נשברתי! מה יהיה???

וגם אני פה בשבילך!! ../images/Emo24.gif

מצטערת שלא הייתי כאן כשכתבת שנשברת והתקשרת. לצערי לא תמיד יוצא לי להתחבר כשאני עובדת שעות משוגעות... אני מקווה שיהיה בסדר, למרות שמניסיון אישי, מי שנכנס לליבי - לא יוצא לעולם. אני לא צברתי הרבה ניסיון בשנות חיי, אך כל אדם שיצא לי להכיר, נשאר אצלי בזיכרון ובלב. גם כל אלה שפגעו בי. משהו אצלי לא בסדר במערכת, נכון????
נקווה לטוב!!

ניקולי

New member
סערת רגשות יקרה../images/Emo41.gif

חמודה יש לי עצה בשבילך ת ת נ ק י ! ! ! הוא לא טוב בשבילך הוא משחק לך ברגשות הוא חסר ביטחון הוא מטיל עלייך אשמה חרדה, ומרירות. את לא קרירה בכלל למרות שאני לא מכירה אותך בכלל את נראת לי בחורה דיי חמימה ואוהבת בחורה שרוצה להעניק ולתת רק שלא לבנאדם הנכון!!. את לעולם לא תוכלי להרגיש טוב במחיצתו של אדם שכל הזמן גורם לך להרגיש שאת עושה לו רע. אם את עושה לו רע את לא טובה בשבילו נכון?? אז מה הןא עושה איתך?? לדעתי רע לו עם עצמו הוא מחפש את עצמו שיחפש באות נ´ אולי שם ימצא אותו. שילך לסדר את הראש שלו ואח"כ ינסה לבלבל אותך.

ניקולי, יש משהו בדברייך.

אבל אני לא חושבת שהוא חסר ביטחון. ואם כן - זה באשמתי. אני שאת שהייתי ועדיין חסרת ביטחון לגבי עצמי, ובאיזה שיחה אפילו אמר לי משהו בעניין שחוסר הביטחון שלי עירער את שלו... או משהו כזה. שאולי אם אני הייתי בטוחה יותר במה שאני רוצה ובעצמי בכלל, היה לו יותר קל לחשוב ברצינות על להישאר איתי. אבל זה לא משנה עכשיו. ואני לא עושה לו רע, להיפך נראה לי שבכל התקופה שהיינו בקשר עשיתי לו רק טוב. אבל אולי לא מספיק טוב... בסוף, כשכבר לא יכולתי להמשיך כאילו לא קרה כלום, אכן שתקתי המון בשיחות שלנו וזה עשה לו רע - ובצדק. לשנינו כבר היה רע. אב אני החלטתי מה שהוא לא החליט. זה שהוא לא האדם הנכון, אני מסכימה, כי הוא "שייך" לחברה שלו, ואני לא הייתי צריכה לתת לעצמי להיסחף כשידעתי שלא יוכל להיות איתי, אבל הם לא מאושרים יחד. אבל הם יצטרכו להסדיר את זה ביניהם ובלי שאני אהיה באמצע. בכל מקרה, האדם "הנכון" לא מגיע!!! אני החלטתי ובינתיים הוא הסכים איתי והכדור במגרש שלי. ואני לא אעשה שום צעד. לטובתי, אני צריכה להתרחק ממנו ולהסדיר עיניינים אחרים שמטרידים אותי עכשיו. אני חייבת לעשות סדר אחד אחד, קשה לי כשהכל נוחת עלי בו זמנית. תודה!!

ניקולי

New member
סערת רגשות בוקר טוב

סליחה רציתי לתת לך חיבוק לבוקר טוב אבל.. הסמיילים שלי לא עולים משום מה. אבל לא נורא אתן לך חיבוק בדמיון שלי. תראי אני רוצה להוסיף ולאמר שאת בחורה פקחית ונבונה בהחלט את יודעת מה שאת רוצה וזה טוב אני מרוצה מהחלטתך ודרך חשיבתך. אבל.. את יודעת מה אני חושבת??? אני חושבת שאדם שאינו מרוצה ממך הוא אדם שאינו מרוצה מעצמו מה שכן הוא אגואיסט הוא רוצה לספק את עצמו בכל המובנים ומכל הכיוונים. גם אם תהיה הבחורה הכי מדליקה הכי חמה הכי מבינה..באשר הוא יחליט שאת לא אז הוא יתן לך כל הזמן את ההרגשה הזאת שאת לא (אם הבנת את כוונתי) הוא יתן לך להרגיש משעממת, קרירה, לא בעלת שיחה ויגרום לך להרגיש גרגיר בחול ים ... ואת לא כי את מדהימה ויש לך את זה. הוא מתוסבך עם עצמו לא מרוצה מכלום לא מחברתו ולא ממך עובדה שהיחסים שבינו לבינה לא טובים והוא ממשיך . בעיה שלו!!!!

ניקולי, את צודקת ברוב הדברים...

אך יש משהו שאולי לא הזכרתי. הוא אמר כמה וכמה פעמים, שאני נפלאה, שדווקא בגלל כמה שאני נפלאה, היה לו כל כך קשה להחליט, לבחור. עוד דבר שלא הזכרתי הוא שיש לנו מרחק גיאוגרפי גדול ביותר ביננו, ובטח גם זה "הפריע" בהחלטה. אני תמיד הרגשתי רע לגבי עצמי, חסרת ביטחון עצמי לחלוטין ןדווקא הוא גרם לי להרגיש טוב לגבי עצמי. לא מצויין, אבל בהחלט טוב. בכל מקרה, אני לא יודעת מה בראשו או בליבו. ואולי לעולם לא אדע... מה שבטוח שזה שאני אוהבת אותו מאוד. הרי הכל התחיל מחברות נפלאה ביותר. חסרות לי מאוד השיחות איתו ואני חושבת עליו כל הזמן. אני ממש לא מגזימה, אני מוצאת את עצמי חושבת עליו ומעלה זיכרונות בכל רגע שהמוח פנוי ולא עסוק "בשטויות" אחרות. היום בבוקר בעבודה, פשוט התחלתי לבכות. מזל שהייתי לבד. אבל אני שלמה עם ההחלטה שלי ויודעת שזה לטובה. אולי עוד נחזור להיות חברים טובים, רק הזמן יקבע. תודה על המילים שלך את עוזרת המון

למעלה