נשואה לאחד ש...

לגלות שבעלה אוהב גם גברים - תגובת מצוקה

הייתי בטוח שהיא תקבל תגובות רבות. חלק מהתגובות יפנו לכיוון הרגשי וחלק לכיוון המעשי. אני בחרתי לשלב בין שניהם. לגבי נושא הבגידה את צודקת ב-100% וזאת הסיבה שמעולם לא הלכתי עם גבר אחר בזמן שאני נשוי לאשתי. הסתכלתי ופינטזתי המון (גם זה סוג של בגידה אבל זה לדיון אחר) אבל אף פעם לא נגעתי. שהיא גילתה שבעלה אוהב גם גברים חשתי את "המדרון התלול" שבו היא נמצאת ועודדתי אותה. תראי, יש גם מצבים שיש זוגות שמקבלים נטייה זאת או אחרת של בן הזוג. אני לא יודע איך זה אצלה. סיקרן אותי התגובה שלה שזה בא מהצד השני. יום טוב אוהד

ladoga

New member
נשואה לאחד ש...

לאחרונה גיליתי שבעלי מגלה עניין במין הגברי... ועדיין רואה את עצמו כסטרייט... יש המון סימני שאלה, המון קושי... האם יש פורום/מקום תמיכה כלשהו לנשים שנמצאות במצבי?

SSAAMMEEYY

New member
שלום לך :)

השאלה היא, מה מביא אותך לצורך בתמיכה? -העובדה שהוא נמשך לגברים? -השאלה בנושא המשיכה שלו לנשים? -הפחד מבגידה? הרוב המכריע של ביסקסואלים שמגדירים את עצמם ככאלה מתחתנים בסופו של דבר עם המין השני (אפילו... כמעט כולם) ישנם כאלה שמגלים שהם נמשים לאותו המין בגיל צעיר, וכאלה שמגלים את המשיכה בגיל מאוחר (אפילו אחרי שנים של נישואין) העובדה שביסקסואלים נמשכים ל2 המינים לא אומרת שהמשיכה מתחלקת ביניהם או או שהמשיכה למין מסויים באה על חשבון השני. אני לא מכיר פורום שעוסק בנושא כלכך ספציפי ישנם פורומים שעוסקים במיניות, ופורומים שעוסקים בזוגיות: -פורום יעוץ פסיכוסוציאלי גאה. -פורום זוגיות. -פורום נשואים ונשואות. אבל הכי חשוב, את תמיד יכולה להתייעץ איתנו פורום ביסקסואלים הוא פורום שנועד לכולם ויש כאן נשואים, ואפילו היו לנו כמה מקרים דומים למקרה שלכם.

הכי חשוב תזכרי שהוא בחר בך קודם

הוא ויתר על המון דברים קודם להיות איתך. הוא ויתר על העצמאות שלו, על חופש הבחירה שלו כדי להיות איתך. נכון, יתכן והוא בחר בך גם מטעמים אנוכיים, בכדי להביא ילדים בעולם. אבל, הבחירה שלו היא גם בגלל שהוא אהב/אוהב אותך. הרי הוא יכל באותה הצורה לבחור במישהי אחרת. זה באמת לא נעים לגלות את זה, אבל תחשבי עליו אם נעים לו שאת גילית ואם נעים לו בעיקר כלפייך? אם את אוהבת אותו זאת האנרגיה שלך שתחבר בינכם ולא תיתן לנטיה שלו גם למין הגברי, להפריד בינכם. היא תגשר בינכם וביחד תמצאו את השביל שיקח אותכם קדימה להמשך לעתיד משותף יחד. אם את לא אוהבת אותו אז לדעתי, אף אחד לא יפסיד כאן אם... אלא אם כן יש לכם ילדים ואז התמונה נוטה בצורה ברורה וחדה לכיוון שלהם. מתוך ההנחה שאתם פועלים לטובתם ורק לטובתם ואת טובתכם אתם זונחים לחלוטין מוחלטת, אתם תגבשו את ההחלטות שלכם עבור משפחתכם. יקירתי, שניכם עוברים בטח תקופה לא קלה ובתור גבר נשוי שנמשך גם לבני המין הגברי ואשתי לא יודעת על זה (במקרה שלי אני רק איתה) אני רק יכול להגיד לך שבן הזוג שלך צריך כרגע המון אמפתיה תמיכה ממך, וכמובן גם את ממנו. ואת אל תתיאשי מהמצב תמשיכי להתחזק כאן מאיתנו. וגם הוא שיגיע לכאן, אל תדאגי לא נפתה אותו....חחחח שיהיה לזוגיות שלכם בהצלחה. אוהד

היי אוהד

אני מצטער אך אני לא רוצה להתעלם מתגובתך הכ"כ מגמתית וחש צורך להעיר ומקווה שזה רק יאיר- תגובתך מלאה בכ"כ הרבה הנחות מהדמיון שלך ולא מתוך הקשבה ורגישות לעניין שאליו הגבת.כתבת לאישה הזו כ"כ הרבה שטויות מתוך דפוסי מחשבתך . תגובתך כ"כ מנותקת מהמציאות ואינה אוחזת בשום עובדה. אלא אם כן אתה מכיר את בעלה אישית ותגובתך היא ממש בשמו. כל טוב.

תודה על "הארה" - אני בטוח שהיא הבינה

ואני גם בטוח שיש לך הרבה לעבוד על יחסי אנוש תקינים, גם כאן בפורום וגם בחיים האמיתיים. זלזלול באנשים, לא יביא לך הרבה נחת ותועלת. מקסימום כאפה. תתאמץ להשתפר זה רק יועיל לך. בהצלחה אוהד

חחחחחחחחח

מה נסגר איתך? אתה אשכרה כותב בלי קשר!? עתה אני מבין שאין טעם להגיב לו. שבוע טוב!

SSAAMMEEYY

New member
הסקת הרבה

מסקנות שווא מכלכך מעט מידע היא סך הכל גילתה שלבעלה יש בזמן האחרון קצת עניין בגברים כל הכבוד שאתה מנסה לתמוך ולעזור רק שלדעתי לא היית צריך לקפוץ כלכך רחוק.

אחי אם זאת הגישה לא פלא שהפורום "מצטמצם"

מה זה הגישה המתקנת הזאת? אתה רוצה להגיד שעל כל תגובה, תבוא תגובה מתקנת? מה אתה יותר "מקצוען"? תן לכל אחד לבטא את עצמו בחופשיות. סביבה "עוינת" לא תועיל. אנחנו כולנו כאן נמצאים כאן בפורום כי יש לנו יעד משותף. ואנחנו חולקים אותו ביחד. מה זה שווה אם נתקיף אחד את השני? "כתבת נכון ...כתבת לא נכון". אני חדש כאן ושמחתי להגיע לכאן. למצוא אוזן קשבת לדברים שאני לא יכול לדבר עם אף אחד אחר. אבל התגובה שלך קצת קלקלה, אני חייב לומר. אוהד

מספיק

עם הרגישות המיותרת הזו. מה אתה תינוק? אף אחד לא מתקיף או מזלזל. תקשיב לדברים ותנסה להבין.

אני איתך ../images/Emo140.gif

כתבת דברים לעניין. אני לא מבינה ממה הם מודאגים? אם הדברים שכתבת לא מתאימים לחוויה של אותה אישה אז היא בטח יודעת מזה... לילה טוב, פ.פ.

ladoga

New member
גם וגם וגם

ורוצה להודות לכל מי שהגיב. ולשאלות שלכם - אני גיליתי שיש עניין ושהכל עדיין בראש (מקווה שזה אכן כך) ולא מומש כלום. ברור לי שזה יכול גם להגיע למימוש וגם להתפוגג כלא הייה. הקושי הוא בהמון דברים, בעיקר בכל האלה שדניאל ריכז בשאלות שלו.

שיחה פתוחה ביניכם תפתור הרבה דברים

ככה תתאמו כוונות ביחד. ולא יהיו לכם הפתעות בדרך. בהצלחה אוהד

היי נפלאה

מה בכוונתך לעשות? יש לך מחשבות לעזוב אותו או שברור לך שתפתרו את זה יחד? או שבינתיים אין לך שום כוונות ורק הלם ובלבול הן מנת חלקך יקירה?

Blackice

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

איתי כבר נתן לך תשובה מקיפה בנוגע למקומות אחרים... לכן נותר לי לשאול- איזה סימני שאלה עולים לך? אני חושב שבתחום הזה אנחנו כן יכולים לעזור קצת... ארז

למעלה