נשים.... כנסו אלי רגע.

נשים.... כנסו אלי רגע.

המילה שוויון זכויות כבר לא קללה. בנות לוחמות וטייסות כבר חלק מהנוף. מכונאיות, שרירניות... אתן דורשות להחזיק במשרות ניהול בכירות, עומדות על הזכות להרוויח כמו גברים. מקימות עסקים ויש גם לא מעט מיליונריות. בקיצור הכל אתן עושות כדי לשמוע את המילה - שוויון. אז למה? למה? למה אתם לא "מתחילות" עם הגברים (אני יודע את כן... וגם את כן... וגם את בסדר לא לקפוץ ולהרביץ לי - אבל הרוב לא ממש מעיזות "לעשות צעד") ולרוב מי שכבר מעזה עושה את זה בכאילו.... אגב איך אתן אוהבות שמתחילים אתכן ואיך לא ?

d a n i e l s 5

New member
ובכן....

ביום שאתה תקבל מחזור פעם בחודש. ביום שאתה תכנס להריון ותהיה "דובון" לתשעה חודשים. אני אתחלף איתך ב"להתחיל". עסינו עסק?

גבר...כנס אלי רגע../images/Emo8.gif

תגיד לי..... אתה רציני נשמה? אתה באמת חושב שמישהי תספר לך,איך היא אוהבת שמתחילים איתה ואיך לא??? מילא,היית שואל אותן איך הן אוהבות ש"גומרים" איתן..אני מבין איך הן אוהבות ש"מסיימים" עליהן....אה,הייתי גם מבין אבל ראאאאבק תשב שניה במטבח ,ליד השקשוקה ותחשוב על מה ששאלת... כאילו....אתה לא חושב שאתה עושה לנו,למין החלש פאדיחה ?בת זונה של פאדיחה..... אולי תשקול להישאר במטבח ולבשל..... אין אין על הפורום הזה...... נראה לי אם הפורום הזה לא היה קיים.....אני מזמן מת משיעמום ואתה,טבח קטן שלי,שכחתי להגיד לך שדוגמניות על כמו שבפורום הזה,ממש לא אוהבות שאלות "גבריות" כאלה.!! תחשוב על זה נשמה אוהבים אותך במטבח....

° זואי °

New member
לא זכור לי

שאי פעם דרשתי להחזיק במשרת ניהול בכירה. לא זכור לי שאי פעם רציתי להרוויח כמו גברים (מעדיפה שגברים ירוויחו בשבילי). לא הקמתי עסקים ואני לא מליונרת. אז מותר לי לא להתחיל עם בנים????? זה לא שלא מעיזה, פשוט אין צורך, הבנים עושים יופי של עבודה בלהתחיל, למה לקחת להם את זה?

את מתעלמת מכוונת השאלה

והופכת אותה למקרה פרטי שלך. בנים גם עושים יופי של עבודה במוסך אז למה לקחת ?????? זה לא לקחת אלא לחלוק. נשים באופן כללי לא מתחילות עם גברים ולא מהסיבה שמנית.

° זואי °

New member
אתה אומר את זה בתור אישה?

או בתור מישהו שהיה פעם אישה? תוהה איך אתה מתימר לדעת מה עובר בראשן של "נשים בדרך כלל" שאלת שתי שאלות: 1. למה אתן לא מתחילות 2. איך אתן אוהבות שמתחילים איתכן. עניתי לך על אחת (משמע המשפט שלך "מתעלמת מהשאלה שלי, מבחינה לוגית, מוטעה). אבל אני אסכם שוב: 1. אני לא מתחילה כי מתחילים איתי (גם אלו שחשבתי להתחיל איתם) וזה מספיק לי. 2. לא מגלה, תתאמץ.

הכי אני אוהבת שמתחילים איתי

בזמן שאתם יושבים על הגדר עם סיגריות מלבורו ביד שמאל, וכשאני עוברת אני שומעת את השריקות ההפוכות שלכם, זה הולך ככה פששששששששששששששששששששש, זה עושה לי את זה
וצועקים לי "הייי איפה אפשר למצוא עוד פרחים כמוך????????" מה שאני לא אוהבת זה שכשאני לא עונה לכם (וזה רק בגלל שאני נורא ביישנית) אתם צועקים לי "יש עוד אלףףףףףףףף כמוך"

איזו סטיגמה!

יושבים על הגדר - מובטלים ? סיגריות מרלבורו - ערסים ? מה נסגר ? למה הציניות ? את מאלו שרק ערסים מתחילים אתן ?

אוהב לבשל ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אפילו ערסים שיושבים על הברזלים לא מתחילים איתי שלא לדבר על מסרים בוטים ומלאי זימה כאן באינטרנט

° זואי °

New member
תגידי אבא שלך גנן?

אחרת מאיפה יצאה לו כזה פרח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Rinattt

New member
אני הכי אוהבת את המשפט הזה...

"תגידי את מאמינה באהבה ממבט ראשון? כי אם לא, אני אלך רגע ואחזור..."
תודו שהמשפט חמוד...

Rinattt

New member
פעם מישהו אמר לי את זה...

מאז היינו יחד חצי שנה... אחלה משפט שמעלה חיוך

נלקח מהמייל.....

משפטי פתיחה של ערסים • שלום בובה, אני מוכר אותיות, ושמתי לב שחסר לך "ז" • חמודה, אם רגל ימין שלך הייתה פורים ורגל שמאל שלך הייתה פסח הייתי מבקר אצלך בין החגים • בואי אלי לדירה נשמע מוזיקה, לא ימצא חן בענייך - תתלבשי ותלכי • את במקרה לובשת תחתוני חלל? פשוט יש לך תחת לא מהעולם הזה ! • מה בחורה נחמדה כמוך עושה בתוך מוח מלוכלך כמו שלי ? • הי... אחלה נעלים. רוצה להזדיין ? • תגידי..... אנחנו הולכים להזדיין הערב, או שאני שוב צריך לשקר ליומן שלי ? • תגידי, את מכירה את תנוחת הקוסם? אני גומר ואת נעלמת • סלחי לי, בא לך לחסוך לי 200 ש"ח ?... • יש מצב לפנק את הצב ? • יורקת או בולעת ??? • הגעתי, יש לך עוד 2 משאלות ..... • את טובה במספרים, נכון? אני צריך לבדוק איתך איזו תיאוריה . • את מאמינה באהבה ממבט ראשון? או שאני יעשה עוד סיבוב ואחזור ? • כמה סוכר לשים לך בקפה בבוקר ? • אומרים שדברים טובים באים בשלשות. איפה שתי החברות שלך ? • את נראית לי מוכרת, תגידי, לא העמסתי אותך פעם?

Rinattt

New member
וואלה אהבתי...

ולא איכפת לי מאיפה הוא קרא את זה... העיקר שהרווחתי עד היום חבר טוב
הכי אהבתי ממה שרשמת... "הגעתי, יש לך עוד 2 משאלות "
בקשר לשאר... דוחים בעיניי... מזלזלים...

vered 37

New member
חחחחחח פששששששש

תגידי אמרו לך שיש לך עיניים יפות ? איזה עיניים .... מה השעה נשמה ? יש מצית עלייך ..חייב להדליק ת'סיגריה .... או שהם אומרים .. פשששששש איזו קשוחה ....רצינית הבחורה ....איזו רצינות עלייך ..

למעלה