נשוי בארון

• פותח הנושא uk
  • פורסם בתאריך

uk

New member
נשוי בארון

למישהו יש עיצה רעיון? איך יוצאים מזה? מה עושים?

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif יוצאים מהארון?

ת'אמת אין לי מושג.. אבל זה בסדר
אולי אתה צריך לדבר עם אישתך, לראות מה היא אומרת, להעלות את הנושא "בקטנה".. לשאול מה היא הייתה אומרת "אם" ולמצוא דרך לספר לה! בהצלחה!

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif מה?../images/Emo12.gif

למה לא? לפתוח את הנושא איכשהו.. ואז בהקשר להגיד[בצורה צינית] "אם הייתי הומו.. אחרי שהתחתנו.." ולהמשיך לא יודעת אין לי רעיון

flayer

New member
אין דרך אחת אלא פשוט

לומדים לחיות עם זה. לא הייתי ממליץ לרוץ ולספר. אחרי הכל קיבלת החלטה להתחתן. מה כן לעשות ? חפש לך מאהבים . . אין ברירה אחרת!!! במילים אחרות - לבגוד באישתך עם גברים זה לא סוף העולם. אם לא תעשה את זה - תאכל את עצמך מדי יום . . לך על זה . .זה כדאי.

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif נווו מה תפוזונע נדפקו!!

זה ממש לא רעיון טוב! מה זה "לבגוד באישתך עם גברים זה לא סוף העולם" "חפש לך מאהבים.. אין ברירה אחרת!" זה לא בסדר לבגוד! עדיף לסיים את המערכת יחסים! אם זה לא הולך אז לא בכוח.. אם הוא היה בוגד בה עם אישה זה היה בסדר? אז עם גבר זה כן? הוא צריך לדבר איתה ולספר לה מה הוא מרגיש, ואם זה משיכה לגברים והוא רוצה להיות עם מישהו אז שיהיה.. אבל לא כשהוא נשוי מהצד!

serpentine

New member
..

אני לא יודע מה טיב היחסים בינך לבין אישתך, אבל נראה לי שכדי שלא תצטרך להגיע למצב בעתיד בו תרגיש את ההחמצה שהבאת על עצמך - תסיים עם הנישואים האלה.. ברור שיהיו לזה כל מיני השלכות, אבל, לשקר לעצמך יעשה רק רע.. לך. בהצלחה בכל אופן..

למעלה