נשבר הלב

נשבר הלב

נקרע לרסיסים. כל כך רציתי. לא רצתה. איך אעבור את זה, ולמה זה מגיע לי? הכל לטובה, אבל למה צריך להגיע לזה?

מבין אותך אחי..

למה צריך להגיע לזה? במת שאלה תשובה....הלוואי והיינו יודעים למה מגיע לנו כל דבר בחיים לטוב ולרע, אבל זלא ככה (לפחות בעוה"ז), תמיד רק צריך להחדיר במוח ולשנן שיש מי שמסובב את הכל ולכל דבר יש סיבה לפעמים מגלים את זה בהמשך הזמן ולפעמים גם לא....בכ"מ מאחל לך לעבור את זה בקלות ולהמשיך הלאה....

kiss 18

New member
מה שאומר

לא ממש יעודד אותך. כי רצית אותה. אבל עדיין, גימסי? אם היא היתה שלך והחצי שלך... ניראה לך שאלוקים היה נותן לך לפספס אותה?? אם היא שלך אז היא היתה אומרת תשובה חיובית, אם היא אמרה לא, אז כניראה שהיא לא הזיווג שלך. כי יש שמתכוונת מלעלה את הכל, ודברים לא קורים סתם. וכל אחת מקרבת את הזיווג האמיתי, חלק מהתיקון. אין מה לעשות.. זה כואב וזה יכאב... לא אחת אומרים שבשביל לראות את הקשת בענן צריך לספוג גם את הסופות והרעמים. קיצר גימסי, אם היא שלך.. תאמין לי שהיא תחזור, ה' לא יתן לך לפספס את זיווגך סתם ככה. ואם היא לא האמת, תבוא אחרת!!
בנתיים ועד שהיא תגיעה אני שולחת לך שק של כוחות לעבור הכל ביתר קלות...

את מבינה

שאני מקשיב. את מבינה שאני מעריך את מה שכתבת. אבל אני לא יכול להשלים עם זה. עדיין לא. הלב שותת דם.

kiss 18

New member
אני מבינה אותך!

ומאוד! גם אני חטפתי "סטירה" בחיי השידוכים, ודווקא המקום הזה אני מסוגלת להבין אותך! לכן אמרתי, כמה שאני יאמר לך עכשיו שהכל משמיים וכו'.. עדיין הרגש גובר, רוצים מישהי ועד שאתה חושב וואלה, יש מצב סופסוף. אז אתה מקבל את ה"סטירה" כביכול. אני יכולה לומר לך, ואני בטוחה שאתה יודע.. זה יעבור!! עכשיו כניראה הכל טרי ואתה יושב כולך בדיכאון בגלל זה. אם אתה מרגיש שבכי עוזר לך.. תבכה ותוציא!! הזמן יעשה את שלו, תבוא עוד הצעה בעז"ה ואתה תצא ותיפגש.. ולאט לאט תשכח מהקודמת. לא הכל הולך על מיי מנוחות... וצריך לחיות עם האמונה כי זה מה שנשאר לנו. אז פשוט בא נתחזק ונאמין שהכל מה', ותחייה עם האמונה שה' לא יתן לך פספס את זיווגך סתם!! אם היא שלך, תאמין לי שהיא תחזור בדרך כלשהי... ואתה ממשיך לצאת ולהיפגש... ותאמין לי שזה יעבור ...

למעלה