וצריך לחזר לאט ותמידי, כלומר לא להרפות אך לא להעיק. פרחים, שוקולדים, שירים, ריקוד לאור נרות, ארוחה וסחר מה. ואז .... אלוהים לא יעצור את התשוקה העמוקה לסקס עשיר וטוב. אצל בנות זה עובד ברגש עמוק, אצלכם זה ברמת ההורמונים במוח או במקום אחר מקווה שעניתי.

../images/Emo8.gifלהתחיל

ערב טוב לכולם אני יכול להגיע לשיחות נפש עמוקות לבשל תמיד אהבתי ולא רק בשמחות בחיי יש אכזבות וגם עליות ותמיד אחפש רק את המיוחדות אך דבר אחד יודע גם אם היא רוצה בחיים היא לא תגיד מילה כי כך היא מרגישה על העליונה

magic40

New member
הצחקת אותי

מתחילה ועוד איך אבל רק אם הוא שווה על אמת אתמול למשל עליתי למונית והנהג אומר לי איזה ריח נעים נכנס למונית אמרתי לו,זה לא אני באמת! זה המטהר אויר שלך זו אחת הדרכים המטומטמות למשל להתחיל עם בחורה הכי טוב זה לגשת ולומר מצאת חן בעיני אפשר?,,,,,,,

destiny36

New member
לא מתחילה .נקודה

וחוץ מה זה להתחיל? פשוט מדברים וזה זורם בדרך כלל שגברים יותר מידי חושבים על ההגדרה להתחיל אז המשפטים שלהם פשוט הופכים להיות דבילים "צריכה אש?" "למה כזאת יפה הולכת לבד?" "איך אף אחד עוד לא קטף אותך?" "לא מאמין לך שאת מעל 30?" ..כאילו דה??????? גברים ונשים בוגרים קצת יותר יודעים שאין צורך בגינונים. רואים ניגשים משוחחים ויללה. עכשו תשאל מי ניגש? חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ניגשת בחנות שואלת למידת התחתונים (אם הוא לא מבין הוא טיפש
) סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אפשרית

New member
ואני בעד...

קצר ולענין. אהלן אני..נעים מאוד לחיצת יד. אשמח מאוד להכיר אותך. ובאותה נשימה את פנויה??? וזהו מכאן הכל ממשיך איך שמחליטים השניים. אני לאחרונה כן פונה לגברים(לרוב חיכיתי שיפנו) ובהחלט יש תגובות מאוד לא צפויות שנעות בין...מבוכה,עצבנות להענות מיידית. אני באופן אישי פונה לגברים בצורה בה פתחתי את התגובה. שלום, נעים מאוד שמי... אשמח להכירך. ותיכף ומייד אתה פנוי? כי אם לא,אז שלום והבא בתור. התגברתי על הבושה מבוכה שלי גם כשסירבו גם כשפניתי לבחור שהגיע עם החבר שלו ולא רצה אישה בחברתו. וגם על הסומק שהציף אותי כשהוא ענה לי תיכף אני אוהב את האומץ שלך)גם כן אומץ, רק התחלתי לתרגל לפנות לגברים) ויצא לנו דייט מצוין. אז אולי אין חוקים ואין פתיח ופעמים גם השתיקה יפה. כך או כך אני כאישה רוצה שיפנו אליי שניה לפני שאני עושה את זה רק בשביל האגו שלי.ותו לא. חחחחחחחחח שבת שלום לכם.

שלגיה 13

New member
כבר מזמן נשים מתחילות עם גברים

ואפילו באגרסיביות - ישר ולעניין, וזה בגלל כל הסיבות שמנית: אנחנו עצמאיות, חזקות, בטוחות, וכל זה קטן עלינו

יעלילה1

New member
יש גם גברים שלא מעיזים "להתחיל"

אבל אני מניחה שאתה מדבר על הרוב. מישהו אמר לי פעם שלאישה לקבל דחיה זה יותר קשה מאשר לגבר שסירוב לאישה שמציעה לך מין (למשל, אני יודעת שזה קצת קיצוני) זה חויה יותר קשה בשבילה, מאשר בשביל גבר לקבל סירוב למין. אני לא יודעת, זה נשמע נכון, מעניין למה זה נשמע כך? ומה מבינים מזה לגבי "להתחיל"?

כלאמר

הפחד! מניע אותנו לפעול או לא לפעול ? מה זה אומר עלינו ? ונשים שכן מתחילות ? לא פוחדות ?

יעלילה1

New member
לאיודעת. נדמה לי שלגברים יותר קל

לקבל סירוב מאשר לנשים. משהו במבנה, נדמהלי. אולי אנחנו יותר רגישות? ואולי אני טועה.

למעלה