נשבר לי הלב :(

hofitush16

New member
נשבר לי הלב :(

כתבתי לכם כאן כבר כמה פעמים .. אני עם חבר שלי שנה ביחד..סיפרתי לכם כבר שכל פעם שהוא מתעצבן או שאנחנו רבים הוא ישר מתחיל לקלל אותי.. החברים שלו זה הדבר הכי חשוב לו.. אין לו סדר עדיפויות.. הוא חייב כל ערב לבלות עם חברים שלו לא מוכן לוותר עליהם.. כל פעם שאני אצלו הם ישר באים מצפצפים מתחת לבלוק שלו ואנחנו הולכים איתם.. כי אין לי כוח לריב איתו כבר על הדברים האלה.. וכל פעם שאני איתם חברים שלו מעצבנים אותי.. דופקים לי יציאות.. מנסים בכוונה להדליק אותי ולעצבן אותי (במיוחד חבר אחד שלו) נגיד אנחנו יושבים איתם ועוברת מישהי חבר שלו עושה לו תראה תראה איזה כוסית. וכל מיני דברים כדי שאני יתעצבן .. וחבר שלי לא אומר לו כלום לא מעיר לו.. אלא ההפך הוא עוד צוחק איתו וכמה פעמים אמרתי לו שזה מפריע לי ובכיתי כבר ומה הוא אומר לי שהכל בצחוק בקיצור לא אכפת לו שהעניין פוגע בי. יום רביעי באתי אליו בערב..בסביבות 6.. ב7 אמרתי לו מאמי אני צריכה לנסוע שניה הביתה אני עוד מעט יחזור.. הוא אמר אני יהיה עם חברים בינתיים.. שתחזרי תתקשרי אלי.. חזרתי אליו הביתה התקשרתי הוא עם חברים הוא יחזור יותרמאוחר.. חיכיתי לו עד 12 בלילה שהוא בא והלכנו לישון.. בבוקר קמנו ב12.. ישר קמנו צפצופים למטה חברים שלוווו אמרתי לו מאמי בוא נישאר לא רוצה ללכת איתם רק קמנו אין לי כוח בוא נישאר בבית.. ממש התעקשתי שנישאר בבית.. הוא התחיל להתעצבן העיף אותי על הספה התחיל להגיד לי יזונה מה אני צריך להתחנן אליך תמיד את הולכת נגד הראש שליי.. התחיל לתת לי מכה ביד להגיד לי ישרמוטה וכמעט הוא העיף עלי בקבוק מים.. בכיתי וזה והוא יצא ונעל ת'בית ונשארתי אצלו והוא חזר ב4 וחצי בצהריים.. ולא דיברתי איתו בכיתי.. ב6 אבא שלי בא לקחת אותי..והוא אמר לי מאמי סליחה אם פגעתי בך (הסליחה הזאת כבר לא ריגשה אותי כי זה כל פעם חוזר על עצמו הוא מבקש סליחה ושוב פוגע בי) והחלטתי לנתק איתו קשר.. להיעלם לו פשוט.. לא להתקשר לא לענות לו.. מאתמול ב6 בערב שהלכתי ממנו לא דיברנו.. אמא שלו גם אמרה לי תהיי חזקה תעשי לו ברוגז של חודש לפחות שהוא יעריך אותךךךך.. וקשה לי אני הרוסהההההההה הוא חסר ליייי אני משתגעת :(

נומלה

New member
הבעיה היא שלך

כבר כתבת פה בעבר הוא מקלל אותך הוא כל הזמן עם חברים ולא נותן לך מזמנו העיף אותך לספה ונעל אותך בבית כמה "אותות" עוד את צריכה כדי לעזוב? פנס בעין?

hofitush16

New member
אתם חושבים שזה כל כך קל ?

לקום ולעזוב ?? זה לא כזה קל תאמינו לי.. קשה לי רק בגלל שאני אוהבת אותו שאני קשורה אליו שאני לא מדמיינת את עצמי עם גבר אחר.. שאני לא יכולה יום אחד בלעדיו!! שאני ישתגע רק אם תהיה לו מישהי אחרת!! אם לא הייתי אוהבת אותו הייתי מזמן עוזבת אותווווווווווו אני מנסה ולא מצליחה אני מתה לשכוח ממנו

נומלה

New member
ברור שזה לא קל. אז מה?

לא כל מה שאנחנו צריכים לעשות בחיים הוא קל! ואם את לא מסוגלת לעשות את זה לבד קחי עזרה מקצועית או לפחות תתקשרי לטלפון של נפגעות אלימות (כי זה מה שאת חווה כרגע. אלימות). הם אולי יוכלו לעזור לך לאזור כוחות להתנתק מהקשר ההרסני הזה.

גארוטה

New member
ברור שזה קשה

הרי הרבה יותר קל להישאר במקום המוכר והידוע, עם ההשפלה היומיומית, ההתעלמות, חוסר הכבוד והאכפתיות וגם סטירה מפעם לפעם, תישארי, זה מה שאת מכירה ולזה את רגילה ומקרה הכי גרוע תגיעי לבית חולים עם עין נפוחה או יד שבורה כשגבר חלש ועלוב מדדה אחרייך ממרר בבכי ו"מתנצל" ואת כמובן תיסלחי כי את אוהבת אותו = אוהבת להיות מושפלת. את לא באמת מנסה ולכן את לא מצליחה, אולי את אוהבת אותו (בעיני זו לא אהבה) אבל הוא בטח לא אוהב אותך, תתעוררי לפני שיהיה מאוחר לך ולו.

hofitush16

New member
אז למה

הוא כל הזמן אומר לי שהוא אוהב אותי ושהוא לא יכול לחיות בלעדיי ושהוא לא מסוגל להיות עם מישהי אחרת?

TheVillageIdiot

New member
אם לא, לא היית נשארת איתו.

מבחינתו, זה מחיר די נמוך לשלם כדי להשאיר את הסמרטוט במקומו, לא?

נומלה

New member
להגיד זה קל

אל תקשיבי לאף מילה. תשפטי רק את המעשים. השאלה היא לא למה הוא אומר שהוא אוהב אותך השאלה שלך צריכה להיות האם המילים שלו תואמות את המעשים שלו. והתשובה לזה ברורה.

hagitoby

New member
נשמע לי כמו אפס אמיתי

בחור שמכה אותך?למה את צריכה את זה,עם כל הקושי תעשי נתק,תחשבי מה ה עושה להורים שלך..ולמה הם לא מתערבים?את צריכה להיות במיון כדי להתעורר והבין שהוא לא שם עליך?אני בטוחה שאמא שלו חוותה בדיוק את אותו הדבר,מכיוון שהתנהגות כזו אפשר רק ללמוד במשך שנים,במקום שאתה תהיה בו מושפע.

hagitoby

New member
הוא רוצה לראות

אם יוכל לשחק בך,עד כמה תאמיני לו.. הוא לא אוהב.. אולי את באמת אוהבת אותו אבל הוא לא אוהב אותך,הוא אוהב לשחק בך.. חד וחלק מגיע לך מישהו יותר טוב.

hofitush16

New member
אבל אני לא מבינה....

מה האינטרס שלו פה ? מה המטרה שלו? מה זה נותן לו לשחק בי?? כאילו אם הוא לא אוהב אותי שפשוט לא יהיה איתי לא ?

hagitoby

New member
האינטרס שלו

נטו זה לראות עוד כמה פעמים יוכל לשחק בך,כמה פעמים עוד תחזרי,וכרגע זה עובד את חוזרת,עשי סטופ-ותגידי שלום ולא להתראות,צאי מההרגל הזה של לחזור אליו,מתוקה אל תחשבי על מה שהוא אוהב לא אוהב שילך לחפש,את עשי נתק ותמשיכי הלאה,הוא לא אכפת לו..תביני את מה שאני אומרת ממש לא אכפת לו ,הוא לא מאוהב {שוב אני מצטערת על המילים הקשות},גבר מאוהב כן אכפת הוא לא היה נועל אותך בבית,יוצא עם חברים כשאת אצלו,וגורם לך להתחנן,מרביץ,ובכלל למה את מרשה שהוא ירים עליך יד? {זו נורה אדומה} תתרחקי ותמשיכי הלאה לחיים בריאים יותר בשבילך.

hofitush16

New member
האינטרס היחידי שאני באמת יכולה לחשוב עליו

זה סקס. שיש לו סקס זמין מתי שהוא רק רוצה בלי להתאמץ אני הרוסה :(

נומלה

New member
אולי תפסיקי להתעסק בו?

מה האינטרס שלו? מה המטרה שלו? מה זה נותן לו? ותתחילי להתרכז בך! מה האינטרס שלך? מה המטרה שלך? מה היחסים האלה נותנים לך?

rarariot

New member
את שואלת את כ-ל השאלות הלא נכונות

כמה הצעות לשאלות יותר רלוונטיות: מה האינטרס שלך להשאר איתו? למה את נותנת לו להתנהג אלייך ככה? אם הוא לא מתנהג אלייך בצורה אוהבת ומכבדת, פשוט אל תהיי איתו, לא? תחתכי. מהר ובלי להסתכל אחורה. אח"כ תעבדי עם עצמך (ואולי בטיפול) על השאלה למה את אוהבת שמתעללים בך. אני לא אומרת את זה בשיפוטיות -- הייתי שם בצורה קצת שונה, אבל אבל העיקרון הוא אותו עיקרון.

hofitush16

New member
אין לי כוח יותר אין לייייייייייי

אני לא אוהבת שמתעללים בייייי אני לא שולטת בזה אני אוהבת אותווווווו אף בן אדם לא אוהב שמתעללים בייייי אני פשוט חושבת עם הלב ולא על השכל!!!!!! אני לא מבינההההההה איך בן אדם יכול להיות כזה אכזרי אני נתתי לו את כל החיים שלייייי אני לא מבינה את זה

למעלה