נשבר לי הלב

lee_1

New member
נשבר לי הלב ../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

חיפוש קצרצר ביאהו לPlus Size פרס מולי מגוון רחב של אתרים של בגדים במידות גדלות חולצות ומכנסיים יפים, שמלות מהממות (עיניין השמלה לנשף עלה לי לראש) דברים שאי אפשר בכלל בכלל למצוא בארץ, ובחלק מהאתרים המידות אף מגיעות ל70 אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף למה נגזר עלינו להינות ממגוון כה צר של מידות למישהו יש רעיונות איפה אני אוכל למצוא שמלה צעירה וסקסית לנשף?

madam pompadour

New member
מיפגרררררררררררת ../images/Emo122.gif

חשבתי כבר קרה משהו
תגידי, ב- Jump היית

lee_1

New member
בג'אמפ אני לא מוצאת במידות שלי...

או לפחות לא מצאתי בעונה הקודמת

lee_1

New member
אתן חייבות להיכנס לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תראו את המגוון של הדגמים, מידות והדוגמניות הגדולות שללא ספק עושות חשק לקנות... האתר

להלה30

New member
אולי אני יכולה לעזור...

א את רוצה לקנות בגד באינטרנט ואת רואה שהם לא עושים משלוחםי לארץ, את יכולה להגיד כתובת בחו"ל. יש חברה בשם MUSTOP שנותנת לך כתובת למשלוח חבילות בארה"ב ומייבאת אותם לארץ. את החבילה את מקבלת בתחנות YELLOW .

א ו ר3

New member
לי!!../images/Emo24.gif

את גם במצוקה נפשית בגלל שמלה לנשף.......?? בעעע....אני כל הזמן חושבת על זה..תכתבי מה האייסיקיו שלך!!

lee_1

New member
בשמחה יקירתי...

104437192 מצאתי שמלה ממש נחמדה בעונות, אבל הבעיה היא שהשרוולים שלה יחסית קצרים (לא גופיה אבל ממש קצרים) ואין סיכוי שאני הולכת עם דבר כזה

אפשר להוסיף בד שקוף יפה לשרוול

או כל סוג בד אחר , תופרות ממש לא יקחו על זה הרבה כסף !

DREAM111

New member
לי יקרה מצטרפת לדברי חיפאית

אם השמלה מוצאת חן בעיניך שיפור של השרוולים תוכל לעשות לך כל תופרת ובטוחני שלא תיקח לך מחיר בשמיים. וואו זה ממש מעניין כמה משקיעים היום בנושא הזה. אני זוכרת שאני דווקא ממש סבלתי מהעניין כי הכריחו אותנו לבוא בלבן ולבן ואני לא הלכנו פעם בכלל יחד. לשמחתי אבא שלי היקר שמאוד הבין את הגועל שלי מלבן הפתיע אותי וקנה לי חליפה של חולצה וחצאית בלבן (ממש גועל נפש-סתם אבל לא אני) וקנה לי עוד חליפה מטריפה של שחור אדום שהייתי חולה עליה. אני זוכרת שבשניה שרק יכולתי רצתי לשירותים והחלפתי בגדים והייתי היחידה בכל השיכבה שאחרי הלבן לבשה חליפה מדהימה בטוב טעם.

למעלה