נשבר הלב

Ocean horror

New member
קשה יש רק בלחם

וגם אותו אוכלים בסוף
אל תאמר "איני יכול" אם לא ניסית, אמור "איני רוצה".

Ocean horror

New member
תמיד יש את אופצייה ב'

לבחירת שיר אחר נא ציין את שם השיר והמבצע ונשתדל לעזור

אחד מהשניים

‏ אם הוא ממוחשב הוא יכולעלות בעצמו ולשמוע מה שהוא רוצה ואם לא ממוחשב מה יעזור אם תעלי?

Ocean horror

New member
כבשים - עברי לידר

http://upwap.ru/1281523 אני עוצם את העיניים בשביל להרדם ומנסה לספור כבשים אז השלישי תמיד עוצר ויש לו זמן יותר מאחרים והוא לוחש לי ילד תיזהר מאנשים שמחייכים גם אצלנו יש כאלה חרא של כבשים והם אחד אחד עוברים ומסתכלים עלי עוברים ומסתכלים עלי הם לא נוגעים רק מתלחשים ודי אומרים אידיוט עכשיו הוא בטח מרוצה שהיא בוכה, כבר לא שמחה, היא כבר לא שמחה אז אני תיכף מתעורר ומבט אחד הצידה המיטה שלי ריקה והשעון שמעורר אותי נלחץ כשהוא רואה ת'יד נמתחת למכה והוא לוחש לי ילד תתגבר על יחסים שלא עובדים גם אצלנו יש כאלה שעונים שמתאבדים והם אחד אחד עוברים ומסתכלים עלי עוברים ומסתכלים עלי הם לא נוגעים רק מתלחשים ודי אומרים אידיוט עכשיו הוא בטח מרוצה שהיא בוכה, כבר לא שמחה, היא כבר לא שמחה אז הם אחד אחד עוברים ומסתכלים עלי עוברים ומסתכלים עלי הם לא נוגעים רק מתלחשים ודי אומרים אידיוט עכשיו הוא בטח מדוכא שהיא הלכה, כבר לא בוכה, אז היא כבר לא איתך

רועי ת1

New member
באמת נשבר הלב,

לשמוע אותך מדבר כך, איי ג'ימס מי היה מאמין,החזק שבחבורה... אני בטוחה שאם היא נסיכה בשבילך,תבוא אחרת שלא רק תהיה נסיכה אלא מלכה אחת ויחידה.. בהצלחה ג'ימס,תהיה חזק.

את יודעת

מה הייתי רוצה? שהיא תקרא את זה, שתראה את כל זה, האהבה, ההערכה. הכל. שהיא תבין שהיא מפסידה משהו רציני. וזה קורה גם לחזקים. גם לי יש חולשות.

זה באמת כואב....בכל נושא השידוכים

מה שהכי יכול להחזיק אותנו זה אמונה.... בהצלחה

למעלה