נשים, גברים..

נשים, גברים..

ומיגונים. ויכוח מעצבן שלא נגמר.. אולי תוכלו לעזור.. מה אתם אומרים, נכון שנשים דואגות להיות יותר מוגנות מגברים.. (בהקנטה)? דברו אלי יפה! לילך

ת'אמת?

לא שמתי לב שנשים ממוגנות יותר מגברים. מה שאני כן רואה זה המון קו חוטיני,גופיות חשופות ונהגים שמזילים ריר. בהקנטה,כן?

ומהצד השני..

אני רואה המון שורטס, טי ושלופצנE (בחיי אלוהים!) וגם אפילו ראיתי בת"א אחד עם בלי קסדה, היא פשוט הלכה לנוח על אחורי הראש והצוואר..
אמר פה אחד בהמשך שזה עניין של אחריות הרוכב ולא קשור למינו וזו בעצם נקודת הויכוח: האחריות, נשים יותר מגברים או ההיפך?

CBITT

New member
לא

זה עניין של מודעות ואחריות ואין לזה כל קשר למין הרוכב

UrbanDK

New member
לא יודע אם זה נכון או לא, אבל אם כן

- אז זה די פשוט (לדעתי) להסביר למה. אני מוכן להסביר - אם מישהו רוצה לשמוע (בהתחשב בזה שאני לא באמת רוכב ואני לא ממש אמור להיות פה וכל זה, כן? אבל אנשים אני עדיין מבין)

פיני007

New member
לא יודע מה ההבדל, האם העור דק יותר?

בין גברים לנשים (אולי במידות של המעילים?) אבל בנושא המיגון, דבר אחד אני יודע שהיום על הבוקר ביקרתי ב"ברוש" בתל-אביב ומסרתי להם מעיל רכיבה שיתפרו מגיני כתף וזרועות לתוכו. לא רוכב יותר ללא מיגונים. כשאני רואה את השליחים בתל אביב רוכבים על קטנועים בלי שום מיגון, ואפילו הקסדה היא סתם חצי אבטיח עם רצועה אני לא מקנא בהם. בלי כפפות, מעיל, חלקם עם סנדלים. אולי צריך להעלות להם הביטוח? ושכחתי, את המירס ביד אחת שהוא לחם חוקם.

malganis

New member
לא מסכים איתך.

זה כמו "סיכון מקצועי" ואתה יודע מה? זו אפילו לא העבודה הכי מסוכנת שיש. אני לא מאמין שאפשר להיות שליח בתל אביב בקיץ כשכל 2 דקות אתה יורד מהקטנוע ורץ למסור משהו. נראה אותך עושה את זה עם "הגנות" (בגרשיים כי ברור שזו לא תהיה חליפת עור מלאה וכו' אלא כפפות חצי מעיל קיץ ג'ינס לפחות ונעלים שלמות). הייתי שנתיים וחצי שליח וככה רכבתי ונשארתי בחיים. זה מסוכן והיה לי מזל אבל אי אפשר אחרת. סתם שתדע. לא צריך להשמיץ.

יש , ויש. אבל לא משמיץ.

יש הבדל בין מי שרוכב עם קסדת חצי גופיה וללא כפפות + פלאפון וניהול יומן משלוחים , תוך נסיעה מטורפת , לבין שליח עם קסדה מלאה וכפפות חצי שמבצע שליחויות. חוצמזה שזה רק ביטוי. קבל
, כי חם בחוץ.

לא מסכימה איתך.

בגלל שזה "סיכון מקצועי" אז זה בסדר? ממש לא. זה שאתה שליח, דווקא בגלל זה, אתה צריך להשקיע בלבוש מתאים, לא משנה מתי - חורף זה בסדר, קיץ לא..? יש מעילים וכפפות לקיץ, מוגנים ובמחירים סבירים. היה לך מזל גדול שלאחרים אין ואולי לא יהיה. לילך

ההסבר שכתבתי

ואני מקווה שלא ימחקו עוד פעם , ואני מתנצל אם זה לא כל כך נכון: לנשים יש ציצים והם צריכות להאכיל תינוקים , ולא טוב שהציצים ימעכו כי אז אולי החלב יהפוך לחמאה והתינוקות יהיו שמנים. וכתבתי עוד משהו.

הספרנית

New member
לא נראה לי שיש ממש הבדל

מה שכן, ניתן לראות לא מעט מחזה שבו הגבר ממוגן כולו ואילו הבחורה מאחוריו במעיל פשוט (אם בכלל) או בסנדלים וגי'נס קצרים. ועל קטנועים אגב, אני רואה המון רוכבים ורוכבות שלא טורחים לשים מיגון כלשהו, אני לא מבינה למה הם חושבים שבקטנוע הנזק שעלול לקרות להם הוא מזערי, ולכן אין צורך במיגון.

D the kid

New member
אין כמו פעם בשנה שיוצא להרכיב,

לאסוף מישהי ופתאום היא יורדת מדוגמת ולבושה כמו שצריך מכף רגל ועד ראש. "כמו שצריך" הכוונה לרכיבה על אופנוע במקרה זה... צריכים לבנות את כל האופנועים עם ONE SEAT וזהו. בלי תירוצים ובלי הצקות. או אולי כמו בביטוח, שה- ONE SEAT הופך למושב נוסף רק לפי שמות ספציפיים.

זה בכלל עצוב..

הייתי בטיול. נסיעה ארוכה ובמהירויות גבוהות.. רכבו איתנו אנשים שנסעו כל הדרך עם גופיה (אמאל'ה דVורות!!) והתופעה שתארת, מורכבים עם כלום על הגוף, בעיקר אפיין את המורכבות, פשוט זעזעה אותי. אז אולי אני הסטרית, אבל מעדיפה ככה. ובכלל, מדברים פה יפה נכון?

Le Duke

New member
בנות,בנים...

נכון שגברים נוהגים יותר טוב מנשים? דברו מלוכלך

הרושמת

New member
ת'אמת duke אחרי שעליתי על דו"ג

אני כבר לא יודעת. נראה לי שנהגי מוניות נוהגים "כמו נשים", הרבה נשים נוהגות עם הראש אני לא יודעת איפה והרבה גברים נוהגים כאילו משימת היום שלהם זה להוריד אותי מהכביש. אני באמת בדילמה

למעלה