נשבר לי הלב...

Mister Pinto

New member
נשבר לי הלב...

אני יוצא עם מישהו בתקופה האחרונה, מישהו שמאוד מאוד אוהב אותי, שבאמת עושה בשבילי הכל, שכל כך אכפת לו ממני... שאהב אותי במהירות, ולא הבנתי איך אפשר לאהוב במהירות, אבל הוא גרם לי להידבק בזה ולאהוב אותו גם כן.
הוא בן 25, הוא בא מבית דתי. באמת שהכול נראה מושלם.
הוא לא בדיוק חזר בשאלה, אבל הוא פשוט הפסיק לשמור שבת. הוא עדיין מניח תפילין לעיתים, הוא עדיין מאמין, ולפעמים הולך גם לבית הכנסת. בקיצור, מסורתי.
הוא בארון, רק החברים ההומואים שלו יודעים עליו.

אני ווידאתי מההתחלה לאיזה קשר אני נכנס, בדקתי שהבנאדם יודע ורוצה להיכנס לקשר עם גבר, והוא לא מבולבל... שאין לו בעיות עם לקבל את עצמו, בקיצור- אחד כזה שבשל לגמרי. היו לו 2 בני זוג לפניי, וזה הרגיש לי מאוד בטוח, שהוא יודע מה הוא מחפש.
הסיבה לכך שווידאתי את זה, כי החבר שהיה לי לפניו לפני שנתיים, עופר,היה מאוד בארון ודו מיני... תמיד אמר לי כמה הוא אוהב אותי, עד שיום אחד קיבל רגליים קרות, פחד לחיות כהומו והחליט שנחתוך. הוא לא הפסיק להגיד כמה שהרגשות שלו לא השתנו, ואני מאוד נפגעתי מזה. היום אני לא כועס עליו יותר, אני מבין שהוא היה צריך לעבור תהליך. אבל כל כך נפגעתי, לקח לי שנה וחצי להשתחרר ממנו, אחר כך עוד חצי שנה של לא להיות עם אף אחד... ואז הכרתי את זה שאני יוצא איתו עכשיו.

בקיצור, גיליתי מהבן זוג שלפני שהכרנו, הוא הלך לפסיכולוג כדי שהוא יוכל "להשתנות"... ואז בגלל שהוא עבר לירושלים, הוא הפסיק את התהליך, ואמור היה להמשיך אותו ב "עצת נפש".
מכיוון שהכיר אותי, הוא הפסיק את כל התהליך.
שאלתי אותו כמה פעמים אם זה מהווה איום כלשהו על הקשר בינינו, ואם הוא מסוגל להבטיח לי שזה לא יהיה הקריטריון לפרידה (כל דבר יכול להיות קריטריון לפרידה, אבל הקריטריון הזה הוא פחד מתמיד, וטראומתי בשבילי)... בהתחלה הוא לה היה בטוח, היה לי קשה עם זה, אחרי כמה זמן הוא הסביר כמה שאני הבנאדם היחיד שהוא רוצה להיות איתו ולא רואה את עצמו עם אף אחד אחר.

באמת שמאז הכל היה בסדר...
ואתמול הוא הנחית עליי את המכה, אמר שיש לו בעיות בינו לבין אלוהים. ידעתי לאן הוא חותר, הייתה לי תחושת בטן יומיים שעובר עליו משהו שקשור אלינו.
שאלתי אותו אם זה גורם לו לערער על הקשר, הוא אמר לי שכן.
כאן מאוד כעסתי, לא יודע אם עליו יותר או על עצמי שאני שוב נופל לאותה טעות. אני כזה טיפש, הייתי צריך לבדוק את השטח.

את השבת הקרובה הייתי אמור לעשות אצלו, באותו הרגע אמרתי לו שלא אבוא.
באמת קיוויתי שזה אולי איזה תירוץ להיפרד, ממש קיוויתי שהוא משקר לי... ושאלתי אותו בלי סוף אם זה מה שקורה, והוא הסביר לי שוב ושוב שזה באמת בגלל זה, ושהוא באמת אוהב אותי.

כל כך כעסתי ונפגעתי.... לא מגיע לי לחוות את זה שוב, באותה מתכונת.
הוא אמר לי שזה תהליך שהוא רוצה שאני אעבור איתו, אבל אני לא מסוגל, אמרתי לו שאני לא מסוגל והוא לבד בזה. אני לא אהיה שם בשביל לעזור לו להחליט מה הוא רוצה מהחיים, כי כשהוא יחליט שאותי הוא לא רוצה בחיים, לא יהיה מי שיעזור לי.

הוא שלח לי הודעות יפות באמת.. כמה שאני אויר לנשימה בשבילו, כמה שאני הדבר הכי חשוב לו... וזה באמת יפה אבל לא מזיז לי... זה מחזיר אותי אחורה, לעופר. אותם מילים, בנאדם שאוהב אבל מוותר בגלל הפחד... ואני המפסיד העיקרי. הוא לפחות מרוויח את המסקנה שלו עם עצמו. כאילו שאני איזה שפן ניסיונות להומואים מבולבלים.

לא פייר, כי עד שאהבתי... וזה מקולקל.
הייתי מאוד מאוד מאוד קשה איתו אתמול... לא יכולתי לחשוב על אף אחד מלבד על עצמי, ואני לא מצטער על זה. ולא אכפת לי מה הוא עובר. אני ווידאתי, אני דאגתי שאני נכנס לקשר נורמאלי! עכשיו אני רק מתכוון לצמצם את אחוזי הכאב....!

הוא הציע שנמשיך להיפגש, אבל שלא נעשה כלום. ז"א, ניפגש ונדבר, עד שהוא ידע איפה הוא עומד. אבל אני לא רוצה! לא מוכן לסכן את עצמי, או לחכות כבר לתשובה שלו, לדעת איך הוא חרץ את גורלנו... יותר זמן איתו זה יותר כאב. אני רק רוצה שהוא יהיה בטוח במה שהוא רוצה! התעצבנתי עליו למה הוא בכלל נכנס לקשר אם הוא ידע את זה.

היה לי מאוד קשה להעביר את הלילה.. לא נרדמתי עד 6 וחצי לפנות בוקר. הרבה מועקה בלב, התקפי חרדה... הוא מאוד חשוב לי ואני מאוד אוהב אותו, אבל לא מגיע לי לחוות את אותו המקרה פעמים.
אני יודע איך זה נראה מהצד, שאני אגואיסט, וזה נכון. הייתי מוכן לעבור איתו כל תהליך אפשרי, להיות בשבילו בהכול, בכל דבר, רק לא בדבר הזה.

אמרתי לו שאני לא מסוגל לחכות להחלטה שלו, הזמן יזוז לי לאט, יהיה לי מאוד קשה. הלילה עבר לי מאוד מאוד קשה...
העדפתי לבקש ממנו הפסקה, אמרתי לו שמבחינתי אנחנו פרודים, עד שהוא יחליט מה הוא רוצה מעצמו. כך לא אצטרך לחכות לתשובה שלו.


תשנאו אותי... תגידו שאני מתנהג לא יפה, אגואיסט, שבני זוג צריכים לתמוך אחד בשני... כל זה נכון. עד הגבול הדק הזה שעלול להפוך אותי שוב לבוכה בלילות...

אני כועס על עצמי, כועס עליו, שבור מאוד.... אוהב אותו מאוד, מאחל לו הרבה אהבה ואושר, הלוואי שאיתי. לא רוצה שיהיה לו רע בחיים, לא רוצה שיהיה לי רע בחיים. בסה"כ קיוויתי שזה קשר נורמאלי.
 
וואו... כמה שאני מבין אותך..

יש משהו ברגש הזה, באהבה, שיש בו מתחושת האובדן, אפילו במעט,
כך שבמצב שלך, אין דבר שאפשר להגיד שינחם אותך, כרגע...
רק זמן או אהבה חדשה, שכמובן, גם בשבילה אתה תצטרך זמן,
כי אתה לא פנוי רגשית.

אתה לא אגואיסט, ואתה לא- לא בסדר, אתה בסדר גמור, ומה שאתה
אומר הוא מובן לחלוטין.

גם לי היה מקרה כזה, היה לי חבר, שאהבתי בלי גבול (אפילו חלק מהמילים שנאמרו ביניכם נאמרו ביננו במדויק), בתחילה הוא עזב אותי בגלל אותה סיבה שלכם, וחזרנו, ויותר מאוחר זה קרה שוב, אבל הפעם קצת יותר מהכיוון שלי.. מבין את כאבך, ממש משתתף בצער שלך, ומקווה שתמצא נחמה אמיתית ממש בקרוב.

אין מה לעשות, במצבים כאלה, אם אתה לא שומר על אופטימיות יתרה, יותר ממה שאתה רגיל בדרך כלל, אפשר לצנוח. אתה פשוט חייב להשתדל לחייך כמה שאפשר, להפגש עם חברים, ולא להתקע במקום שבו אתה ודאי תשקע במחשבות ובעצב דכאון ויאוש, במחשבות עליו.
אתה צריך הסחת דעת כמה שאפשר, כמו שאמרתי, להיות עם חברים כמה שיותר עכשיו, לעשות דברים שמעניינים אותך, והעיקר, שלא תהיה לבד, ז"א כמה שפחות לבד. כי זה מתכון בדוק ליאוש ועצב.

לגבי החבר שלך, מה שקורה לך איתו עכשיו (הכעס וכו') זה פרי של הנסיון המר שיש לך בדיוק באותו נושא, אבל עליך לזכור, א. שהוא באמת אוהב אותך, ושהוא לא רוצה לפגוע בך, אלא זה פשוט תוצאה של תסבוך פנימי וקונפליקט ידוע של להיות הומו ודתי (או לפחות מאמין מאוד). עצם זה ששאלת אותו בהתחלה אם הוא סגור על עצמו וכו' והוא ענה לך שכן, לא הופך אותו לשקרן או ל-לא כנה, כי דבר כזה יכול פתאום להתעורר באמצע שום מקום, ולגרום לאדם לקבל החלטה ולשנות כיוון. ב. עליך לזכור שהוא בעצמו כואב את הפרידה, ובכל זאת עשה את מה שעשה, מה שאומר שהוא בעצמו שמצב לא הכי קל, בלשון המעטה, ואע"פ שאתה חווה את אותו הכאב, פעם שניה ברציפות, נסה לגלות כלפיו כמה שיותר הבנה, תוך התעלמות, בגדר האפשר, מהנסיון שיש לך באותו נושא בדיוק. כך אתה תתעלה מעל עצמך, וגם, יוקל לך מאוד.

אני לא אומר לך לשמור איתו על קשר או לעודד אותו וכו' וכ', אבל תבין, הוא בעצמו בתהליך לא פשוט בכלל, ואפילו אפשר לומר- קשה מאוד, ומוטל עליך, לכל הפחות, אם לא להקל מעליו, לא להקשות עליו יותר את החיים.. כי תבין, גם לו כואב מאוד... זה מעשה אצילי מאוד, לשים את עצמך ואת כאבך בצד, ולהתרכז באיך לא להכאיב למי שגרם לך כאב, אבל מנק' מבט אובייקטיבית, דע שזה מעשה מאוד אצילי, ומראה על רמה נפשית ואישית גבוהה מאוד.. אבל, אי אפשר לדרוש את זה ממך..

בשורה התחתונה, כמה שיותר תגלה סבלנות כלפיו, ולא תראה לו כעס וכדומה, רק יקל מעליו. כן, מעליו.. (וקצת מעליך) כי הוא עובר משהו לא פשוט, כמו שאמרתי.

אבל שוב, אם לא תנהג כך, לא יהיה מי שיוכל להאשים אותך, פעמים שזה קשה מדי.
בכל אופן, קבל
ו...אני יודע שיבוא יום ואתה תסתכל על כל מה שקרה, ותבין שזה היה צריך לקרות מסיבות מסוימות, ועל בשרך חווית, דברים שיחשלו אותך בעתיד, לעמוד מול דברים אחרים בגבורה.
אין לי ספק שהיום הזה שאתה תסתכל על ההודעה הזו בפורום הזה, ותחייך, לא רחוק
אע"פ שכרגע זה נשמע לך פנטזיה, מכל מקום, אני מאמין שזה כך..

תמשיך לחייך!

רן.
 

Mister Pinto

New member
תודה רן על התמיכה :)

בעיקרון, גורלנו עוד לא נחרץ.... הוא עוד לא אמר את המילה האחרונה, אני זה שפשוט הקדים ואמרנו שמבחינתי אנחנו פרודים עד שהוא יחזיר תשובה.. אבל אין לי כוונה להכיר בינתיים אף אחד, גם לא לסטוץ (שבדר"כ לא קורה אצלי גם ככה)...

אני אשתדל לקחת את מה שאמרת ולנסות ליישם... לי אישית מאוד חשוב שהקשר כן יצליח, פשוט לא בכל מחיר...
מקווה מאוד שהכל יסתדר... תודה רבה!
 
מצער מאד, פינטו

אין ערבויות באהבה. גם אם תבדוק בשבע עיניים, וגם אם תנהג באופן אחראי, תמיד תיתכן הפתעה רעה. תתנחם בכך שאתה אדם יציב, יודע מה שאתה, איפה אתה עומד עם היותך הומו ודתי, ומה אתה רוצה מהחיים - ממש גישה בוגרת ועקבית. עם תכונות כאלה, אני בטוח שבסופו של דבר תבוא על שכרך ותמצא אהבה אמינה ויציבה.
 

ADAM196

New member
אני יכול להבין אותך..

אני הייתי במצב דומה..אני דתל"ש .. אני עדיין מאמין.. שומר מסורת וכו..אבל אני עברתי תהליך עם עצמי בשביל לקבל באמת את מי שאני..ביני לבין אלוהים.. וכנראה שזה מה שהוא צריך לעבור..וזה לא קשור אלייך..אבל אני מבין אותך.. זה קשה להיות עם מישהו שכול רגע יכול להשתנות ואין ביטחון בזוגיות..אני הייתי החבר שלך
אני בזוגיות שנתיים וחצי.. עם בחור דתי ממש.. הרבה יותר ממני..מבוגר ממני ב4 שנים.. ובמפתיע בניגוד אליי הוא עבר כבר את התהליך שלו עם עצמו.. והוא כבר קיבל את עצמו ואת מי שהוא..
ובתחילת המערכת יחסים אני הייתי זה שעוזב וחוזר ..מתלבט.. נקרע עם עצמי...ומזל שהוא בן אדם מאוד סבלני והוא נתן לי את המרחב ואת הזמן.והיום(טפו טפו טפו)אנחנו מאושרים... אבל הייתי מבין אם הוא היה עוזב .. בגלל זה אני לא שופט אותך וחושב שאתה צריך לחשוב עם עצמך אם אתה מוכן לתת לו את הזמן שלו..ואם לא.. זה גם בסדר כי אי אפשר לצפות ממך לעשות סטופ לחיים שלך..
בהצלחה
 

Mister Pinto

New member
עדכון... ועל עצת נפש

היינו ממש קרובים לפרידה, הוא מבולבל מאוד. החלטנו שכרגע אנחנו נשארים ביחד... ואנחנו מנסים כל מיני אופציות.
הצעתי לו שנלך ל"חברותא"... הבנתי שזה הארגון שהכי בסדר עם הנטייה הומוסקסואלית.

הוא רצה שבמקביל נלך ל"עצת נפש"... אבל לא הסכמתי. אני ממש מפחד... ובלי קשר, אני ממש מפחד עליו. אני לא רוצה שהוא יתלה את כל תקוותיו שם, באנשים שהם לא מקצועיים ולא מוסמכים לכלום- ויחזור עם צלקות קשות... הוא אומר שיש לו חבר שהיה שם וזה עזר לו, והוא השביע אותו שהוא דובר אמת, והוא נשבע לו.
קשה לי להאמין לחבר שלו... אני לא מאמין שאפשר לשנות את זה, כי אם כן, אז קדימה, שעצת נפש יוציאו פטנט עולמי ויעשו הון שהם מצאו 'תרופה' להומוסקסואליות. איזה שטויות. לא יודע איך להוציא אותו מהמחשבה הטיפשית הזו שהם יכולים לעזור לו...
הוא לא ניסה, ולכן תוהה. אבל הניסיון הזה הוא לפחות שנתיים של טיפול שלא שווה כלום.

אני לא מאמין שאני עובר את התהליך הזה איתו.. אבל אני כל כך אוהב אותו, ואני לא מוכן לאבד אותו. את החבר הקודם איבדתי, אז עליו אני חייב להילחם. הוא חשוב לי יותר מידי... אותו אני מוכן לאבד רק אחרי שארגיש שעשיתי הכל כדי לא לאבד אותו.

אני ממש אשמח לקבל את הטלפון של הרב רון יוסף, או אימייל, או כל דרך אפשרית ליצור איתו קשר... אני מודה מאוד לעוזרים!
 
ממש כמו ההודעה הקודמת שלך,

אני כל כך מזדהה איתך.. חבל"ז לך על הזמן..
האמת, אני מזדהה גם איתו..

אני והחבר שהיה לי היינו בדיוק ממש באותו מצב,
מחפשים נואשות אחר פתרון,
דרך כלשהי להשאר ביחד בלי יסורי מצפון,
והפרידה שהייתה באוויר כל הזמן, וריחפה מעלינו,
העציבה אותנו כל פעם מחדש כשהיינו נפגשים.

אותו חבר, אגב, היה גם בעצת נפש, ולא עזר לו כלום..
הקטע הוא שמי שהולך לשם, כל כך רוצה "להשתחרר" מהנטיה המינית שלו, אז לעבוד איתו קצת, ועם מעט שכנוע (שטיפת מוח?) מצליחים
לגרום לו להאמין בזה שהוא "יצא" מזה, כשהאמת היא, שכל מה שהוא הצליח הוא להדחיק את מי ומה שהוא באמת..

אי אפשר לשנות נטיה מינית, זה חסר סיכוי, ותקווה, וגם מי ש"מצליח",
זה "חוזר" אחרי כמה זמן...

ראה בוויקיפדיה בעניין הזה, על הומואים ש"יצאו" מזה, והקימו משהו שנקרא "אקס גייז", יעני הומואים שיצאו מזה,
ואותם אלה שהקימו את הארגון הזה, או לפחות אלו שתמכו בו מאוד (לא זוכר פשוט), הקימו ארגון שנקרא: "אקס אקס גייז".

יעני הומואים שיצאו מזה שהם יצאו מזה חח
חזרו למהותם האמיתית. די עם המשחקים.. זה חסר סיכוי, ורק יגרום לו למפח נפש, וממש חבל על האנרגיות. עדיף להשקיע אותם בלקבל את עצמך.. זה קישור לכל המאמר בווקיפדיה:
http://he.wikipedia.org/wiki/טיפול_המרה

וזה ציטוט של מה שהזכרתי (ותוספת קטנה):


לפי המתנגדים לתרפיה הרפראטיבית, לא ניתן לשנות באופן יזום נטייה מינית של אדם, גם אם ירצה בכך. הם קובעים כי המחקרים שלפיהם ניתן לשנות נטייה מינית, עושים שימוש שגוי וסלקטיבי בנתונים ואינם נעשים על-פי השיטה המדעית, וכתוצאה מכך להסקת המסקנות אין כל בסיס מדעי. חלק מהמחקרים המצביעים על יעילות התרפיה הרפראטיבית אינם מתפרסמים בכתבי עת מקצועיים (שכל המאמרים בהם עוברים בדיקה על ידי עמיתים), ולפיכך יש להטיל ספק במתודולוגיית המחקר ובהסקת המסקנות שבו.

לפי ארגון הבריאות העולמי וארגוני הפסיכיאטריה והפסיכולוגיה בארצות הברית ובמדינות נוספות במערב, שינוי נטייה מינית נחשב כיום להליך בלתי-אפשרי, ובחלק מהמקרים מנוגד גם לחוקי האתיקה הרפואית ואסור למטפלים מוסמכים להציע אותו למטופליהם.‏פסיכולוגים בארצות הברית ובאירופה מתנגדים לו, על-פי תפיסה זו, אסור למטפל מוסמך להציע טיפול ראוריינטציה למטופל משום שהנטייה ההומוסקסואלית היא חלק בלתי נפרד מאישיות האדם, שלא ניתן לשנותו ושאין סיבה לשנותו. האגודה הפסיכיאטרית האמריקאית אף הזהירה מנזקים פסיכולוגיים שעלולים להגרם כתוצאה מטיפולי ההסבה.

ביקורת נוספת על התרפיה הרפראטיבית נוגעת לעדויות המדעיות ההולכות ומצטברות כי להומוסקסואליות בסיס ביולוגי תורשתי, ולפיכך מסיקים המתנגדים לתרפיה הרפראטיבית שהיא איננה ניתנת לשינוי.

מחקר נוסף על תרפיה רפראטיבית שערכו בשנת 2001 ד"ר אריאל שידלו וד"ר מייקל שרודר, התבסס על אנשים שהשתתפו בתוכניות לשינוי נטייה מינית ומתנדבים נוספים. על פי ממצאי המחקר שלהם, 88% מהמשתתפים לא הצליחו להגיע לשינוי קבוע בנטייתם המינית, ואילו 4% דיווחו כי נטייתם המינית הפכה להטרוסקסואלית. האחרים דיווחו על אובדן הדחף המיני בכלל, או על מאבק מתמיד להתנזר מיחסי מין. על פי שרודר, רבים מהנחקרים שנטייתם המינית לא השתנתה חשו בושה ואשמה; כמה מהם השתתפו בתוכניות לשינוי הנטייה המינית במשך שנים. מבין שמונת הנחקרים (מתוך מדגם כולל של 202) שכן דיווחו על שינוי בנטייתם המינית, שבעה היו מועסקים כיועצים או מדריכים בתנועת "הומוסקסואלים-לשעבר" (ex-gay). על מחקר זה נמתחה ביקורת משום שהוא מומן על ידי ארגון המתנגד רשמית לתרפיה רפראטיבית ומשום שרוב המשתתפים הופנו אל המחקר דרך מודעות באתרי אינטרנט ובעיתונים של הקהילה הגאה, תחת הכותרת "טיפולים הומופוביים: תיעוד הנזק", ולכן הוא אינו מייצג. בנוסף, שיטת המחקר הייתה ראיון בן 90 דקות עם כל משתתף, והראיונות התבצעו בממוצע 12 שנים לאחר הטיפול.‏[15]

ישנם אנשים שהעידו על עצמם בעבר כי עברו בהצלחה תרפיה רפראטיבית, אך לאחר מספר שנים חזרו בהם מהצהרה זו. בארצות הברית קיים ארגון בשם ex-gay-watch שחלק מהפעילים בו היו בעבר נציגים בולטים של "הומוסקסואלים לשעבר" - אנשים אלו מכנים עצמם בדרך כלל ex-ex-gay‏ (בתרגום חופשי: הומוסקסואלים-לשעבר לשעבר)‏[16].

יש הטוענים שהמקור לרעיון התרפיה הרפראטיבית הוא שנאת ההומוסקסואלים והרצון להעלים את ההומוסקסואליות מהעולם. הם מצביעים על הקשר בין תרפיה רפראטיבית לבין קנאות דתית והומופוביה. עובדה התומכת בטענה זו היא שרבים מהארגונים התומכים בתרפיה רפראטיבית הם כנסיות או ארגונים דתיים אחרים - נוצרים, יהודים ומוסלמים.

שמע אחי, תראה את זה לחבר שלך,
לא רק את מה שציטטתי, אלא את כל המאמר בווקיפדיה, הוא חייב להבין למה הוא נכנס..

תעדכן אותנו מה קורה..

רן
 

ספר יקר

New member
כל הכבוד! לשניכם!

לא פשוט להתפשר על האמונות למען האחר, וזה מה ששניכם בעצם עושים. אני מקווה שהחבר יגיע להשלמה עם הנטייה, ושתחיו יחד באושר!

כאן תוכל ליצור קשר עם הרב רון:
http://www.hod.org.il/?en=0&sc=8&pg=1
 

avitano

New member
וואי בן אדם... קרעת לי את הלב :(

פשוט לבוא ולחבק אותך!
אתה ממש לא אגואיסט, אתה שומר על עצמך, כמו שהוא חושב שהוא ישמור על עצמו
רואים שאתה אוהב אותו ורואים שהקשר חשוב לך

אני מקווה שהוא ישתכנע שלא ללכת לעצת נפש כי סביר להניח שהם לא יסכימו לקשר בינכם
אתה יכול להפגיש אותו עם אנשים שהיו שם וחזרו עם צלקות
היה גם פעם סרט בערוץ 1 על כמה אנשים שנהרסו להם החיים שם והם חזרו מתוסבכים
אולי יש כמה סרטונים כאלה ביוטיוב

לא הייתי בעצת נפש אז קשה לשפוט ולהגיד מה הולך שם
אבל אם אני שומע מכ"כ הרבה אנשים רק דברים רעים, כנראה שיש שם משהו שכדאי להיזהר ממנו

כרגע הוא נתן לך את המכה
אתה מודע לה
אתם מנסים ביחד
אפילו שזה מצער, זה מרכך את המכה
כי אתה כבר מתרגל בראש למצב שאולי זה נגמר
שונא את ההרגשה הזו, מכיר את המועקה...
מכיר את הלילות ללא השינה

אני מקווה שהכל יסתדר
ושתהיו יחד

אם אתה צריך לדבר או לשתף
אתה מוזמן תמיד לשלוח מסר אישי

בהצלחה, תעדכן אותנו
אופיר
 

Siberian tiger1

New member
לפעמים אני חושב שגברים הם המין החלש

כזה חוסר אחריות להתעסק בליבותיהם של של אנשים תמימים ללבות את האהבה רק כדי לכבות אותה אח"כ.

אני מבין שהוא מתוסבך ומבולבל אבל צריך להודיע מראש שהמצב מורכב ולא הולכים על זה ברצינות.

ליבי עליך מיסטר פינטו ויהי רצון שתמצא מישהו שיהיה לו הכוח.

לא יודע אם זה מנחם אותך, נשמע שהמצב הנפשי שלך לא פשוט, אבל
הלב מייצר לעצמו מנגנוני הגנה. יהיה יותר קשה לשבור את ליבך אחרי הדבר הזה.
 

Mister Pinto

New member
תודה רבה אופיר, ספר יקר וטייגר.. וגם לכולם!

אני מת ללכת איתו כבר לחברותא... זה אולי יעזור לו. אני מניח שזה הארגון שהכי מקבל עצמו ויותר מתאים לכיפות סרוגות, לא?

יש גם את הוד, שהם די תומכים וגם נגד טיפולי ההמרה האלה. אני מקווה שהוא ימצא את עצמו באחד משני הארגונים הללו. אם נלך.

הלוואי והוא היה קצת יותר מעורבב בקבוצות של הומואים דתיים, כמו שאני מעורבב- מבלי להיות בכלל דתי אלא מסורתי, כדי לדעת מה אומרים כולם על "עצת נפש" וכדי לשמוע את הסיפורים האמיתיים ולא כל השטויות שמוכרים לו. ובטח לא מהחבר הזה שלו שרק יצא משם ואני די בטוח שהוא משקר לעצמו, או שעוד לא הבין שהנטייה שלו עדיין קיימת- ואמר לו שכן הצליח להשתנות. לא מאמין לזה... ידוע שאין חיה כזו. "עצת נפש" לא המציאו פטנט עולמי ולא גילו את הגלגל מחדש.
באמריקה טיפולי המרה הפכו ללא חוקיים... פסיכולוגים למשל שעושים את זה- שוללים להם את הרישיון.

יש לנו עליות וירידות.. לפעמים זה בא ממני ולפעמים בא ממנו. ממני זה בא כי אני כל הזמן מפחד ונכנס לרגעי דכאון שהכל יהרס פתאום, או שהכל זמני.
 

Siberian tiger1

New member
אני מבין מה שאתה מרגיש

מבין את תחשות האפ אנד דאון. נורא קשה לחושב ביטחון בזוגיות בזוגיות של שני גברים בפרט. אני תוהה אם אי פעם אצליח להרגיש ביטחון בזוגיות.

אני לא הייתי מנסה לשכנע אותו ולגרור אותו לכיוון ההומואיות אם רוצה לבדוק את הסטרייטיות. האקס שלי גם היה משהו לא ברור ועד היום אני לא יודע אם הוא גיי הוא סטרייט או היה גיי רק בגללי וזרם בגלל שאהב אותי איכשהו לאיזו תקופה. בסופו של דבר הם צריכים להחליט ולעמוד מאחורי ההחלטה שלהם.
לי אין כוח שאני צריך לעבוד קשה כדי לגרום למישהו להבין שהוא הומו ושנכון לו שהוא נמצא איתי.
ברור שאני אעשה הכל כדי לתמוך בו ולטפח את הזוגיות וכו'
ואני אפילו אגיד לו באופן ישיר את דעתי על טיפולי המרה ועל ניסיונות ללכת לכיוון הסטרייטי. אבל אני לא אנסה לשכנע אותו במשהו שהוא לא בטוח כי בסופו של דבר מדובר בחייו שלו ואני מעדיף שהוא יהיה בטוח בעצמו מאשר שיחטוף פתאום משבר אמצע החיים ויעזוב בגיל 40 כשכבר קשה למצוא בני זוג נורמליים.

צריך גבר עם אומץ שמודע לעצמו ולהחלטות שלו ולא יושב על הגדר ומחכה שאנשים ימשכו אותו.
אם אדם מנסה ללכת לאיזה צד אבל קשה לו אני אעזור לו אם זה באמת מה שהוא רוצה. אבל אני לא אכריע לו או אנסה לגרום לו לחשוב שהוא הומו.

אני הכרתי באופן אישי אחד שהיה חילוני ומעורבב בקהילה הגאה והיום נשוי באושר. מדובר במקרה נדיר למדי אבל אני לא כזה צר אופקים לחשוב שהטרוסקסואליות לא אפשרית אצל אדם שנמשך לגברים.
אם אדם נמשך לנשים ומסוגל להיות איתן מינית ורגשית אני לא אעמוד בדרכו.
כואב זה כואב. בפעם הבאה צריך להיות זהירים בנוגע לטעם שלנו בגברים.

זה הזוי אנחנו לכאורה רוצים את החוזק הגברי של בן זוג ממין זכר וסולדים מהנשיות הנתפסת כחלשה אבל בסופו של דבר נשים מסוגלות לעמוד לצד הגבר שלהן בנאמנות מעוררת הערצה ואילו הומואים מתנהגים בצורה שאין לי מילים לתאר בכלל.

מאחל לך אהבת אמת שאינה תלויה בדבר!
 
למעלה