נשואה מול הרווקה...

כי לנשים הנשואות

אין משחקים ופוזות, אין מה לעשות רושם,פתוחות יותר ישירות יותר מבינות יותר . עם יותר ניסיון חיים ותשוקה אמיתית

סליחה שואל,לרווקות יש תשוקה מזויפת?

לדעתי זה הכל עניין של פרשנות מצדו בתפיסה שלו לעולם לגבי נשים נשואות כל עניין של תפיסה ואת ממש הכלת שנשואות יותר פתוחות ישירות ומבינות ממש אבל ממש לא קשור בין הן נשואות או רווקות כל אשה היא עולם ומלואו ושונה אחת מן השניה וזה בכלל לא קשור לנשואות או רווקות

סיבה פשוטה

בדיוק כפי שהחבר ההומו, זה הדבר הכי טוב שקרה לאישה. כשאין סיכוי לחיבור אישי כשאין פוטנציאל אישי (אני לא מתייחסת לבגידות וכו') כשאין כלום באופק יש מצב להיות אנחנו, מאתיים אחוז, א-נטורל, קופמלט ישר מהאריזה בלי לחצים, בלי מתחים, בלי חששות, בלי לבטים, בלי משחקים, בלי הצגות ובלי מסכות. אנחנו, נקודה. רווקה היא תמיד תהיה בגדר פוטנציאל כלשהו, למשהו בעוד הנשואה לא.

P u s s i c a t

New member
מכיוון שונה

הרבה פעמים אנחנו שואלים מה שונה "בו/בה" שאתם אנחנו מסתדרים טוב יותר. כלומר מה בהם גורם לשינוי. ואולי בעצם השינוי הוא בך. אולי כשאתה יודע שלא מצפים ממךף , ואתה לא מצפה, כשאתה יודע שזה ידידות נטו - קל לך יותר להפתח. אתה לא מפרש דברים, לא מתעכב על דברים ומקבל אותם כמו שהם. כמו שהשוו את זה פה לידיד ההומו, אולי עם אישה נשואה אתה מרגיש כמו עם חבר. בלי ציפיות, בלי מתח מיני. ופשוט הכי קל לך ככה. זה זורם. אומרים הכל בלי לחשוב מה יחשבו... איך יפרשו וכד'. טבעי.

הוא כתב שכן יש מתח מיני עם נשואות

נשואות לא-נשואות, לא נראה לי שהבחור מחפש קשר ידידותי בלבד. נראה לי שפשוט הולך לו טוב יותר אצל הנשואות, וזה מה שמטריד אותו < אחרת לא היה פותח פה הודעה על כך - בפורום של...המממ...פנויות?! >

P u s s i c a t

New member
ארחיב בעניין...

א. לא מאמינה שזה הקטע שלו. למיטב הבנתי הוא מחפש קשר רציני ב. הכוונה שלי היתה שההרגשה היא שלו. ומה הכוונה? לא מעט גברים נשואים התחילו ומתחילים איתי כ להזמן. אבל לי יש חוק. ברגע שאני יודעת שלמישהו יש אישה או אפילו "רק" חברה - אני לא אגע בו. לא מתעסקת עם תפוסים - מכל הסיבות שבעולם (מוסרית, מצפונית, חינוך שקיבלתי והכי חשוב מאמינה שאני מספיק שווה וראויה לקבל הכל ולא להסתפק בפירורים של מישהי אחרת) ברגע שאני שומעת שמישהו תפוס - אני לא רואה בו יותר גבר. כאילו באותו הרגע הוא הופך להיות בעיני א-מיני. (אלא אם זה מישהו שכבר היה ביננו משהו בעבר - ואז - מה ל'שות...) אולי זה עבודה עצמית, אולי לא יודעת. אבל המתח המיני פשוט לא קיים.

דרורk

New member
אני חייב להבהיר...!

P u s s i c a t ....צודקת.... א. זה לא הקטע שלי (למרות המתח המיני אני לא נכנס למיטה עם נשואה או בחורה עם קשר...) ב. המטרה שלי היום זה למצוא ולפתח קשר רציני יפה ובעל משמעות לעתיד.... מטרת השאלה הייתה לנסות ולמצוא... מדוע קשה לי עם רווקה (ונראה לי שקבלתי כמה תשובות מעניינות כאן...)

בדיוק מה שכתבתי חומד :)

הבנתי שמפריע לך שלא הולך לך עם רווקות...ודווקא נתתי לך תשובה < שכנראה לא אהבת >

בכללי לא בדיוק מרגיש כמוך

אבל יש איזה קטע שאתה מתחיל לדבר עם מישהי פנויה (רווקה/גרושה לא משנה) היא ישר חושבת שאתה מנסה להתחיל איתה...ואז אם היא לא מעונינת בך היא מאוד נסגרת. נשואה מן הסתם פחות חושבת ככה. אם אתה מתבדח איתה - היא צוחקת. מה יותר טבעי מזה?

shelly1975

New member
אולי.....

כי יש משהו מאיים בשיחה עם סינגלית כי יש כאן פוטנציה לקשר, עם נשואות אין מתח או כל סוג של איום אז זו שיחה ללא מטרה רומנטית.

magenta73

New member
עם נשואות אין מתח

ואפילו אם יש מתח, ואפילו אם הוא מיני, זה עדיין משחק. בקטנה כזה. טיזינג.... שלא יצא ממנו כלום מעבר חטיזינג. עם רווקות המשחק יכול להסתבך קצת יותר... אלמנטרי ווטסון...

magenta73

New member
מי שגנבת לו את ההודעה

גנב לאחר את ההודעה, שגנב לאחר את ההודעה, שגנב לאחר את ההודעה... קורה שכולם חושבים אותו דבר... אולי בגלל שזה אלמנטרי.... ווטסון...

shelly1975

New member
חחח וואלה.... להגנתי אומר

שכתבתי את מה שכתבתי לפני שקראתי ת'תשובות האחרות.

למעלה