נשברתי! מה יהיה???

נשברתי! מה יהיה??? ../images/Emo7.gif

למרות הכל, לא התאפקתי יותר ודיברתי איתו (נקרא לו ל´) היום. השיחה כרגיל עשתה לי רע!! רע מאוד!! היה לי סוף שבוע קשה, מבחינת מורל וגם בריאות. הרגשתי לא טוב ואבא שלי לקח אותי למיון... בסוף זו היתה שטות וחזרנו הביתה, אבל כמובן שכשל´ שאל אותי: "מה שלומך? איך עבר סוף השבוע?" לא רציתי שיידע עלי שום דבר, אז אמרתי שהכל בסדר, ועבר רגיל. הוא מכיר אותי ואמר שאני נשמעת מאוד מבואסת. מה לעשות? קשה להסתיר את זה לפעמים..... משום מה, אני פשוט בתקופה נוראית. שום דבר לא הולך, אני מרגישה שאני ניכשלת ב-ה-כ-ל! מצד אחד הוא היה החבר הכי טוב שלי ורק איתו אני יכולתי לדבר על דברים מסוג זה, אך עכשיו אני מרגישה שאני שמתי חומת מגן מפניו. אני מרגישה שאני מסתגרת בעצמי ולא רוצה שאחרים ידעו - חוץ מכם כמובן, שלא מכירים אותי. דיברנו משהו כמו שעה, יותר נכון ל´ דיבר ואני יותר הקשבתי. ברגע מסויים ל´ התעצבן. הוא אמר שעכשיו הוא כועס בגלל הקרירות שלי - שתבינו - קרירות שלי!! לא כינו אותי קרירה אף פעם, ממש אף פעם. אני ההיפך המוחלט מאדם קריר. מה של´ לא מבין, זה שאני עוצרת את עצמי, מתאפקת בשיחות איתו, שלא להוציא את כל מה שיש לי בתוך הלב החוצה. אני מרגישה שאם אני אתחיל לספר לו על היום שלי, ועל איך שאני מרגישה ועד כמה שרע לי, אני ישר אגלוש לתחום ה"אסור" - מה שהיה ביננו. קשה לי שלא להעלות את הנושא, כי אני רוצה לדבר על זה. אני רוצה לדעת מה עובר עליו? האם שכח אותי? האם כבר לא מרגיש דבר כלפי?? אני רוצה שיידע איך אני מרגישה, אבל מפחדת... אני מפחדת מחוסר הדדיות ברגשות, למרות שאמר ששום דבר לא השתנה, הוא פשוט רוצה לתת עוד צ´אנס לקשר עם החברה. הפעם ל´ העלה את הנושא בעצמו. מאז שהיינו יחד לפני שבוע, הוא זה שהיה קריר, כאילו לא קרה כלום, ועכשיו, שלא דיברנו יומיים, הוא אמר שמאוד התגעגע ואף התחיל לקרוא דברים שכתבתי לו ולהעלות זיכרונות. הוא הביע גם משאלה, שנזכור את הדברים הטובים שהיו, וננסה לשכוח את הרעים. זה אפשרי??? אני מרגישה נורא. קשה לי עם זה שגרמתי לו להרגיש רע. ה"קרירות" שלי עשתה לו רע. אבל הוא לפעמים אנוכי ולא חושב על איך שאני מרגישה. הרי הוא זה ששם את הגבולות, לא אני. אני לא כל כך יודעת מה הוא מצפה ממני? וזה הורג אותי! בינתיים, אני חושבת שהכי טוב זה לא לדבר כמה ימים, אבל קשה לי עם זה כי הוא מרגיש רע ככה. הוא אמר שהתגעגע מאוד שלא דיברנו והוא כבר לא ידע מה לעשות כדי לבדוק מה קורה איתי, שאני חיה והכל בסדר. זה היה חסר לו מאוד, כי התרגל לדבר כל יום (חוץ מאשר כשהוא עם החברה), ופתאום לא דיברנו יומיים, כמעט שלושה ימים. יש לי הרגל מגונה, אני הרבה פעמים מתקשה להגיד דברים שבלב, ומעדיפה לכתוב. נמאס לו גם מזה. הוא לא מבין אותי. יש לי כל כך הרבה דברים להגיד, אבל קשה לי - ואחרי המכתב האחרון שכתבתי לו והתגובה הצוננת, אני לא אכתוב שוב. אני פשוט אצטרך לדבר איתו פעם. אבל לא בינתיים. אולי אני צריכה כמה ימים, לסדר מחשבות ורגשות ואפילו לבדוק עם עצמי מצב של להתעלות על עצמי ולשכוח את שהיה ולחזור לדבר איתו כמו חברים טובים. אני יודעת שזה מה שהוא רוצה. ואולי זה גם מה שאני רוצה. אני פשוט לא יודעת. הוא אמר שלא רצה לאבד אותי. חזר על זה כמה פעמים. וגם אני לא רוצה לאבד אותו, אבל השינויים בקשר מקשים עלי. מצד אחד נמאס לי להרגיש רע ואני רוצה להרגיש טוב כל פעם שאני מדברת איתו, אך מצד שני אני רוצה להרגיש יותר מזה. אני רוצה יותר משיחות, אבל זה כבר לא יקרה... מצטערת שזה כל כך מבולבל וארוך. אני בסערת רגשות נוראית זה לא קרה לי אף פעם ואני לא יודעת איך לצאת מזה. למי שקרא - תודה על הסבלנות.

@@

New member
בוקר טוב חמודה ../images/Emo13.gif

לא נורא, אל תרגישי לא טוב עם זה שענית לטלפון, כולנו נשברים, אבל את חייבת לנסות להיות חזקה. מה יצא לך מזה שענית לטלפון? רע מאוד לב, הרגשה לא טובה, ויש לך עוד נקיפות מצפון על זה "שגרמת לו רע", ומה איתך? לך לא רע? הוא מנסה להבין אותך? אני לא חושבת אחרת הוא היה מנסה למצוא פתרון למצב הזה. חמודה תנסי להיות חזקה, אל תישברי, תנסי לא לענות לטלפון, זה לא קל אבל זה אפשרי, אם רוצים יכולים! אין לך רצון מספיק ואני כ"כ מבינה לליבך, גם אני כמוך לא יכולתי שלא לראות את המס´ שלו מופיע על הצג ולא לענות, אבל היום למדתי, כי בעצם אחרי שיחת הטלפון, יש המון חרטה וזה מה שקורה לך עכשיו. תהיי חזקהההההה אנחנו פה איתך.
ריקי

ריקי, אולי התקדמנו קצת..

אני בהחלט מנסה להיות חזקה. כל היום, פשוט כל היום חשבתי על איך אני יוצאת מזה. ובסוף החלטתי לכתוב לו, שאני רוצה שלא נדבר לכמה זמן. לפחות. כי אני לא מסוגלת לא לענות כשהוא מתקשר, אז פשוט שלא יתקשר יותר וככה יעזור לי. אני פשוט שוקעת כל יום יותר, בעניין הזה ובעניינים אחרים ואני חייבת לטפל בדברים אחד אחד - אחרת אני פשוט אקרוס. אז החלטתי שהוא כרגע פחות חשוב (או אולי הכי חשוב?) ואולי זמן יעשה את העבודה. תוך כדי שכתבתי בכיתי כמו ילדה קטנה. בגלל זה יש דברים שאני לא מסוגלת להגיד, כי דמעות מתחילות לזלוג ואני שונאת את זה. אומרים שאני יותר מדי רגישה, אני חייבת לטפל גם בזה
אני לא יודעת מה תהיה התגובה שלו, אבל אני מקווה שיסכים איתי שלא טוב לנו לדבר כרגע, הרי גם הוא סובל מ"הקרירות" שלי. אז למה לסבול?? זהו, אני מקווה שזה היה צעד חכם ושיביא רק תוצאות טובות. תודה!

golem

New member
בוקר טוב מתוקה....

סערת רגשות....מכל מה שכתבת שמתי לב למשהו אחד מסויים - כואב לך שהוא נפגע. מתעצבן. לא נוח לו. לא טוב לו - ועוד כאלה דברים - אז תסלחי לי על הבוטות אבל בשלב זה הוא לא העניין פה - מה שחשוב שלך יהיה טוב ונוח וכיף ולא לו. מה שאני מתכוון זה שאם את מדברת איתו בין היתר כי את לא רוצה לפגוע בו - ואז את נפגעת בעצמך - זה דבר שאסור לעשות. במערכות יחסים - זה קודם כל את שלא תיפגעי - ואז הבן זוג. ואיך שזה נשמע לי פשוט תהיי חזקה ואל תעני לו.....בא לך לדבר עם מישהו תרימי טלפון לאחת החברות, תקשרי אלי, תקשרי לכל אחד שבכיף ידבר איתך ותרגישי איתו נוח - אבל איתו את רק מרגישה פגועה.. תהיי חזקה - זה קשה - מנסיון - אבל את יכולה!!!

גולם חמוד, תודה.

אני פשוט כזאת. תמיד דואגת לאחרים לפני שאני דואגת לעצמי. אומרים שאף אחד לא מושלם. בטח לא אני.
כתבתי לריקי שכתבתי לו שאני חושבת שהכי טוב זה שלא נדבר בינתיים. נראה לי הכי חכם, כי אני לא מסוגלת לראות את שמו על הצג ולא לענות. אני מרגישה נורא כשאני עושה את זה. אין לי כל כך עם מי לדבר, כי אף אחד (חוץ מאשר כאן בפורום) לא יודע על הקשר הזה. בגלל שהכל היה כל כך לא ברור כבר מההתחלה, החלטתי לשמור את זה לעצמי. את הרגעים הכי מאושרים לא חלקתי, וגם את הכי גרועים לא. רק הוא יודע עלי כמעט הכל. קשה לי להיפתח ואיתו לאט לאט הורדתי את חומות המגן שלי, אך עכשיו אני חייבת לעצמי לבנות אותן מחדש, להגן על עצמי טוב טוב. אתם עוזרים המון. אנונימיות היא דבר ענק, לא? תודה לך מקרב לב

mariana

New member
אני כל כך מבינה אותך

היי סערות רגשות! את כל כך פוגעת בעצמך ואת עוד מרחמת עליו ודואגת לו. את חושבת שזה מגיע לו? הוא לא מבין מה עובר איתך, אז למה את כן צריכה להבין ולהקשיב לשיחות שלו. ואני בטוחה שאת חזקה, כי אם לא ענית כמה פעמים יכלת גם לא לענות אחר כך, פשוט היית לוקחת ומנתקת כמו שאני עושה, אבל אני חושבת שהדרך היותר טובה הוא לספר לו מה עובר עלייך ולבקש מימנו שהשיחות שלו איתך עושה לו רע ואת לא צריכה לפחד לומר לו דבר כזה. ותראי שיהיה לך הרבה יותר קל, אני זוכרת שהיית אומרת שהייתם מדברים על הכל אז תספרי לו גם עלייך כדי שירד מימך ויעזור לך לעזור לעצמך. אל תתייאשי זה עיניין של זמן למרות שזה נשמע קיטשי אבל ממש נכון. בינתיים
לחמם את הלב ו
סתם כי את חמודה מאוד ואגב בת כמה את?

קיטשי אבל בהחלט נכון, מרין

הכל עניין של זמן. ובגלל זה החלטתי לבקש ממנו זמן. הזמן אולי ירחיק אותנו סופית, או שהגעגועים יכריעו ואני עד אז אתגבר על הכל. אני מתביישת להגיד אני בת 21. מתבכיינת כמו ילדה קטנה, אה?
לדבר איתו על מה שעובר עלי אני לא מסוגלת. קשה לי להיפתח כשפוגעים בי, להיפך - אני מסתגרת ובונה חומות. קחי
חזרה!! ותודה.

חרגונית

New member
לא מכירה את כל הסיפור אבל

מהכתוב למעלה מה שנראה לי שהבחור מחזיק אותך על אש קטנה....

golem

New member
בואי אני יגלה לך סוד...

גברים לעולם לא יבינו נשים ונשים לא יבינו גברים - אבל זה המסתורין שלפעמים טוב ולפעמים לא טוב... דווקא אני מכיר סיפור טוב על זה שכתבתי בפורום אחר - אני יספר לך בהזדמנות..

גולם יקר, אולי תספר לי?? ../images/Emo8.gif

עכשיו אני סקרנית לקרוא את מה שכתבת.
אני יודעת שלא נצליח להבין אלה את אלה, וזה בעצם מה שטוב לפעמים, אבל רע כרגע. איך הייתי רוצה להיכנס לראש של הבחור ולליבו כדי לדעת בדיוק מה הולך שם...

golem

New member
סערה...בבקשה..../images/Emo13.gif

וכמו שמרין כבר אמרה לי - בהחלט אפשר להחליף פה את הגבר לאישה..
הנה עוד בדיחה\סיפור: איש אחד הולך לו לחוף הים ופונה לאלוהים בתחינה : "כלל חיי הייתי צדיק וטהור..אם תוכל להגשים לי משאלה"... לפתע אלוהים מתגלה אליו ואומר לו יש לך מאלה אחת - האיש פונה לאלוהים ואומר לו שהוא מעולם לא ביקר בארה"ב אך הוא פוחד לטוס ולשוט - ופונה לאלוהים בבקשה לבנות גשר למכוניות מעל לכל האוקיינוס. אלוהים עונה לו "תגיד לי אתה השתגעת - אתה יודע איזה מבצע זה לבנות כזה גשר - באיזה עומק יסודות הגשר צריכים להיות - אפילו לי זה קשה. תנסה משאלה אחרת אבל קצת יותר הגיונית ושתעזור ליותר אנשים". האיש חושב ואז אומר לאלוהים " הייתי רוצה לדעת איך המח של האישה עובד, למה היא מתכוונת בדבריה, איך אני יבין מה שהיא רוצה וכד´".. אלוהים שותק לכמה דקות ואז אומר לו "כמה נתיבים אתה רוצה את הגשר 4 או 6??

תודה גולם יקר, בזכותך חייכתי ../images/Emo13.gif

אני שמעתי את הקטע הזה פעם, אבל ממש אהבתי - תודה!! זה ממש נכון, ובטח שאפשר להחליף את הגבר באישה. תודה

ועכשיו אני באמת לא מבינה את עצמי!!!

כתבתי לו שלא יתקשר יותר. שאני צריכה זמן, בלי שיחות. אז למה כואב לי ועצוב לי שהוא לא התקשר??? אני משוגעת, נכון?? אני פשוט לא מבינה. הרי חשבתי שזה יהיה הכי טוב. אז מה קרה? מה עובר עלי? המייל לא זכה לשום תגובה. כלום. ואני חשבתי שבכל זאת, מייל חזרה, הודעה בפלאפון - משהו.... משהו קטן... עד שנדבר שוב, או שלא נדבר יותר. איך נתתי למישהו להיכנס כל כך עמוק לליבי, איך? הרי אף אחד לא הצליח קודם. ואם כבר, איך להדריך אותו שייצא משם?

golem

New member
את מבינה את עצמך טוב מאוד!!!

סערת רגשות....ההרגשה הזאת שלך היא כל כך טבעית וכ"כ מובנת שאין לך על מה להגיד שאת משוגעת..... את לקחת החלטה עכשיו - החלטה אמיצה, נכונה(לדעתי), אבל גם קשה מאוד - וברור שתרגישי את ההרגשה המוזרה הזאת - אבל אין מה לעשות - פשוט מחזיקים מעמד והולכים הלאה...זו הברירה היחידה שיש לך כאן. ואם מישהו היה יודע איך עובד הלב, באיזה דרכים הוא פועל - והיה כותב על זה ספר -> הוא היה מיליונר.....והוא ייצא לך מהלב - את זה אני יכול להבטיח לך!!! ובינתיים תהיי חזקה -

אכן מנסה להיות חזקה ../images/Emo45.gif

קשה לי קצת, כי פתאום יש לי מלא זמן פנוי בזמנים שבהם היינו מדברים. אבל העבודה עוזרת (רק קצת, כי אני "מרחפת" הרבה במחשבות לפעמים), ואני יוצאת עם חברה לקפה או משהו (אני כל פעם כמעט מתחילה לשפוך את כל הסיפור, אבל עוצרת את עצמי כל פעם מחדש!!) ובעצם אתם פה עוזרים לי המון. היום אני מרגישה קצת יותר רגועה מלפני כמה ימים. אולי הסערה תחלוף לגמרי???
בינתיים אני לא נשברת, למרות שאתמול קיבלתי מייל שאומר שהוא מסכים איתי ויאמר לי רק להתראות, ולא שלום. כי הוא מקווה שהידידות תינצל והזמן יעשה את שלו ונוכל לזכור את הרגעים הטובים בלבד. הוא כתב עוד כמה דברים לגבי מה שהוא חושב עלי... בכיתי המון, כל כך ריגש אותי... אבל אני לא יודעת מה יהיה, למרות שבתוך תוכי אני לא רוצה לאבד אותו לגמרי, רק צריכה זמן להתגבר על הדברים. אם הזמן ימחק אותו מליבי (לא יודעת אם זה אפשרי) מה טוב.

golem

New member
אני יודע שזה קשה...

מנסיון - הייתה לי אהבה מאוכזבת פעם - שחשבתי שהיא לעולם לא תצא מלבי - עם הזמן זה הולך ויורד - אצלי לדוגמא זה לא נמחק כליל - אבל גם אין לי איזה רגש מיוחד אליה כרגע - זה פשוט עובר עם הזמן. ואם את החלטת שהוא לא האדם הנכון בשבילך - תתמידי בזה - תהיי חזקה (יודע שאת יכולה) ותעברי הלאה - ותאמיני לגולם - האהבה האמיתית שלך עוד תגיע!!
עזרא

האהבה האמיתית שלך גם תגיע..

ואני מאחלת לך מכל ה
שתגיע בקרוב!! אתה נותן הרגשה כל כך טובה עם המילים שלך - תודה!!
וסוף שבוע נעים......

@@

New member
כמו שגולם אמר.. את מבינה את עצמך

טוב מאוד, את פשוט מבולבלת וזה טבעי ביותר. את החלטת להתנתק נכון? את אמרת לו שלא יתקשר! אבל הלב כואב שהוא לא מתקשר ולא מגיב למה? אני אתן לך את התשובה, ראשית כל אנילא מחזיקה ממנו, אבל תדעי לך שהוא מכבד אותך, אחרת הוא לא היה מתייחס ל"בקשות" שלך, והיה נשאר איתך בקשר, וזה יאמר לזכותו. שלא תהיינה פה אי הבנות אני לא מצדדת בו, אבל זה יאמר לזכותו שהוא מכבד אותך בהחלטותייך ומניח לנפשך, זה המעט לפחות שהוא יכול לעשות, אז אל תרגישי שהוא כבר לא רוצה או אוהב אותך. אני הייתי בדיוק בסיטואציה הזאת, למה הוא לא מתקשר? לא אכפת לו ממני? אבל זה כ"כ לא נכון, הם פשוט מכבדים את ההחלטות שלנו, אחרי שהם שברו את ליבנו כמובן. ואיך להדריך אותו שייצא החוצה מלבך? בזה אני כבר לא יכולה לעזור כי גם אני לא יודעת את התשובה וגם הוא בתוך ליבי. רק הזמן יעשה את שלו. אוהבת ותמיד פה לצידך
ריקי

למעלה