נשים יקרות

פאמקי

New member
שלום נשים יקרות,

ראשית, תודה על התגובות. לתומכות ולמבקרות. לא חושבת שזכינו לשרשור ארוך כמו זה. כל הכבוד! ולעניין עצמו: אין לי בעיה עם ביקורת! ואת חלקה מקבלת, (גם אם לא מסכימה), ואף מבינה את הכעס של חלקכן. אך יש דרך לומר אותה. קראתי את הודעתי שוב ושוב, ולדעתי, הביקורת שהופנתה לנשים כאן, הייתה עניינית ומבקשת ובטח לא "סותמת פיות". חייבת לציין כי נפגעתי מכך, וצר לי כי זה מה שחלקכן קראו. הביקורת של חלקכן, גרמה לי לחשוב שאולי כל העשייה שלי כאן, לא שווה. מהר מאוד המחשבה הזו חלפה, כי אני מכירה בחשיבותו של הפורום וחשיבותן של הנשים כאן. ותתפלאו, גם בחשיבות ההודעות ה"חברתיות". אך המינון... זה מה שחשוב! מבקשת שנשמור על רמת דיון נאותה. מי שרוצה לדון איתי על ניהול הפורום מוזמנת לפנות אליי במסרים או להנהלת הפורומים. מחר אודיע על פתרונות שאני חושבת שיהיו נכונים לסוגייה זו. לילה טוב.

ailin11

New member
לא מבינה.......

אני לא מצליחה להבין את ה- "תופעה" שאת מדברת עליו. אמנם אני חדשה כאן אך אני רואה בזה דבר מאוד חיובי ונכון לכתוב דברים כגון: בוקר טוב, ערב טוב, לילה טוב, בדיחות וסתם שטויות אחרות או סתם משהו "חברתי" ולא רק שירשורים של לבטים ובעיות. לדעתי זה רק מוסיף צבע ולאור לפורום. אני נכנסתי לכאן כדי להגדיל את מעגל החברות שלי. וזה מאוד נחמד לראות שיש כאן חברות שהכירו בפורום. זה רק מוכיח שזה אפשרי לנשים אחרות. למזלנו יש לנו את הבחירה אם להגיב או לא להגיב לכתוב, וכשמגיבים להודעה היא קופצת למעלה אז אני לא מבינה מה הבעיה? מייקי יקרה, אני לא חושבת שיהיה נכון למחוק הודעות, זה בהחלט לסתום פיות ולפגוע באותן נשים שכותבות. וחבל...... חיפושית....גם אני הסתכלתי בדף הראשון ובדפים הקודמים........ מהכתוב אני מבינה שיש לך בעיה מסויימת עם "מועדון חברים" שהתפתח כאן בפורום הזה. ואם מסתכלים היטב על הדברים שכתובים כאן, אפשר להבין מי הן חברות "מועדון החברים" שאת מדברת עליו. אם זה מכעיס אותך יש דרכים מקובלות להגיד את הדברים מבלי "לעקוץ" ולפגוע בנשים יקרות אחרות שכן הצליחו למצוא כאן בפורום הזה את מעגל החברות שלהן. המשך יום טוב לכולן.

פאמקי

New member
צר לי...

שאחרי כל מה שכתבתי, אינך מבינה. אשמח לחזור על עצמי אם תפני במסר אישי. ערב טוב.

למעלה