נשבר לי הלב :(

rarariot

New member
הוא נשמע כמו אפס מוחלט

תתחילי מיד לשנות את המנטרה של "אבל אני אוהבת אותו" או שתהיי בדרך להיות קלישאה מושלמת של אישה מוכה. הנה מנטרה חדשה: הוא אפס אלים ואני לא סובלת אותו. גם אם זה נשמע לך מזויף, בסוף תשתכנעי בזה. כל עוד תאפשרי לו להתייחס אלייך כסמרטוט, זה לא יגמר. שחררי אותו ותתחילי לעבוד על לא לתת לאנשים כאלה להתקרב אלייך יותר.

נונה17

New member
תיקון קטן

היא כבר אישה מוכה. הוא העיף אותה על הספה, זרק עליה בקבוק מים ונעל אותה בבית. אם זה לא אישה מוכה אני לא יודעת מה כן.

MultiChrome

New member
לא נתת לו את כל החיים שלך למזלך

אמרת שאת איתו שנה. מהכרטיס האישי שלך נלמד שאת בת 20. בזבזת שנה וכל החיים לפנייך. איך אומרת ורדה (רזיאל): תזרקי אותו ומהר. גברים (ונשים) זה כמו אוטובוס. תמיד בא עוד אחד
וברצינות: אם מישהו סיפר לך שאלוהים יושב בשמים ומזווג זיווגים ולכל נקבה אחת יש זכר אחד - הוא או טיפש או שקרן. יקח חודש, חודשיים, שנה - תטפסי על הקירות, תבכי ויום אחד זה ייגמר ותחזרי לחייך ולחזר ולהיות מחוזרת. וכשתמצאי בן-אדם, לא תביני לא רק למה בזבזת עם גבר אלים שנה, אלא תצחקי מעצמך על זה שחשבת שזו האהבה שלא תוכלי לשרוד בלעדיה

את לא יודעת מה זו אהבה מתוקה...

נראה שיש פה אהבה חד צדדית ממך אליו... אהבה אמיתית היא משני הצדדים... נשמע שאת גם לא אוהבת את עצמך... כי אם היית אוהבת את עצמך לא היית סופגת את היחס הזה ממנו... משמע... את לא אוהבת את עצמך... אז את לא יכולה לאהוב אותו... אולי זו אהבה "עיוורת"

חבל עליך

לא חבל על החיים שלך, את עוד צעירה, רוצה להיות עוד מספר בסטטיסטיקה? תברחי משם כל עוד את יכולה, אם קשה לך תעזרי בכל מי ומה שאת יכולה. היום את אוהבת אותו, אם היחסים ימשכו את תשנאי אותו פי אלף. הוא לא אוהב אותך הוא תלוי בך, הוא צריך משהי להתעלל בה כדי להרגיש בשליטה, כי את השליטה שלו הוא איבד מזמן. תקראי קצת על נשים מוכות הדפוס של המכה מתנצל מוכר קודם תברחי אחר כך טפלי בעצמך. הכאב של הפרידה היום הוא כאפס ועין מהכאב שתרגישי שתהיי האשה המוכה עם קבלות.

נעהד

New member
הוא לא אוהב אותך, למרות שהוא אומר שכן

כן הוא משקר, אולי כדי לא לפגוע ואולי סתם כדי לגורם לך להישאר כי נוח לו . לא מגיע לך יחס כזה .. במה בדיוק התאהבת? מה גרם לך לאהוב אותו? זה שהוא פוגע בך בלי הפסקה ? זה שהוא מעדיף הכל על פנייך ואת בעדיפות אחרונה אצלו ? זה שהוא מתייחס אלייך מגעיל ובזלזול ?? מה מצאת בו שאת כ"כ אוהבת? האהבה היא עיוורת, ואולי קשה לשמוע את האמת...וזה כואב, אבל כדאי שתפרדי ממנו, את עוד תתגברי על זה ותסתכלי אחורה ותביני הכל.. תביני שלא שווה לבזבז את הזמן הזה על בחור כזה. כתבתי לך גם בפרטי, תסתכלי.

אייבורי

New member
../images/Emo124.gif אייסמן

יש פה מקרה ברור של בחורה הסובלת מכמעט אלימות וכמעט זורקים עליה בקבוק מים וכמעט מרביצים לה

JFK3

New member
לסיים

שלום לך את צעירה מדי מכדי להיכנס למערכת יחסים כל כך מורכבת. את יותר מדי טובה בשבילו והוא לא ראוי לך. תסיימי את הקשר ומוטב שעה אחת קודם הוא לא בשבילך! בהצלחה JFK

למעלה