נשברתי........

תודה אבידון על הדברי חיזוק

אהבתי מאוד התגובה שלך העיצות יכולין לראות שהיית פעם ישיבה בחור !

בשתי מילים:

שים קצוץ. בקצת יותר: לא מפחידים זונה בזין (בעבודה שלי אומרים: לא מפחידים יונה ביין. דתיים. מה תעשו?) בפירוט: איומים נועדו להפחיד. אם אתה לא מפחד הם מאבדים מהערך שלהם. ואיך הולכת אימרת השפר (איזה בושה שאני לא יודעת מי אמר...טפו...): והעיקר לא לפחייד כלל. >ספל חמאה אהבה את הרעיונות של אוי ויי<

העצבת אותי, אחשלי

אח יקר שלי. אוי כמה אני אוהב אותך. הגיע הזמן! הגיע זמנך לפרוס כנפיים ולעוף! אתה יודע שאני לא מדבר אליך סתם ללא ידיעה עמוקה יותר. מאוד קשה לעזוב את החברה החרדית ולהתאקלם בחברה החילונית, ולא תמיד זה מצליח, אבל מצד שני, בלתי אפשרי להישאר שם יותר. אתה לא חרדי! אתה לא יכול לדבר עם חרדי מבלי להתעצבן, אתה לא מאמין ב"דער אויבערשטער" (רעיון לניק, הא?), גמרנו. אתה תקוע שם כי קשה מאוד לצאת מזה, אבל, אח שלי, הרבה יותר קשה וכמעט בלתי אפשרי להמשיך ככה. מה יהיה בעוד שנה, בעוד שנתיים, בעוד עשר שנים. תסתכל במראה ותחשוב איך אתה רוצה לחיות את שארית חייך, האם בלבוש הזה, באזור הזה, בחברה הזאת או שאתה הולך לעשות מעשה דרסטי מאוד אבל חיוני ממדרגה ראשונה. תחשוב על חולה נמקת שכורתים לו את הרגל בשביל לשמור על שאר הגוף. אם תישאר שם, אח שלי, הגוף יגמר לך, פשוט תמות, ואם תצא, יש סיכוי סביר מאוד שתחיה ותפרח, שתצחק בחיים (ולא רק בפורום). אני מקווה שתמצא את הדרך לעשות את הדברים בחכמה ובאומץ. אני אוהב אותך.

גנב ! גזלן !

זה בטח מישהו שמבין יידיש טוב ידעתי שיש פה מרגלים ! אבל גזלנים בפורום יוצאים ?????????

למה שלא תעדיף "דער פאטאמטער"??

ולדער משכיל היקר, כפי שהבטחתי ("איך זאג דיר צו"....) , הנני בא לק"ק ניא יארק ביום השלישי בשבת שבו היו הלוויים אומרים בבית המקדש "מזמור לאסף....וגו'", בשעות הבוקר. המצפה לישועה קרובה חמורו של משיח

חמורו של משיח

לא יודע איפה אתה בא ביום שלישי אבל לא לניו-יורק כל העיר סגור אין יוצא ואין בא סופת שלגים בניו-יורק יותר מ-"רגל" שלג כבר , ומחכה לנו לחם משנה אז אולי מחכה לך בקנדה הרחוק לקבץ הניצוצים הקדושים ולחזור אותו לכיסא הכבוד בכל אופן אתה תמיד וולקואם ותביא גם כמה מהחברה של ארץ לפעמים

הפגנות../images/Emo46.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שיתבישו להם, מנוולים. הסכת ושמע אחי יקירי. קשה לי נורא ליעץ לך, משום שאנחנו כל כך שונים באופי, אילו אני הייתי מקבל איום מהסוג הזה, הייתי שם זיין, יוצא מהבית כרצוני בלווית כוחות משטרה, ומנהל נגדם מלחמת חורמה. אתי הורי יודעים לעבוד, הם מנגנים לי (מדי פעם) על הרגש, בוכים מיללים קצת כדי לדכא אותי (אבל זה יעבור להם) בעניין שלך, כיוון שזה מפריע לך אני הייתי מיעץ פשוט לעבור דירה למקום שקשה יהיה להם למצוא אותך בו.

למעלה