נשוי 48

ערדי,מזכירה לך,תקציר הסרט חיזור גורלי,משו,,,,

מותחן "על רקע רומנטי" שהפך למעצב ז'אנר שלם בעשור שאחריו. דן (מייקל דאגלס) הוא איש משפחה החוטא ברומן של-לילה-אחת עם אלקס (גלן קלוז) ומתכוון להמשיך את חייו, אלא שאהבתה של אלקס הופכת לקנאה אובססיבית ובהמשך אף רצחנית. בעוד דן מנסה להכות על חטא ולשמור על שלמות ושלום משפחתו, אלקס מטילה אימה על בני ביתו, חוטפת את בתו, מבשלת לו את השפן (בסצינה מקורית ומצוטטת) והכל בשם האהבה והנקמה.

סימפתי

New member
למה אף אחת לא רוצה להיות ידידה שלי?

כולם מעטירים עלי שבחים: נאה, רומנטי, חכם, אמיד וזמין. אז למה כולן מסרבות להיות ידידה שלי. אני נעזב בחרון. כאשר שבתי מגלות ארוכה בחו"ל, נתנו לי מייד טלפון.. התקשרתי ואמרתי לה שאני בודד, חי בגפי ומחפש ידידה. הגבירה שמעולם לא פגשתיה, וזו השיחה הראשונה בנינו, התחילה לצעוק עלי בכעס: "אני לא זקוקה לידיד, ידידים וידידות יש לי למכביר" וטרקה לי את הטלפון בפרצוף. מה הפסול בלהיות ידידה? למה הכל (בעל), או לא כלום? האם ניתן להקים זוגיות טובה, ללא ידידות עמוקה? מה עושים?

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifוואלה סימפטי..יש סכנה מוחשית שאני מתחי

שאני מתחילה לחבב ממש את הריקושטים שלך...

ממממש לא מסכימה איתך...מי רוצה בעל? היה לי

כבר אחד הספיק לי לבינתיים . מעניין שהאקס שלי עבר מהבית שלי לבית של אשה אחרת.. לדעתי דווקא הגברים מחפשים אשה שתחייה איתם יותר מאשר הנשים.. אני הייתי מעדיפה ידיד/חבר שיש לו את המקום שלו, החיים שלו הפרטיות שלו ובכל זאת שיהיה לו הזמן להיות גם איתי. מה שכן - אני חושבת שאשה רוצה גבר שהיא תהיה ה"אשה" שלו בלי עוד שותפות .

כי אתה משדר חוסר התחייבות

וכולנו מחפשים בן זוג שיהיה ליצידי ברגע שאצטרך חבר מתחייב כמו שיחזיק לי את היד באמבולנס הצורח בדרך לבית החולים או שיביא לי לחם וחלב שלא אוכל לצאת מהבית ואת זה אי אפשר לבקש מידיד שזה קשר לא מחייב בכלל

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifערד הסרט הוא זוועתון.לא מומלץ לבעלי לב

לא מומלץ לבעלי לב חלש...

חחח הרגת אותי אודו- מה עופות? שבועות עכשיו

תאכל גבינה

odo13z

New member
בן יקירי......./images/Emo66.gif

היום.......הגבינות הן הרבה יותר יקרות מעוף...... אתה יודע כמה עולה נתח טוב של רוקפור צאן......???? בערך.....כמו שני ק"ג שניצל...... ככה דופקים את הלבנים........(:) חג שמח........(:)

עוד לא התחברתי עם בן- אבל מי יודע? אולי נבואה

בפיך
הערת הבהרה. מקווה שאתם לוקחים את רוב דבריי בהומור בו הם נכתבים .

לבד על הגג שבתות וחגים ...אגיד לך בכנות

גם אם אתעלם מהפן המוסרי... אשה פנויה עלולה להפגע מקשר כזה.... גבר נשוי לא יכול להיות פנוי בשבילה בכל רגע שתרצה וגם החשאיות, שקשר כזה מצריך, פוגעת ומגבילה את אפשרויות הבילוי . אלא אם כן אתה מליין ואז..אמממ.. אפשר לשקול
סתתתתתתתתתתתתתם .

odo13z

New member
אמממממ.....ציפור....../images/Emo66.gif

ואם הוא לא ממש "מליין"....... אבל....הוא חתיך מסוקס....... מטר תשעים - שמונים - שלושים......... עור בצבע השוקולד.... עיני ענבר זוהרות..... ידיים חזקות ...אך עדינות..... קוביות שרירים בבטן המוצקה... שיכול להעלות את המחזה....שלוש ארבע פעמים בליילה..... מה......???.......תפסלי אותו על הסף......???........(((((:)

אודו- רוצה תשובה רצינית ? אז ברצינות ...

דווקא אם הוא כזה אני בכלל לא אתקרב אליו . מה יקרה אם אתאהב בו ? אבלה את ימיי בין פגישות חטופות בסתר לבין געגועים ואי יכולת להתקשר כשהוא בבית.... אני מעדיפה גבר שיהיה איתי בכל שעה שארצה, שלא נצטרך להסתתר, שיהיה גאה באהבתי שאני אהיה מרכז עולמו והוא יהיה כך בשבילי .... אוהב אותו גם בלי קוביות בבטן
אתה הבנת את זה אודו ?

odo13z

New member
כן ציפר. הבנתי......./images/Emo66.gif

וכמה שאת צודקת וחכמה...... וכמה שאני הייתי אהבל......כשהתאהבתי....במה שאי אפשר........ הרי היה צריך להיות לי ברור........ הכתובת זעקה מהקיר........ ואני לא רציתי לראות....... עדיין לא רוצה.....

למעלה