נשברתי........

נשברתי........

שבוע טוב לכולם כפי שאתם יודעים הייתי ישיבה בחור עד לפני שנה, לפני כשנה בערך התחילו אצלי פקפוקים בדת כתוצאה מהחשפות לחוכמת ספרים-תרבות חיצוניות , החלטתי לחזור בשאלה בשלבים - לאט לאט , שלב ראשון עזבתי את בית הורים , אך דה עקא! בזמן האחרון הם עלו על זהותי, על מחשבות הכפירה שאני הולך איתם, ואני מקבל טלפונים אנונימים, אולי מהבית-משפחה-סביבה שמאימים עלי שאחזור לבית הורי , ואל הדרך התורה, ושלא לחשוב אפילו בטעות לצאת בשאלה , האיום שלהם הוא שהם יעשו הפגנות מול בית שלי , ואז במילא לא היה לי נוח לגור שם , ואם אני חושב לפנות לשכונות חילוני-גויים, הם מאיימם שהם ינסה לאתר לי , ולשים עלי היד , זה יוצר עלי לחץ חזק,אני האמת מפחדדדדד מהם , רציתי לשמוע ממכם האם יש רעיונות בקשר למצב המלחיץ שלי , מה לעשות ? ואם יש בכלל דבר מה אני יכול לעשות ? הציליייייייייייייייייייייייייי כי אובד עיצות אני תודה לכולכם מקודם דער משכיל

אכן רק באינטרנט אתה אף פעם לא לבד..

יש בהחלט חששות למרגלים וטרולים.. ולא רק ממך, שמעתי לאחרונה על סיפורים דומים. עצתי לך ולאחרים שעדיין חיים בחברה חרדית, היו זהירים ואל תחשפו שום פרטים מזהים לאף אחד, לא בםורום ולא במקומות אחרים. בוקר טוב עיירה.. (סחת'ן על החתימה, יפה כמעט כמו זו עם הירח, ובכל מקרה עדיפה על האיוולת המלוקקת של ג'וליאני)

פטיש החזק

מה ז"א "האיוולת המלוקקת של ג'וליאני" ????? ג'וליאני לא של מפלגת שינוי ! ידעת ?

דער משכיל

גם "גדולים" כותבים לפעמים איוולת, עוד לא שמעת? אפילו בתנ"ך החביב יש כמה כאלה. ראה המסר בפרטי בקשר להודעתך, ורוץ להתלונן במשטרה אם עוד לא עשית את זה.

הרבה דרכים למקום....

הכי חשוב, מצא לך מטרה, עתיד שהיית רוצה, ותכוין לשם.... (לא בטוח שתגיע, או שתצליח, אבל לפחות תהיה לך מטרה טובה...) ובהתאם לכלל הקודם, אתה יכול לבחור באחת מהאופציות דלהלן, או בכולן... 1. הפוך את האיום! תגיד להם שאם הם לא יתנו לך מנוחה, אתה תבוא לשכונה שלהם מחובק עם שיקסע שחורה (רעיון לא רע כשלעצמו), אתה תסתובב איתה ליד החיידער של האחים שלך, ותקלקל את השידוכים של האחיות שלך... 2. אתה יכול להקשות עליהם, סע למקום רחוק, שכונה נורמלית ומעורבת, יהיה להם קשה להפגין מול ביתך בשכונה רגילה, מה גם שזה לא יזיז לשכנים הגויים או החילוניים... 3. אתה יכול לעלות ארצה! אין סיכוי שיקשו עליך כאן, תתגייס, חהיה חייל גיבור! ואף אחד לא יגע בך... אני לא רואה איך קבוצת חרדים יכולה לפגין מול בית בשכונה חילונית ולצאת נקיה... אני חושב, שאתה מנסה גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה, וזה, ידידי, בלתי אפשרי. אם אתה מתפרנס מהקהילה החרדית, שסומכת על זה שאתה דתי כי אתה נראה דתי, אתה נתון לסחיטה על ידי כל מי שיודע את סודך...

סלסרו

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif כל מילה בסלע..

תבוא לגור בשכונה שלי. אף אחד לא יפריע לך כאן. (רק שתצטרך מינימום של $750 לחודש עבור חדר בדירה שיתופית)

בן הרב

New member
נפלת על הראש

&750 לחדר בדירה שיתופית ????? משכיל בא לשכונה שלי רק $900 לדירה יפיפיה סלסרו אל תפחיד תבנאדם!

סלסרו

New member
כאן $900 זה סטודיו קטן..

אבל יש'ך ת'פארק הנפלא, מסעדות לרוב, חנויות ספרים, ספריה ענקית, חנויות למזון טבעי ובריא, בחורות יפות (ובחורים נאים, אם בא לך), מכוני כושר ויוגה, 15 דקות בסובווי למנהטן, אריכטקטורה מדהימה... בקיצער, מעין עוילם-הזה..

תודה רבה ל-אוי ויי איז מיר

אתה צודק שאני מנסה גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה , כנראה שאני ילך על אופזיציה 2

גוראריה היקר!

עליה לארץ ? עכשיו ? לא בטוח כי זה הרפואה ראה התגובה של אחי מני3

תשובה לבעיה

אני לא יודע איפה אתה גר אבל לפי דעתי אתה צריך לדבר עם ההורים שלך. שלך הדרך שהם הולכים בה לא מתאימה ואין מה לעשות ואיומים לא יעזרו להם ואם הם יאיימו עלייך אתה תתאבד(או שתאלתר משהוא אחר) ושיעזבו אותך בשקט אתה בוחר איך שאתה רוצה! תהיה חזק מחזיק לך אצבעות!

משכיל היקר חזק ואמץ ואל תחת

אני אינני חושבת שהאיומים הם איומי סרק - כי אני מכירה חרדים ויודעת (טוב לא כולם) שהפנאטיות הדתית מעבירה אנשים על דעתם ושום אהבה או קרבת משפחה לא יוכלו לה (לפנאטיות). אם כי יכול להיות כיף לא נורמלי ללכת מחובק עם איזו שיקסע (שחורה או לא) או איזה גוי גדול וחתיך אפילו (זה יהרוג אותם על בטוח
) אני מציעה לך קודם כל להתמך כאן בפורום זה ודבר שני :ללכת למשטרה ולהתלונן על הטרדה! אתה בנאדם חופשי בארץ חופשיה ואתה לא צריך לחיות בפחד. דבר שלישי - לעבור לגור עם שותף או שותפה כדי לא להיות לבד ומפוחד - אלה בהחלט אנשים שעלולים לעשות דברים אלימים. ועוד: כן, תשקול לעבור לשכונה אחרת או לעלות לארץ. כי כמו שאמר מישהו מפורסם (סליחה שאני לא זוכרת מי): במקום שבו אוהבים אותנו שם ביתינו. בהערכה רבה ב.פ.

תודה בלונד פלטינה

כנראה שאני ילך היום למשטרה ולהתלונן , ולראות מה אני יכול לעשות ? לגור עם שותף גם רעיון לא רע , רק בעיה אצלי , כי אני אוהב לגור לבד-בגפו , מפני חופש יום נעים לך

מני3

New member
אל תעלה לארץ נקודה!

אין לך מה לעשות בארץ,(זה לא הזמן המתאים לעלייה) המצב מדרדר מיום ליום ,מבחינה כלכלית המצב פה גרוע ביותר, אנשים שוקלים לעזוב ואתה רוצה לבוא? אין לך צורך להחליף חמור בפרד יש לי שאלה אילך. איך הם עלו עליך? בגלל הפורום? בגלל משו שאמרת בבית?(בלי קשר לפורום). משהו שאמרת בעבודה? אולי ציתותים לטל'?

מני3

תודה על התגובה זה הסיבות שאני לא חושב עכשיו לעלות ארצה כלכלה-ביטחון איך הם עלו עלי ? לא מבית ! ולא מעבודה (לא מדבר שם על דת) כנראה או מהפורום או ציתותים ?

avidadon

New member
../images/Emo24.gif תהיה חזק אל תשבר!

בהמשך לדבריו של אוי ויי איז מיר, הייתי מקים יחד עם בן הרב ושאר צוות יוצאי ניו יורק משמרת לוחמת, שכל מטרתה היא לנטרל את אותם האנשים רעי הלב שאתה מדבר עליהם! בין השאר תוכל להשליך קליפת בננות מתחת לרגליהם, למרוח דבק מגע על הכסא שלהם בבהכנ"ס (שלא יוכלו לקום לקדושה), להלבין את פניהם ומלבושיהם בעזרת אקונומיקה רעילה, ולגרום להם לפחד ממך. מאפיה נגד מאפיה! ומה עוד הייתי מציע לך לעשות? שגר בדחיפות פקס לג'וליאני ובו ספר על המאפיה שהתעלקה עליך, ג'וליאני אוהב מאוד לטפל באנשים כאלה..

למעלה