נשיות-טייק 2

נשיות-טייק 2 ../images/Emo68.gif../images/Emo202.gif

בהמשך לדיון שהיה לנו על מהי נשיות: מה הכי גורם לכם להרגיש נשיות- כלומר, באילו סיטואציות, עם איזה אנשים, האם זה בא ממכם או מאחרים דרך מחמאות וכו'
במה מתבטאת ההרגשה הזאת של נשיות

תאירU4

New member
לפני כמה חודשים עשיתי

פירסינג... האמת זה נתן לי תחושה נהדרת של נשיות.

המונשרי

New member
הרגשת הנשיות

כשמתנהגים כלפי בג'נטלמניות ( פתיחת דלתות כולל זו של המכונית) כשלא נותנים להרים ולסחוב דברים כבדים. הבשמים , האיפור , התכשיטים..... ( כמה שיטחי ככה נפלא). התפנפנות אצל קוסמטיקאית / או במספרה. לבוש נשי ( בדים נשפכים , עדינים). אבל זה רק פן אחד של החיים פעם , כשהייתי צריכה לשפץ את הבית אז לא הייתה לי בעיה לאחוז בפטיש ולהרוס קרמיקות ישנות, לפנות שקי פסולת תעשייתית ועוד כהנה וכהנה... -להיות לא מפוענחת עד הסוף - זו תכונה נשית. תמיד להשאיר איזה קמצוץ של הפתעה .

שאלה נחמדה

מה גורם לי להרגיש נשית? הבגדים שאני לובשת כמובן - חצאיות שיושבות בול בגיזרה של הגוף. וחולצות כנ"ל - צמודות קצת אבל בצורה מרפרפת ולא פתוחות או חשופות מדי. וכשהשיער עומד יופי, והאיפור עדין עדין אבל מדגיש את הדברים הנכונים. בערב - שאז אני נראית הכי טוב גם מבטים מהצד הגברי של המתרס ושיחות שמסתבכות ומסתובבות סביב עצמם (מתוסבכת שכמותי או אולי "עמוקה"
) במיוחד עם גברים שלא מבינים מאיפה אני מוציאה את כל זה ולמה לעזאזל אני מסתבכת כל כך (ומשום מה דוקא אז המבט שהזכרתי קודם נעשה אמנם תמה אבל מעוניין יותר
)

אולי תחשבו שאני נורא שיטחית...

אבל מאז שהפסקתי להניק את הקטנה והאחרונה שלי{הנקתי שנה וחצי} החזה הצטמק לי לרבע
...החזה שלי,שהיה "הסמל" בעיני של הנשיות,כבר לא אצלי. הרגשת הנשיות הכי בולטת שהרגשתי זה כשהיה לי ציצי.יעידו חברות פה שמכירות אותי,שאני לא פחות נשית עכשיו,גם בלי הציצי...אבל נפגע לי משהו בנשיות... מעבר לזה...אני מחוברת מאוד לנשים,אוהבת חברת נשים,מרגישה בנוח עם נשים. נשיות זאת אנרגיה נעימה של רוך וקסם. לא אקרא את שאר התשובות. עוד 5 שעות אני נוסעת לאילת
שבוע טוב

אני חושבת שאני תמיד מרגישה אישה

אם באיך שאני נראית ומטפחת את עצמי - נורא אוהבת את זה !! אם באיך שאני מדברת, הולכת, מתנהגת. אני נורא אישה :) ודוגמא ממשית לנשיות שלי הרגשתי ביום שישי האחרון בלימודים. סיימנו את השיעור בתרגיל משותף. שכבנו כל הנשים על הרצפה. בראשים צמודים כמו פרח. המנחה תרגלה לנו נשימות וצלילים. ומכאן יצרה עבורנו כמעין חליל פנימי בין הפה לפות. חליל שדרכו יוצאות הנשימות והצלילים והקולות. צלילים פשוטים כמו אווווווווווווו ו- אההההההההההה יצרו מקהלת קולות יפיפיה. שכבנו כולנו מדמות לעצמנו את החליל הזה, יוצרות צלילים שקטים וחזקים גם יחד, שרנו ביחד לאחר מכן. הרגשתי הכי אישה שרק אפשר !

שירה1973

New member
הכי אישה

עם בן הזוג שלי, ברגעים האינטימיים של החיבור שלנו. ובמעבר חד לגמרי - - - בכל חודש בזמן המחזור החודשי. אמנם הצד הפחות נעים של הנשיות, כואב ומציק ומטריד - אבל בהחלט מדגים בצורה מאד מוחשית וצבעונית את הנשיות. את מה שמבדיל אותנו כנשים מבני המין השני.

א י ו ש י

New member
חייבת וידוי, שנים שנאתי להיות אישה

אמרתי למה לא נולדתי גבר למה גבר? לא יודעת, חיי אישה תמיד נראו לי סבל אחד גדול (וסץ, הריון,לידה, גבר היה נראה חופשי יותר....) אבל כל זה בטל ב-60 לעומת חויה טראומתית שעברתי בילדותי, חויה שגרמה לי לשנא את היותי אישה, להרגיש טמאה וגועל. למה עשני אישה הייתי בוכה
.... שנים לקח לי לקבל את עצמי ואת הדמות הנשקפת במראה ורק ביום שילדתי את קסם בני (חויה הכי מעצימה וחזקה בחיי) הודתי לאל שניתנה לי הזכות! להיות אישה....

שירה1973

New member
כל כך שמחה בשבילך

על שזכית לחוויית התיקון הזו, עם הולדתו של בנך
מצטערת על הסבל שנגרם לך בשנים שקדמו לכך. מקווה שאיכשהו הצלחת להגיע לשלווה פנימית ולסגור את הנושא בתוכך.

למעלה