נשבר לי

sharkyM

New member
נשבר לי

מהמצב, מהכל, בא לי ליסוע למקום רחוק מאוד מאוד אבל אני לא יכול. זין על כל העולם !!!!!!!!! חבל שאין לי כאן שק איגרוף !!!! >שארקים בפרץ חימה, לקראת הימים הנוראים הבאים עלינו לטובה (אחות של מלכה[השם המלא שמור במערכת])< >הייתם מאמינים !? אפילו לא יותר מידי חם!<

B a m b i

New member
אם אתה צריך שק אגרוף../images/Emo166.gif

לתקופה מסוימת, אשמח להשאיל לך, ואגב, ממליץ על כמה שיעורי אגרוף רציניים, להורדת הלחץ (מניסיון). תהיה חזק אחי, העיקר הבריאות והתסרוקת. שלך באהבה.

עכשיו את נהיית פלוצית?../images/Emo4.gif

<לחברה רעה יש השפעה, כנראה> <<הרחק משכן רע ואל תתחבר לרשע>> <<<וזה הכל מאהבה>>>

sharkyM

New member
הגם את "ברוטוס" ???

לא מגיע לי לפחות איזה
? דייייייי, עוד מעט נושר לי ....

אופססססססס....

סורי! אתה צריך תמיכה, ואני נותנת מכות מתחת לחגורה... רעה שכמוני, צריך לכלוא אותי. אז קבל:
<ואתה עדיין מוזמן לביקור>

sharkyM

New member
הכוונה לא הייתה אלייך

אלא להיא שכתבה מעלייך (עם הכובע הלבן והבלונד). תודה של ה-
.

יקירי ../images/Emo24.gif

אם אתה ממש במצב של יאוש, אתה מוזמן תמיד להתקשר/ לבקר, אנחנו שכנים בסה"כ, לא? <מנסה לשמור על יחסי שכנות תקינים.> נ.ב- לכל רע יש סוף טוב.

תקופת החגים

המזדיינת. צריך לנשום עמוק, לצלול ולעבור אותה בשלום. תרגיש טוב!!!
חוץ מזה אני ממליצה על ביקור קצר אצל מי מהפרחים שמסתובבים פה. >ספל חמאה לא מצליחה לתאר את שרקים בפרץ חימה<

כל הפורום על גלגלים

וואלה החגים האלה הרימו לכולם את העוגן. באמת שזה יעבור, אני ממש לא נהנה מהחגים הארוכים-עד-מות האלה.

sharkyM

New member
ספלית היקרה

אם את לא מצליחה לתאר -> אשלח לך תמונה שלי בפיירץ חיימה (יש לקרוא במלעיל). זה לא רק הפרץ, מרגיש לחוץ , חסר אוויר לנשימה, חרא של מצב, אין מפלט , הקירות סוגרים, הכדור מתכדר לו בתוך הבטן, כן שם למטה, מרגיש אותו. >שארקים לא מתאר לעצמו את ספל חמאה מתארת לעצמה את שארקים בפרץ חמאה< למעשה : >שארקים מתאר לעצמו את ספל חמאה לא מתארת לעצמה את שארקים בפרץ חמאה<

../images/Emo9.gif בוקר טוב ../images/Emo39.gif

בוקר טוב? אני מקווה. האמת, אני לא יכולה לעודד אותך. כי החיים קשים בהגדרה. אבל יהיה טוב. אני מביט מהחלון וזה עושה לי די עצוב, האביב חלף עבר לו, מי יודע אם ישוב. הליצן הפך למלך, הנביא נהיה ליצן, ושכחתי את הדרך, אבל אני עוד כאן. ויהיה טוב, יהיה טוב, כן לפעמים אני נשבר. אך הלילה, אוו, הלילה איתך אני נשאר. יש המשך. (יהיה טוב. אבא גפן וידיי ברוזה) >ספל חמאה פסימית<

ואני חשבתי שזה רק אצלי

שבימים האחרונים, קשה לי לקום בבוקר, וכשאני קם אני בבאסה לא נורמלית, וראש השנה מלחיץ אותי. והחגים יושבים לי על החזה כמו היפופוטם. בכל אופן, שרקים אתה מוזמן להרים טלפון ולבא בראש השנה בערב הראשון או השני, אתה יכול גם לשלוח מסר. תגיע יהיה סבבה.

מה קרה ? כולם נשברים פתאום?

אומנם הגיעו החגים שאחריהם תמיד יש עודף. עודף משפחתיות. עודף בית כנסת . עודף אוכל . עודף אמונות טפלות. ואני בטוח שתמצאו עוד כמה עודפים פזורים בחגים הללו אבל...... Fuck כל העולם, כולו גשר צר מאוד (סליחה זה לא קשור נפלט אוטומט) תהנו ממה שאפשר, נצלו כל יום שעובר. ואם אתם שואלים אותי באופן אישי - - - א ו פ נ ו ע . חופש מוחלט, כיף אדרנלין פחד יותר טוב מסקס (כך כולם אומרים) רק FUN והרבה. ממני העייייייף שמשתדל להיות תמיד עם חיוך על הפנים.

גל נעים

New member
בא לך לטוס לתורכיה?....

אתמול,דיברתי עם אישתי,אמרתי לה שאני במצב לא קל ושאני צריך להתרחק מהארץ הזו לשבוע ככה,לניקוי ראש יסודי-רציני. כמובן שיהיה קשה לשכנע אותה לתת לי ליסוע לבד+חברים (יש כבר מצטרף אחד). אבל יש פוטנציאל. בכל מקרה-מי שמעוניין להצטרף לנסיעת-פורקן-מתח-לחץ-פיגועים-מדינה כזו אני אשמח. בנתיים יש עוד אחד ברשימה . אז שארקי ידידי-אני מרגיש חרא כמוך,ואולי זה רעיון טוב. (לעשות את מה שאנשים יקרים בפורום עשו בעבר הלא רחוק...) תורכיה!!!!!!!!!-HERE I COME!!!!!!!!

אני מת להצטרף אליך

אבל 1)יוון הרבה יותר מעניין ואם תרצה אני אגיד לך למה 2)אשתי חטפה קריזה כשרק דיברתי על הרעיון הזה, אבל אולי אם אני אסביר לה שזה בשביל ניקוי ראש ואולי זה יתן סיכוי צחודש לחיינו המשותפים, אולי זה יראה אחרת.

למעלה