נשים יקרות

פאפי11

New member
הצעה בהמשך לנושא האחרון

כדי ששני הצדדים יהיו מרוצים אלו שלא מעוניינות בפורום כצ'אט ואלו שדווקא מעוניינות לשוחח גם על עניינים של היום יום חשבתי אולי שיקום לו צ'אט קטן מתוך המערכת הזו כאופציה נוספת שנדרשת ומחייבת את האתר הזה . בשם כל אלו שרוצות להכיר מכל סוג של חברויות ,מה שלא ניתן להשיג כיום בשום חדרון של צ'אט שמזמן ירד מכל רמה בכל האתרים המוצעים כיום,מגיע לנשות הקהילה צ'אט מכובד מעניין ומלא בנשים מכל הסוגים . אבקש להעלות את הנושא לדיון ולהחליט חיובי!! נ.ב - יכול להיות שאני ובת זוגתי לא מעודכנות כל כך בעולם הצ'אטים אז אם יש היצע כזה נשמח להכיר משהו חדש רענן וברמה עניינית וטובה . ערב טוב ומוצלח נשמח לתגובות .

פאמקי

New member
נשים יקרות

אהיה רצינית לרגע, אך מה שמסתמן, באמת דורש רצינות. לאחרונה החלה "תופעה" של הודעות חברתיות/ אישיות. פניתי לנשים באופן אישי, וביקשתי שיצמצמו הודעות אלו. אך נראה כי ה"תופעה" הולכת ומחריפה. במקביל החלו תלונות של נשים מהפורום, על מה שקורה לאחרונה. יש נשים שעושות ככל יכולתן כדי להכניס תכנים לפורום, לשתף בהרהורי ליבן, בבעיות, ולבטים. לא מכבד שבגלל "שטויותים" הודעות אלו ידחקו לתחתית הדף. הפורום חשוב לי ובטוחה שחשוב גם לכן. לא אכריח אף אחת להכניס תכנים, אך לא ייתכן שתכנים יוחלפו בהודעות יומיומיות ("מי נמצאת", "מי ערה" וכל מיני הודעות אישיות), וידחסו הודעות חשובות שנשים מכניסות. אין בעיה להעלות את יצירותיכן אחת לשניה, ואין בעיה לעיתים רחוקות לכתוב משהו "חברתי". אך אנו רוצות להעלות סוגיות החשובות לנו, ולא להפוך את הפורום לצ'אט. וזהו המצב כרגע. נשים יקרות, נמנעתי מלמחוק הודעות, אך זה באמת מוגזם. תמנעו ממני להשתמש בכלי זה. לא צריכה להזכיר מה קרה בעבר. המון עניין ועשייה. מייקי.

פאמקי

New member
יש כמובן את הקומונה שלנו

שקמה במיוחד בשביל נושאים כמו אלו. היא ממש "מגרש המשחקים שלנו". אל תשאלי אותי מדוע הפורום עדיין מוצף בהודעות כגון אלו, מאחר וגם אני לא מבינה. אך תודה על הצעתך. היא לא 'לא הגיונית'.

oshkoshi

New member
קצת מופתעת לקרוא את זה....

במיוחד לאור העובדה שלפני מספר חודשים אנחנו היינו בצד השני ודי כעסנו על כך ש"כובלים אותנו" ולא נותנים לנו להתבטא ולהנות. צריך לזכור שהפורום הוא מקום שבו נשים יכולות למצוא לעצמן פורקן לאחר יום עבודה ארוך ,או הפוגה משיגרת החיים, או מקום מפלט שבו הם בוחרות לפנות אליו לא תמיד לכולנו יש הגיגים עמוקים ,או תהיות,או מחשבות או תובנות שאנו משתפות או רוצות לשתף...... מניחה שלחלק מהנשים כאן המקום הזה הוא אבן דרך יציבה להכיר בנות חדשות,לקרוא דברים ולהפתח לעולמות שאולי לא ידעו וייתכן שהדרך שלהן היא בצורה הזו.. אז אני מסכימה שזה לא אמור להיות גן שעשועים, אבל גם סתימת פיות ומחיקת הודעות זו לא הדרך...היא לא בדיוק הדרך הנכונה.. ושוב לא לשכוח שהיינו שם... ומה הרגשנו.....

"הגיגים עמוקים"???

אושי יקירה - פשוט תסתכלי על הדף הראשי של הפורום ותגידי לי איפה בתוך ה"מועדון חברים" שהתפתח כאן - את מצליחה להכניס כיסא? איפה בא לך להגיב ולתרום מהגיגייך, או מנסיונך לטובת הזולת? איפה את מוצאת את עצמך מפתחת דיון שהתחיל במילות קוד נסתרות שמשותפות אך ורק לסגל של המועדון? עכשיו תדפדפי קצת ותראי כמה הודעות ברות תוכן שבהן כן היית תורמת מהגיגייך, פשוט נדחקו כלפי מטה בחוסר תגובה - לטובת בדיחות יומיות וכמובן הגיגיי קוד או ברקוד של ה"חבורה"! כן... גם אנחנו היינו שם.. אבל מייד כשהתחילו להעיר לנו - נקטנו צעדים לטובת הכלל - פתחנו קומונה, התהוללנו במרחב האישי שלנו והעלנו תכנים אמיתיים לפורום, כדי שכולם יהנו ולא רק ה"חבורה" שלנו.. אלא שאלו אפילו לא קראו את הודעתה של המנהלת - כך מתפרש מהתנהגותן על גבי הפורום. אני לא מבינה מה את לא מבינה... למען הסר ספק - אני לא אחת המתלוננות, אבל מצדיקה את כל מי שהתלוננה!!!

oshkoshi

New member
מסתכלת....

כמו שאמרתי .... מסכימה שזה לא אמור להיות גן שעשועים, ומשחקי פינג פונג.. אין לי ספק שכל אחת יכולה לתרום ולהתרם מהפורום ואותו ניסיון בעבר שגרם לנו לכעוס ולפתוח את הקומונה הוא זה שצריך להיות נר לרגלינו.... צריך להבין את הצורך.. כלומר מדוע אותם בנות בוחרות לעשות זאת דווקא על גבי הפורום הנ"ל? למה לא בקומונה?? בסופו של דבר הכל מסתכם בדרך ההגשה של הדברים ובניסיון להבין מה מניע.... הסברתי את עצמי חוה ?

luka on1

New member
מה זה השטויות האלה!!!!!! כל אחת ואחת זכותה

לרשום מה שבא לה!!!!!!

פלהקה

New member
למנהלת האתר שלום רב

הייתי מאוד רוצה להכיר אותך אני נכנסת לכאן בערך חודשיים ואני סטרייטית מאוד מבולבלת ואני נהנהת לקרוא את מה שאת כותבת ואת נשמעת מאוד אישה חכמה ואשמח להכיר מי עומדת מאחורי המילים המצויינות דרך אגב הפורום מצויין

חייבת להגיב!

לדעתי זהו היופי שמאפיין פורום... מה לעשות פורום הוא דבר דינמי, בטוחה ששמתן לב , ואם הודעה חשובה לא זוכה לתגובה אין זה אומר שהודעה שנכנסת כ"שטויותים" חשובה אף פחות. מנסיון , ולעניות דעתי , כשאני נכנסת ובאתר אין תזוזה של הודעות ולא משנה מה תוכנם - אם הם קשות לקריאה ודורושות תגובה רצינית או סתם לומר בוקר טוב או מזל טוב לא נותן חשק להכנס שוב. לדעתי צריכים לתת יותר אמון בחברי הפורום- והודעה שמעניינת אותם וזוכה לתגובה - תזכה גם להקפצה!! והודעה שעיניינה אותם אך התגובה לא ממש נכתבה שם ואולי נראה שהיא נדחקה לתחתית - אולי יש לזה משמעות נוספת או אולי קיבלה התייחסות באישי ולא על גבי הפורום מפאת סיבות רבות לטובת כותבת ההודעה או המגיבה. ואם נראה לך שהודעה אכן חשובה בעינייך ולא זוכה לתשומת לב ראויה -למה שלא תנעצי אותה כמו שעשית כאן ? מסקנה שלי: א.הודעות "שטויותים" גורמות לי (ולא אתפלא אם גם לרבות ) להכנס מידי פעם ולהציץ ואף להגיב ולעיתים גם לשתף. ב. יש לתת קצת יותר אמון בחברי הפורום שרושמים. ג. בדרך זו כפי שרשמת- לא אתפלא שהפורום יהפוך להיות עבור עו"ש בלבד - וחבל!!!

luka on1

New member
"מילים כדרבונות" (כמו שכתוב במורפיקס)

כן בנות מי שלא הבינה שתלך להציץ במילון, ולפעמים לא בא לנו להישתפך ולרשום דברים כואבים/ נוקבים ומאכזבים, צריך פאן לשטויות, כי גם שטויות קוראים!!! אז יאלה ב--ל---ג--א--ן

מורפיקס??

ניכר כי בעצמך נכנסת למורפיקס כדי למצוא את צמד המילים הנ"ל.. שיהייה..

luka on1

New member
חיפושית, סליחה!

סליחה שכולנו לא ברמה האינטלקטואלית, או לפחות את חושבת כך סליחה שכולנו לא מעניינות אותך, או לפחות את רואה את זה כך סליחה שאין לנו נושא שיחה משותף, ולשיחמתי יש לי עם הרבה בנות אחרות. אז תרדי מהעץ הגבוהה שתיפסת עליו. כי לא רק את כאן!!!!

luka on1

New member
מתוקה שלי אם אני אכתוב מה שבא לי את תחווירי

כסיד אבל חינכו אותי "לא להלבין פני חברי..." (לא שאני מחשיבה אותך חברה) אבל מכבדת כל אדם בפני עצמו ורצונותיו כנראה שאותך לא חינכו!!!!

meyrav a

New member
מוסיפה משלי

ושמחה שעוד חברות (אם שרשרו ואם לאו)
חושבות ומרגישות כמוני ופתחו בתגובה בשישרשורים פאמקי , אישה יקרה מבינה מהיכן נובע החשש שלך , אך למדנו מטעויות העבר ואנקונדה לא תחזור שנית.
דבר שני לא תמיד יש חשק /צורך לשתף בדברים הכואבים ולפעמים בין השירשורים הרצינים/מדוכאים נחמד ורצוי לקרוא כל מיני צחוקים ו"שטותיים". לא נראה לי ש"סתימת פיות" ו"מחיקת הודעות" היא הפיתרון
אני יודעת משיחות אישיות שלי עם חברות נוספות בפורום (ולא מי שאת חושבת אוט') שהן חושבות כמוני. קצת צבע ורוח חיים לא הזיקה מעולם
ומי זה בדיוק "אנחנו רוצות"? מי שרוצה מעלה , מי שרוצה מגיבה ומי שלא אז לא.!!! ועוד דבר שאני שמה לב אליו שיש כן חברה ששמה לה למטרה להשתלח בחברות פורום אחרות ומשום מה אינה נקראת לסדר !!! מדוע? הרי אם מישהי אחרת היתה מתנהגת כך היית מקימה מזמן קול צעקה!!! אין כאן מישהי אשר יותר טובה מרעותה!!! כולנו שוות!!! נא עשי בדק בדק במקומות נוספים !!!

פאמקי וחיפושית, אני תומכת בדעתכן

לא שאני לוקחת חלק מאוד פעיל בפורום, אבל קוראת בו כל יום. כן, מתסכל אותי לפעמים לראות הודעות חסרות כל טעם, שדוחקות לפינה הודעות עם טעם. ולא, הודעות עם טעם לא חייבות להיות דיכאוניות או כבדות. luka, ההודעות שאת שלחת עם השאלות לא היו דכאוניות, והיו מלאות טעם בעיניי. אני בעד שיעלו פה דיונים יותר עמוקים, הקשורים לחיי נשים בכלל ולסביות בפרט. בקיצור- אני לא בעד ויכוחים וריבים, סתם הבעתי את דעתי שבוע נפלא, קריר וגשום לכן

הפורום הזה נראה כמו שיחת מסנג'ר אחת גדולה

כן כן... מותר לכן לרשום מה שבא לכן. אף אחת לא תעמיד אתכן לדין, הפעילות שלכן חוקית לגמרי, אבל בין כל הסמול טוק (שהפך פה בפורום לביג טוק) אין פה כמעט שום דבר אחר. הפורום נראה כמו שיחת ועידה אחת גדולה בתכנת המסרים של מסנג'ר. הדינמיקה פה לא מזמינה במיוחד. יש כאן גרעין שהפך את הפורום הזה ל'בית של אבא שלו'. ככה בדיוק הפורום הזה נראה. ממש אין הבדל בינו לבין פורום 'לסביות גאווה נשית' הותיק יותר, ולהזכירכן - הפורום הזה נפתח במטרה להוות אלטרנטיבה ראויה, אבל במשך הזמן הוא נראה יותר כמו שכפול של 'לסביות גאווה נשית'. אני אמשיך להיות קוראת סמויה, בתקווה למצוא פה גם דיונים מעניינים בין כל ה'ערה?' וה'יש פה מישהי?' אולי, אם יתחשק לי, אגיב פה ושם. תמשיכו בחגיגת מועדון החברות האקסקלוסיבי שלכן. אל תפריעו לעצמכן חלילה. לילה טוב.

למעלה