נשבר לי

סיני - אחרי החגים

4 ימים של ניקוי ראש, חוף, בירות, צלילות יותר שקט, יותר זול ראשון עד רביעי/חמישי אבל אם תסעו לאיסטנבול, דברו איתי קודם, יש כמה כתובות שאסור לפספס מה אתה אומר, כויפער, אחמט עדיין שם?

גל נעים

New member
מתאים!!!!!!!!-אחרי החגים!-קבענו.

<אני אשאל קודם את אישתי...> <גל חוזר למאורתו עם הזנב מקופל בין הרגליים...
|הזנב המקופל|>

עם כל הכבוד לאיסטנבול

אני ואולי גם החברה מעדיפים מן הסתם לצרף איזה בילוי קייצי על שפת הים עם בריכה מה שלא בדיוק קשור לאיסטנבול. אגב, אתה בקשר עם אחמד? (אחמט? שחמט?)

דּרדסית

New member
מה כן יש לך?

אתמול סבתא שלי אמרה לי משהו, אני יודעת שזה לא מנחם והסבתות תמיד יש להם תורה של פילוסופיה שמעצבנת, אבל בכל אופן חשבתי על זה אתמול והיא פשוט צודקת. היא אמרה לי-יש לך שתי רגליים, את בריאה. את מקבלת את הבריאות שלך כדבר מובן מאליו. תשמחי!! את יודעת כמה קשה לי ללכת? וככה חשבתי לעצמי, שיש לי שתי ברירות. להיות עצובה, לקלל את כל העולם, ולכעוס על חצי עולם ועל עצמי. או פשוט לשמוח על דברים טובים שיש לי. ולחשוב שתמיד יכול להיות יותר גרוע. זה לא תמיד קל, אבל נראה לי שזה מה שיחזיק אותי מעל המים. אז קבל
ותזכור שאנחנו איתך. דרדסית. <לשק אגרוף פנה לטובה או למלכה>

sharkyM

New member
זה נכון אבל לא

מנחם. אכן יש לי שתי רגליים ואני בריא , אבל עדיין מרגיש בחרא (ועמוק). אם אחשוב שיש אחרים שמרגישים עוד יותר רע, זה רק ינחס אותי יותר כי זה יבהיר לי שיש לי עוד לאן לרדת !!!

גל נעים

New member
תתנחם אחי,יכול להיות יותר גרוע.

יש לך חיילים של"ע איבדו עניים,רגליים,ידיים,שלא יכולים לדבר,שלא יכולים ללכת, חבר´ה מצויינים בני 20!. תשמח אחי תשמח. כי בקרוב ההפצצה האמריקאנית על עיראק. וכדאי שנשמח עכשיו... ונעשה חיים כל עוד אנחנו יכולים. <גל באמת אופטימי-ובכ"ז מזמין את שארקיM לתורכיה>

דּרדסית

New member
אל תחשוב על מה שיכול להיות רע.

אל תהיה כל כך פסימי, אני התכוונתי שתחשוב על מה שיש לך. דרדסית. <מרגישה את הכאב אבל חושבת שאתה חיב לצאת מזה!>

למעלה