נשים ונשק

wolf18

New member
זינה

זינה היא קליברית מסוג אחר לגמרי. מוזר שהיא בדרך כלל מופיעה או לפני או אחרי הרקולס בלוח השידורים.

deep ocean

New member
אכן מדובר

בטכניקות ומיומנויות שרוכשים, ללא קשר למין האדם!! יקירתי, אני לומדת קונג פו. אנחנו לומדים גם בנים וגם בנות. אין קשר בין המין לבין היכולת של כל אחד מהתלמידים שם! אני לומדת רק כ-4 חודשים, אבל בעתיד הרחוק, אם יבוא אלי גבר ממוצע מהרחוב, הוא יכול להתפלל אם הוא יפגוש אותי. הוא יכול לנסות לתפוס אותי גם מאחורה ואני אשתחרר (כי יש טכניקות להשתחררות שלא קשורות למשקל/לחוזק וכו´). בקונג פו למשל אנו נלמד איך להשתמש בסכין. גבר יהיה יותר מיומן? שטויות. אותו הדבר בנשק. הכל תלוי בהכשרה של האדם. "תחת איזה אבטחה אני מרגישה יותר בטוחה"??? אני הייתי רוצה שיגן עלי האדם הכי מיומן לדבר, בלי קשר אם הוא גבר או אישה, כי המין לא קובע את יכולת האילתור/קור רוח/מיומנות, כמו שהמין לא קובע את מידת הנחמדות של האדם, או את מידת החוכמה של האדם.

soulbird

New member
דיפ אושן תני הרשי לי להזכיר לך

שגם אני עוסקת המון שנים באומנות לחימה. אני מתאמנת בקונג פו כבר כמעט חצי שנה . לפני זה התאמנתי ה jujitsu (עד שנפצעתי) ולפני זה למדתי Aikido . דבר אחד למדתי שזה הכל קישקוש . בקרב על אמת עדיף לברוח ולא לשחק אותה גיבור. אז מה כן נותן לי האימונים? ביטחון עצמי וכו אבל הכי חשוב זה הדרך חיים. יום טוב ציפור

aaa123

Member
לא מאמין שהכל קישקוש ואם את מאמינה

בזה אז אני לא מבין איך זה נותן לך ביטחון עצמי. אני כמו מיכל סומך על מי שמיומנת יותר או מי שמיומן יותר.

soulbird

New member
אני לא מאמינה שזה מה שיציל אותי

כאשר משהו בא לתקוף אותי. שום תרגיל קונג פו לא יעזור . ואני ממליצה לא לשחק אותה גיבורה בזמן ההתקפה . הכי מומלץ זה לברוח . וביטחון עצמי לא קשור לתרגילי קונג פו אלה לפילוסופיה ודרך חיים שמתפתפים לך כדרך אגב לא דרך התרגול.

aaa123

Member
קודם כל לא בכל מצב אפשר לברוח

כך שתרגילים שלמדת כן יכולים לעזור. דבר שני הוא שבאמת לא הייתי סומך על אנשים שזאת הגישה שלהם שהם ישמרו עלי אבל זה לא קשור לשאלה אם הם גברים או נשים.

deep ocean

New member
לא תמיד את יכולה ישר לברוח

לפעמים מישהו יבוא אליך מאחורה עם סכין, ויאחוז אותך חזק, ואז כן תצטרכי להתשמש בטכניקה שתלמדי בקונג פו שהיא להשתחרר מאחיזות מאחור+להשתחרר מסכין שמכוון לצווארך או לכל מקום אחר. אחרי שתשתחררי, את יכולה לעוף משם בטיל
ואם יבואו שני אנשים ויאחזו בך, גם אז לא תוכלי ישר לברוח. גם את זה לומדים, איך להשתחרר מאחיזות של יותר מאדם אחד. בקיצור, חס וחלילה לא עלינו, אבל לפעמים כן צריך להשתמש בטכניקה אחת או שתיים. בכל אופן, כמו שרשמתי מקודם, החוכמה היא לא להיכנס למצבים כאלו מראש.

deep ocean

New member
עוד דוגמא לזה שאי אפשר לברוח

בפורום לחיות בהרמוניה, חבר מהפורום סיפר על מסיבה שהוא ערך, ובסוף הערב כאשר הדלת היתה פתוחה, נכנסו חבורת "ערסים" לבית והתחילו לעשות בלגן בדירה. הוא לא ידע מה לעשות, כי זאת היתה חבורת ערסים גדולה, והוא לא רצה להתחיל להילחם איתם כי אז זה היה יכול להיות מסוכן (הם יכולים להוציא סכינים וכו´, והוא היחיד שלומד אומנות לחימה), ובסוף הוא הצליח לצטת מזה, ולשחר על הגבול הדק בין אסרטיביות לבין לא לחמם אותם. זה נגמר בסדר...אבל לא היה לו לאן לברוח (זה היה הבית שלו, דהא!)

deep ocean

New member
ציפור, נתנתי דוגמא על קרב

בשביל להגיב על ההודעה שלך. מין הסתם, החוכמה בכל אומנות לחימה, היא לא להיכנס מראש למצבים מסוכנים ולהשתמש בה רק כשממש אין ברירה. ברור שאם מישהו יתפוס אותי מאחורה, ואני אצליח להשתחרר אני אברח משם, כי הרעיון הוא להימנע מקרבות מיותרים. אני ציינתי את זה, רק בשביל להמחיש את הנקודה שלא משנה אם אני גבר או אישה, אנחנו נהיה מיומנים בהפעלת טכניקות/נשק לפי ההכשרה שלנו ולא לפי המין שלנו. בבקשה אל תתפסי לנקודה אחת ותתעלמי ממה שאמרתי. אז הנה אני אנסה את עצמי שוב במשפט אחד- תשכחי ממה שאמרתי על הקרב, ותתייחסי רק למשפט הזה: מיומנות בהפעלת נשק לא קשורה למין האדם, אלא להכשרתו.

soulbird

New member
אוקי אז שאלה

בזמן מתקפה (חס וכרפס) אצל מי תרגישי יותר בטוח מאחורי שוטר או שוטרת. אני אישית בעיניי ביטחון מעדיפה שוטר . את לא??

soulbird

New member
אוקי כמה דברים

1 ישנם מקומות בעולם שלא מגייסים נשים לצבא 2 ששוטרת עושה פטרולים כמעט תמיד( אם לא תמיד )נותנים לה שוטר כפרטנר . למה שוטרת מקבלת שוטר כפרטנר?? אני גם נזכרת שבאחת התוכניות הבוקר ראינו שוטרת שלקדה סוחרי סמים . שאלתם את עצמכם שאולי היא הצליחה להתקרב לסוחרים בגלל שהיא הייתה אישה? אם כל הכבוד לשוטרות אני אישית מסתכלת אלהם קצת שונה מאשר אל שוטרים. אבל בואו נחזור לדיון העיקרי שהוא נשים ונשק

oren*

New member
יש מקומות בעולם שמלבישים נשים

בבגדים שחורים מכף רגל ועד ראש, מוציאים נשים להורג כי העיזו לשוחח עם חברה שלהן בלי ליווי גבר מהמשפחה ומשייפים לנשים את השיניים הקידמיות כשהן מגיעות לגיל ההתבגרות. לעומת זאת יש מקומות בעולם בהן אישה מכהנת כראש ממשלה או כשרה בכירה ומבצעת גם החלטות צבאיות ובטחוניות. הוכחת מעל לכל ספק עד כמה את מתאימה לתבנית האישה הבלונדינית בתפקיד מחזיק המפתחות של הגבר החזק והשעיר - ואם זה החלום הגדול שלך, אני מקווה בשבילך שהוא יתגשם.

oren*

New member
ולגבי השוטרת שלכדה סוחרי סמים

שאלת את עצמך איך היא הצליחה לשרוד בתוך עולם של מזרקים וזונות בלי לבכות ובלי לקרוא לחבר שלה שישמור עליה? שאלת את עצמך איך במשך כמה חודשים היא הסתובבה בעולם של אקדחים, שוטרים, מרדפים, מכשירי האזנה, רציחות ומכוניות תופת בלי שוטר צמוד שישמור לה על התחת? או שאולי כל מה שהעסיק אותך זה תיק האיפור שהיא סחבה איתה לכל מקום והאם המרדפים לא פיזרו לה את התסרוקת? בואי נחזור לדיון העיקרי שהוא נשים ונשק - האם ידיים של אישה מעוותת ולכן אין להן יכולת להחזיק אקדח? האם למחבלת הפלשתינאית שהתפוצצה בלב אוכלוסיה יהודית הייתה בעיה ללבוש את חגורת הנפץ כי הצבע שלה לא התאים לצבע של הנעליים? לא ברור לי מה את מנסה להגיד - להשתמש בסכין כדי לחתוך סלט את מסוגלת אבל להשתמש בסכין כדי להגן על עצמך או חלילה על הילדים שלך את לא יכולה?

טל קר

New member
איך קודם? העדר מצב שוויוני של כ- 60

ח"כ נשים הוא לא שורש הבעיה, הוא סימפטום, שגורר עוד בעיות.

deep ocean

New member
אני ארגיש הכי בטוחה

מאחורי מי שהכי מיומן ומקצועי בתפקיד שהוא ממלא.

wolf18

New member
ומה קורה אם

מישהו לידך מותקף. כמו חברה או נערה בסביבה האם גם אז תברחי?

soulbird

New member
לא אלה אעשה הערכת מצב

של מי המתקיף ואם אני יכולה להתמודד מולו לבד אם לא אז אלך לקרוא לעזרה.זה יהיה סתם טיפשות לשחק אותה גיבורה. (מה לעשות שאני לא חזקה כמו זינה נסיכה הלוחמת )

למעלה