נשבע לכם בחיי

miss mcmillan

New member
אתה אולי זו לא דוגמה

(גנים טובים? ייתכן
) אבל אני מבטיחה לך שלמי שתקוע במיטה כל היום עם ג'וינט ומאנצ'יס נגמר בסוף הכוח לסקס.והוא גם נהיה שמן מדי.

מאנצ'יז

חור גדול במחקר המעמיק שלך (שראוי היה להיות חור של ביגלה חמים עם תערובת תבלינים גלולה בנייר לו הייתה מסטול כראוי), מניסיון אישי יודעת שאי אפשר להמנע מאוכל. [אם תבטיח למות אוסיף אותך למיתולגיה האוסינית (זה סיפורים שמספרים לילדים), יש כבר את המכשפה, הפיה, הליצן, הסלע, המלאך (יש כמה, שנקראים על שם צבעם), הגמדים, הקרן, הכוכב, עושה לי רושם שהסטלן ישתלב יופי. מה גם, עד כמה שאמונתי משגת - אתה ממילא קדוש.] >ספל חמאה הולכת לאכול ג'חנון<

דיבורים יפים.

מה חבל שנוצרת כאן סתירה במהות העניין, כיוון שבהכרח דרך חיים הכוללת סקס וג'וינט בלבד גם היא מהות, דרך חיים, פרקטיקה ואתיקה. הרשה לי ואנסח ואנתח את טענתך באופן מסודר יותר לענ"ד. "אדם צועק את שחסר לו" (מאיר אריאל) כיוון שאם יש לך סקס וג'וינטים למכביר, אינך חסר דבר (לטענתך) אינך צועק ומחפש ומגיע לאותו מבוי נידונים אטום. אך אין זה אומר שלא נצרך דבר מלבד זה בשעה שייתכנו תחליפים. לדוגמה, ייתכן ששימת סוכרזית בקפה תמנע מאדם לזעוק על מרירותו אך אין זה מכריח כי לא חסר דבר בקפה. שלך, אבשלום.

למעלה