נשים.... כנסו אלי רגע.

פששששששששששש

איזה פצצה ואחרי שהיא מסתכלת עליהם הם אומרים פשששששששש אחרי הפצצה

vered 37

New member
תגידי לא כואב לך

מרוב פחחחחחחחחחחחחח את יודעת שעושים פשששששששששששש יש פעולת לחץ על תחילת הלשון הש' שורקתתתתתתת ..אפשר למשוך את ה-ש ולשרוק .. ב-פחחחחחחחחחחחחחחח יש לחץ על החייך ...השאלה אם יורקים או בולעים ?

vered 37

New member
מה זתומרת

ח' גרונית ..מרוב שהיא גרונית כבר מרגישים שחם ובוער ...

פעולת הפחחחחחחחחחח

גורמת להתכווצות הושט אשר מעלה מחלל הבטן את כל מה שצריך לירוק או לבלוע. יש כאלה שמתחילים את הפחחחחחחחח בבת אחת ובתנופה ואז ממשיכים בקצב אחיד עד שהכל עולה, ואז בוחרים לירוק. אבל יש הטוענים ששמעו אחרים שעשו רק פחחח ולא פחחחחחחחחחחח, זה מראה על מערכת פיזיולוגית תקינה, אותו אחד שומר על על בריאותו וענבליו.

vered 37

New member
תודה לך ../images/Emo132.gif קרסו !!!!

פחחחחחחחחחחח טפו ירקתי את הנס קפה ... 60 שניות על פעולת הפחחחחחחח ..מאת סופי הידועה גם כ...... מגלגלת רוגע- לך ומשתמשת בפטיש של שניצל ... מחוררת בצקים ...- לא עם אקדח אלא עם דוקרן...(לחוח למי שלא יודע ) ומטגנת כרובית לאט לאט ...קורעת פרח פרח בהנאה וזורקת אותו לשמן רותח....

מיKה

New member
אין

פשוט אין שום קשר בין הרצון שלנו להרוויח כמו גברים, להקים עסקים או להיות טייסות לבין שוויון. הרצון הזה הוא לגמרי עצמאי ואין לו שום קשר לאיזשהו צורך להיות "שוות" לגברים. ולשאלה שלך... לנו הנשים יש מן צורך כזה לא מוסבר להרגיש מחוזרות...חלק מהיופי שלנו (ושלכם). ואיך אוהבת שמתחילים איתי? ממממממ ברכות

לא ממש הבנתי.

המרדף אחרי "מקצועות גבריים" או " התנהגות גברית" הוא בגלל הרצון למה ? מה הכוונה "עצמאי" ? והאם לא לחזר רק מהסיבה שאתן רוצות לחוש מחוזרות או שמדובר במשהו אחר ?

../images/Emo88.gif לא מדברת על שוויון

רק על זה שלא יקום אף מני... שישלול לי את האופציה להגיע לאן שאני רוצה להגיע עם היכולות שלי!

אגרסיביות ?

למה את לא יכולה פשוט להגיע לאן שתרצי ? למה צריך לחשוש ממני... שישלול ?

ומי אמר שאני לא יכולה???

לחשוש אני חוששת רק מג'וקים
בעצם... מתה מפחד מג'וקים
טוב שיש מדביר צמוד

ערסlight

New member
אח שלי...

שמע חדשות, הבנות גם מתחילות. נשבע לך. רק מה, כמו אצלנו, יש כמה שמשחקים אותה והתור שמה אין לו סוף וכל היתר... אזובי הקיר. אתה רוצה שהנקבות יתחילו איתך? קודם כל, צריך שיהיה עליך. [הן קוראות לזה אסטטי], כסף וכח? ברור. אבל, אל תתחנחן, אל תעשה כלים, אל תבשל, [טוב, בארועים בלבד], אל תתאמץ, אל תהיה מובן מאליו, אל תביא פרחים [אפשר להכנע לפעמים]. מה כן, תשפוך את הלב [יש להן קטע עם זה], תן להן לעזור לך [הן אוהבות להרגיש נחוצות] וגם תעצבן קצת. [תזכור! כשהן כועסות סימן שיש פוטנציאל] וגם תזכור מי שלח אותך.

t o t a l

New member
הזכרת לי

המשפט האחרון שלך הזכיר לי ש... פעם כשהיינו במילואים, היה לנו כזה נוהג... כשאחד מאיתנו היה יוצא הבייתה, כלומר היה הולך לזיין את אישתו [פחחחחחח], היינו אומרים לו... כשאתה גומר פעם שלישית... תצעק את השם שלי, [ל מנת שגם לי יהיה חלק] צעירים ותמימים.

jane34

New member
את מפרדס כץ?

אולי מפרדס חיים? פרדס חנה? וואלה לא? אז מאיזה פרדס לעזאזל אני מכיר אותך?

דניאלה שכחת עוד משהו

ביום שתקבל התקפ לסוכר וקריזות עקב הוסת ביום שתצטרך ללכת ען חצאית לשין מייק אפ או ביום שתרגיש חדירה נדבר....

למעלה