נשבע לכם בחיי

סיטרא

New member
נשבע לכם בחיי

שלא צריך בעולם הזה דבר מלבד סקס וג'וינט. באמת שאני אומר, חקרתי את הנושא לעומק וזו המסקנה. עזבו אותכם מהות, דרך חיים פרקטיקה ואתיקה. זה לא בשבילנו זה. כולם בסוף נתקעים באותו מבוי סתום שאי אפשר לצאת ממנו אלא בחלוק כתום של נידונים למוות. "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" - "אני רוצה להיות סטלן". באמת שאני אומר, זה מכל הלב

אבזץ

New member
יש'ך מזל שהמניאקים לא יודעים קרוא

אני רוצה להיות פר הרבעה, וכבר יש לי גדול.

אבזץ

New member
איפה ההודעה שלי?

מה קורה כאן? טרולים קנו את המנהלים, בעידן גידאמק, או שלהאקרים נמאס לפרוץ למחשבי הפנטגון...?

מותר לי

New member
יש בעיה בכל תפוז ../images/Emo4.gif

נראה לי חיזרים השתלטו על האתר

הה!

הריח של הג'חנון מגיע כאן... מה יש לעשות עם בגדים חד פעמיים בהרים? אחותי, מגבת! >ספל חמאה שואלת באמת (מתארת הרבה דברים שאפשר לעשות עם בגדים חד פעמיים, אבל כולם INDOOR, אז מוצאתצמי מבולבלת וסקרנית)<

וואו בגדים חד-פעמיים

זו ההמצאה שאני חולמת עליה מאז היותי ילדה קטנה ועצבנית בתחילת שנות העשרה. זכורני אותי יושבת מול ערימה בלתי פוסקת של בגדים לקיפול ולגיהוץ. כי כשיש לך 7 אחים ו3 אחיות ואימא במשרה מלאה, יש לך המון זמן לחשוב על המצאת בגדים חד פעמיים תוך כדי תלייה, קיפול, גיהוץ, פיזור סיזיפיים. הרעיון הוא פשוט. גליל גדול של בגדים כמו נייר טואלט אצל הרופא. השיטה:, תלוש-לבש-זרוק. ואפרופו בגדים שצריך או לא צריך בהרים, שבוע בסיני הסתדרתי עם בגד ים ליום, שרוואל וקפוצ'ון בלילה. התיק היה מלא בטישו, ספרים ושקיות ניילון. והיה מה-זה-כייף.

tuvia k

New member
יש בזה משהו

רק שבמיקרה שלי הג'וינט מתחלף או בצפרות או במוסיקה טובה [פינקפלויד] זו גם סוג של יתמקרות שיכולה ליגרום לך לימצה במקומות מעוד מעניינים כימעט כמו ג'וינט , ולגביי מהות החיים אז שכולם ילכו ליזדיין מהות שלך זה מה שטוב לך וקו... אמק מה הנשים אחרים חושבים תחיי את החיים שלך איך שאתה רוצה

אבזץ

New member
אכן. אם קוראים לך טוביה ואת

נקבה בת 23, אתה אדם מאוד מיוחד, ללא צל צילו של ספק. וטוביה קיי על אחת כמה וכמה...

tuvia k

New member
לא ../images/Emo70.gif

אני דבקה זכר בן 25 וכן אני אדם מעוד מיוחד

מתלבט13

New member
יש צורך פנימי במשמעות

ורוב בני האדם אינם מרגישים שיש להם משמעות, ולכן הן מתרכזים מעיקר שזה ליהנות מהחיים. אבל שאלת המשמעות היא מאד מעניינית ולא ירדתי לעומקה. אז אני סתם מחרתש על גבי המקלדת......

אפשר למצוא משמעות

בקטנה, בכל פעולה שעושים. לא תמיד צריך איזה משמעות גדולה לכל מהלך החשיבה והאמונה "לשיטתו" בחיים.

חלקיקה

New member
אין צורך במשמעות..

ואם אתה מתעקש אז המשמעות החזקה היא להנות מהחיים ולעשות לפעמים דברים פחות מהנים כדי שהעתיד שלך יהיה מהנה וכמובן ששום תהליך לא יביא לך ממש סבל רק התאמצות כי לא שווה לסבול ..אולי מחר תמות. זוהי דעתי.

וואלה? צודק אחי!

אבל תוסיף עוד כמה תחומים והבנאדם מסודר לכל החיים..>ד.א אם ת`מעונין בחומר קפוץ אליי לבת עין שמה יש רציניים!<

למעלה