../images/Emo41.gif הרבה זמן באמת.
איזה כיף! כמה זמן לא היה דבר כזה פה! יוווווווווווווווווווווו! טוב אחרי התפרקות האושר האישי שלי שלא ממש מעניין פה אף אחד, אני ארשה לעצמי לתת כמה מיתוסים וכמה דברים. מתוך העניין כי "גבר דואג שה"כלי" שלו יהיה כמה שיותר גדול/מהיר/חזק וכו' ואילו האישה (על פי המיתוס) היא היצור הפרקטי יותר וזאת שתרכב על קטנוע, אז סביר יותר להניח שבעל אופנוע ספורט יגן על עצמו יותר מאשר מי שרוכב על קטנוע כי הרוב פשוט אומר ש"זה סך הכל קטנוע..." נקודה שניה. היות וגברים "משתוללים" יותר על האופנוע מאשר נשים אז את תראי יותר גברים שלמדו כבר על בשרם שלהיות מטומטם זה פשוט כואב, אז שוב, יותר גברים ממוגנים מנשים. אם לשפוט לפי מה שראיתי בתל אביב, אז גברים רוכבים יותר ממוגנים מנשים. רוב הנשים הגיעו אז לחנות שעבדתי בה, מוטוטסט, ללא כל מיגון. אם כמורכבות עם התירוץ העלוב שהחבר שלה לא קנה לה מיגון, או שגלל שאין בדיוק תקציב, וכמובן "זה רק קטנוע" הנצחי. כמובן שיש את הד.בילים שאומרים שזה רק בעיר ומתעלמים לחלוטין שמירב התנועה חסרת העירנות היא דווקא בעיר. אולי ההשערה שלך מתבססת על העובדה כי יש יותר גברים רוכבים מאשר נשים, אז קל יותר לראות גברים לא ממוגנים מאשר נשים לא ממוגנות, כי פשוט יש יותר גברים רוכבים. אישית, אני לא חושב שזה ממש חשוב מי ממוגן יותר ומי פחות כי בסופו של דבר מי ששובר מספיק אברים יורד מהאופנוע ונידון לנצח לספר את סיפור חייו המשעמם תחת על "כשאני היה לי פעם אופנוע" ואת שלל הזוועות שלו. נ.ב. גם חברתו של הכותב רכבה עד לפגישתינו ללא מיגון, למרות צפיה במספר תאונות לא קלות כלל.