נשואים ללא מין

honey8

New member
איך אני חיה...

שאלה קשה, אני לא בוגדת בו. אני מנוונת, זה יותר מדויק..
בעלי לדעתי לא נמשך גם לאחרות... אני לא כל כך מבינה מה עובר עליו...
ניסיתי לברר איתו אך ללא הצלחה, כלומר, גם הוא לא ממש מספק לי הסברים.
יש דבר אחד שאני יודעת, ברור לי שלא סירסתי אותו, אני בחורה מאוד רגישה לבן הזוג שלה. ויום אחד הוא פלט לי שגם קודמתי (החברה הרצינית שהיתה לו לפניי) הייתה עושה לו "שיחות על זה"!
הוא באופן טבעי פשוט לא מתעניין בזה, אני יודעת שזו לא אני שמגעילה אותו באופן אישי.
ניסינו כבר טיפול... אך זה לא ממש עזר, כי הוא ניסה לזרוק עליי את האשמה בטיפול.
ביננו, גם לא הייתי רוצה לשכב איתו "בגלל הטיפול". זה טעון כל כך. למה זה מגיע לי...? למה?

כחלחל

New member
אם תבחרי לפרק,,

אם..
אינני ממליץ לך לאן לפנות, רק תדעי שעובדת סירובו למין זה קלף חזק מאד שיש לך בדיון ברבנות

פצית219

New member
הוא נבדק אצל רופא? אולי זו בכלל בעיה גופנית?

כמו חוסר בטסטוסטרון או משהו כזה. אני לא רופאה אבל בדיוק היה על זה פרק של האוס לא מזמן
ואם את אומרת שזו בעיה שתמיד היתה לו אולי שווה לבדוק גם את הכיוון הזה.

honey8

New member
הי פצית...

הלכתי לכיוון הזה, תאמיני לי שכבר חשבתי על כל הכיוונים...
ביקשתי ממנו שייבדק, הוא הבטיח שיעשה זאת.
אך עד היום לצערי לא עשה צעד כזה בשבילי...
תודה על העצה, את צודקת ב-100%.

הוא לא מתעניין

ואת דווקא כן רוצה.
יש לך כמה אופציות. להפרד, להמשיך לחיות בניוון שיתפח ויתעצם או למצוא מאהב.
אף אחת מהאפשרויות לא מוצלחת לכן, לפני שאת מחליטה, כדאי שתלכי לטיפול אישי שיסייע לך להבין מה הכי מתאים לך.

stiv83

New member
בתור גבר אני חושב שהוא פשוט לא נמשך אלייך ...

הייתי במצב דומה הייתה לי בחורה שאהבתי אבל לא נמשכתי עליה העדפתי פרונו

יש עוד כמה אופציות

יש גם את האפשרות שהוא מפחד מדחיה, שהוא לא מספיק טוב בשבילה, ועוד מיליון סיבות.
לא בטוח שמה שהיה לך זה מה שקורה לכל העולם.

מה שכן, יש מצב שאם זו שלא משכה אותך, היתה משנה את ההתנהגות שלה... היית נמשך אליה...
ההתנהגות של אנשים היא הדבר הראשי שגורם לאנשים להימשך אליהם או לא.... במיוחד אם כבר יש אהבה, ולא פגשת אותה לפני 2 דקות מבכולת בדיוק אחרי שפצצת נפל"ם נפלה עליה...
:)

כמה דברים לגבי מה שאמרת

שלום לך.

משהו אחד שאמרת לקח את תשומת הלב שלי. אמרת:
"אני מבינה שזה לא יילך וישתפר כמו שאמרו לי תמיד".
אם זה מה שאת מאמינה בו, איך את חושבת שדברים ישתפרו?
התקשורת הלא מילולית שלנו מאוד משפיעה...

אבל נעזוב את זה.
אמרת שהוא מפחד להתחיל כי הוא מפחד שאת תדחי אותו...
ואת כבר לא רוצה אותו כי הוא לא מתחיל...
נשמע לי כמו מעגל קסמים...

ממה שקראתי בין השורות, במקרה שלך יש הרבה מה לעשות,
וגם יש דרכים לפתור את זה, ולהפך את הקשר ליותר טוב משהיה איי פעם.
העניין פה הוא להבין מה באמת קורה מתחת לפני הדברים, ואז לשבור את מעגל הקסמים הזה שיש לכם,
ואז, באותו זמן, גם לגעת בעניין שלו, שאמרת שהוא "נגעל" מדברים... ולטפל בזה ובהתרחקות שלו מסקס באופן נקודתי.

יש דרכים לעשות את זה, אבל צריך ללכת למישהו מקצועי שיכול לראות מתחת לפני הדברים ושלא ינבור יותר מידי בעבר, אלא יכול לקחת אתכם קדימה מהנקודה של היום.
כבר ראיתי זוגות שיצאו ממצב הרבה יותר גרוע, ושהרבה מהאנשים היו רוצים זוגיות כמו שיש להם היום...

אם אתם עדיין אוהבים, וזה הדבר שהורס את השאר, זה מצב שאפשר לשנות הרבה יותר מהר משאת חושבת.

חפשי בעלי מקצוע (סקסולוגים או מאמנים שעוסקים בזוגיות) ושהם יודעים מה שהם עושים (את יכולה לדעת לפי הצורה שהם ניגשים ומדברים אם הם סתם מבלבלים את המוח או באמת מבינים עניין), ותנסי לפתור את זה עם אנשי מקצוע.
התהליכים לבנות קשר מהנקודה הזו לא מאוד מורכבים, אבל צריך מישהו שיודע לזהות את מה שמתחת לפני השטח בצורה עמוקה בשביל לפתור את זה.

בשתי מילים אגיד לך, שממה שסיפרת, כנראה שבעלך לא מרגיש שהוא מספיק שווה או שהוא לא מספיק מרגיש שאת באמת רוצה אותו (לא אומר שזה המצב, רק מה שהוא כנראה מרגיש שזה המצב).
גבר שממוקד במחשבה כזו, יגיב כמו שבעלך מגיב...

בהצלחה.
:)

seeyou

New member
לדעתי חבל להרוס את גן העדן בו את חייה

גבר כזה כמעט מושלם לא תמצאי בחוץ

את מרגישה צורל לסקס?
טבעי.

איך את חושבת שרוב הנשים הנשואות פותרות את הבעיה של סיפוק מיני?

מבטיח לך שזה לא בעזרת תוספות מזון.

יוסי

בכנות

לא מבינה מה עשית עד עכשיו בטיפול.
שלוש שנים?! שלוש????? לחיות לצד מישהו, לישון איתו באותה מיטה ולהמשיך להתחרפן מבפנים, תוך תפילה שיהיה טוב כמו בביאת המשיח?!

בהתחלה זה שקראת לו בעלי העלה לי חיוך סרקסטי - איך בעלי אם הוא לא בועל אותך? אבל אחר כך נעצבתי כל כך בשבילך. מזוכיזם כזה לא פוגשים כל יום. את כנראה כל כך זקוקה להרגשת הבעלות הזו עליך, וכל כך חרדה מהאפשרות להיעדרה <ומרוב פחד אפילו ברחת מנירה שמייד אמרה לך שאת חיה בתוך רעל>, שהיעדר פורקן מיני שהוא חייב לספק לך על-פי הדין העברי, גם אם זה יביא למות האישיות הוא כסף קטן לשלם כדי להשקיט את החרדות.

דבר אחד ברור - את הולכת לטיפול הלא נכון.

שני דברים ויכול להיות שהם שלובים

להרגשתי האישית:

1. הוא הומו או דו מיני. (עצם העובדה שציינת על הצורך לפורנו הוריד את האפשרות מבחינתי שהוא א-מיני).
יכול להיות והוא מגיע מבית שמרן או מסורתי שבו יש מסגרת ודרך ואסור לסטות ממנה. אז הוא מקבל בשיוויון נפש את חוקי המסגרת ואם הוא הגבר בבית, הוא גם מנסה לשחק משחקים של גבר כפי שראה בבית. את האמת את תראי לפי כמות האגרסיות והריחוק שהוא מוציא, אם יותר מדי, מוגזם מדי, כי אגרסיות וריחוק הם סוג של רצון להתרחק מהאדם שלידך בדרך לא דרך שתמאיס את הצד השני עליך.

2. מלחמה סמויה של שליטה. בדיוק כמו שנשים עושות לגברים שלהם. (שוב, הפן הנשי החזק פה). עם כל זה שהוא מקסים, חמוד והכל והכל והכל, אם הוא מונע ממך מין, סימן שהוא יודע שמין חשוב לך והוא לא מעוניין לתת לך אותו כי את משדרת לו עמידות מולו והוא היה רוצה מישהי שתהיה פחות או כפופה לו, כשאינך למעשה נותנת לו.
אז כמו ה"נשים", הוא אוגר כעסים ומראה לך מי הבוס דרך המיטה.

כך או כך יקירתי, תשקלי טוב טוב המשך יחסים עם אדם שלא נשמע אמין. כי אחד כזה שגורם לך להתנוון/להרקב בצורך מאוד בסיסי של מערכת יחסים, הוא אדם שמסתיר משהו ומתנהל בחוסר ערך לתחושות, לרגשות ולצרכים שלך.
מתוקה, מין הוא צורך מאוד מאוד מאוד בסיסי במערכת יחסים, אין מקום להיות פה כן או לא. את צריכה מין, תצטרכי מין ובסופו של דבר את תברחי לבד מהמערכת בגלל חוסר המין.
אלא אם כן גם את פוריטנית, אבל לא נשמע לי שאת כזו.

עוד משהו חשוב יקירה,

אם יש לך משפחה שמסיבה כזו או אחרת משחקים איתך גם במשחקי כוחות, מנדים אותך או מתנים את הקשר שלהם איתך,
הם לא משפחה. הם שפלים וקטנים מאוד. וגם אם היו בקשר איתך, היה באמת עדיף אם לא היית נעזרת בהם, עם אנשים כאלה לא עומדים על הרגליים אלא נופלים כל הזמן מהאמוציות שהם סוחטים ממך בדרך לא דרך.

אז עזבי, מצאי לך את האנשים שאת מתחברת אליהם בדרך הכי פשוטה ותמשיכי הלאה.
פגשי יועץ טוב שתוכלי להשען עליו בשעת הצורך.

נועה208

New member
..

אני באמת מאמינה שאפשר ללכת לטיפול זוגי. צעד ראשוני על מנת לא לפרק את הנישואים. אולי זה יעורר אותו ויגרום לו להבין מה הוא עלול לאבד כל רגע.

אם זה לא עובד אז אני באמת ממליצה על גירושין...אני בטוחה שגם אם תתגרשו הילד שלכם יקבל אהבה משני הצדדים כך שזו לא בעיה רצינית. לצערנו הרבה זוגות מתגרשים היום ולומדים לחיות עם זה.
לא מגיע לך לסבול בחייך. גם לך מגיעה אהבה.

למעלה