נשאלתי היום שאלה...

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך

BlueStingray

New member
משפט יפה ונכון הזכרת פה

"ברומא תהיה רומאי ועם נשים תהיה קשה"

BlackUnicorn

New member
כמו שאומרים לה כל דבר אחר..

איפה הפתיחות במערכת היחסים? התקשורת? האמון? שקודם כל ידאג לזה, לא לסקסיות שלה! בכל מקרה אם לא אכפת לו מהתקשורת - שפשוט יקנה לה משהו סקסי או ישאל אותה מה היא חושבת על משהו מסוים כשהם עוברים ליד חלון ראווה של חנות ללבני נשים וכו'.

תגובה

לא אומרים דבר כזה, אפשר להציע לה ללבוש בגדים יותר סקסיים שיתרמו למראה. בסופו של דבר, היא שתחליט. אם תחליט שסקסיות לא חשובה לה, נצטרך לקבלה עם מגרעותיה ולאהוב אותה.

לא אומרים דבר כזה.

ובטח לא כפי שהצגת את זב בהקצנה בסוף ההודעה שלך. השורה התחתונה היא שהוא לא "קנה חתול בשק", זה לא שהיא השתנתה, זה היה כך מאז ומעולם. הבעיה,כפי שאני רואה אותה, מתחלקת לשני חלקים: 1. היא אולי אינה מטפחת את עצמה כפי שהוא רוצה. 2. הוא אינו רואה בה אישה סקסית. כיוון שרק את עצמנו אנחנו יכולים לשנות אני חושבת שהוא צריך לשנות גישה. לפנק את אישתו ולתת לה את התחושה שהיא סקסית. להחמיא לה, לגעת בה, לתת לה הרגשה שהוא לא יכול להסיר את הידיים ממנה. להגיד לה שהיא סקסית בעיניו, לכתוב לה מכתבים מלאי זימה. כמובן שזה צריך לבוא בהדרגתיות והוא צריך להאמין במה שהוא כותב.

הממממ...

אם והוא יתייחס אליה בסקסיות כפי שאת מתארת למרות שהוא לא מרגיש ככה איתה,האם זו לא תהיה צביעות ? שכן היא תרגיש סקסית אבל בעצם לא תשנה כלום כי היא כבר תבין שהיא מספיק סקסית עבורו... איפה הפתרון בעצם ? ובעניין ה"חתול בשק" - אכן כן,הוא ככה נישא לה וככה הוא קיבל אותה,אבל עכשיו הוא רוצה קצת שינוי,הוא מבין את השמרנות שלה,אבל הוא רוצה קצת שינוי,הוא גם רוצה להרגיש שיש לו אישה סקסית. ולא לא כלפי חוץ אלא כלפיו בלבד. [אני מרגיש שאני כבר מדבר בשמו מבלי שהוא בכלל קורא את השרשור כאן]

לא, זאת לא תהיה צביעות.

תראה מה כתבתי בסוף-הוא צריך להאמין במה שהוא אומר\כותב לה. אם הוא מצפה ממנה שתהיה סקסית הוא כנראה חושב שיש לה פוטנציאל לזה, אז שיאמין בפוטנציאל הזה.

לא!!!

לא להגיד לה שהיא סקסית בעיניו, כי זה שקר. היא לא סקסית בעיניו. אנחנו רואים את עצמנו כאנשים ישרים ואמתיים ולא כשקרנים. אם היום נשקר בדבר אחד, למה לא נמשיך ונגרר לשקרנות גמורה? לא נורא אם אינה סקסית, שיתרכז באופיה שהוא החשוב.

Kerry121

New member
לא אומרים לה "את לא סקסית".

כי זה פוגע. לדעתי? רק כנות , כנות וכנות. הוא צריך לשבת איתה, להגיד לה שהוא נמשך אליה לגמרי, אבל הוא תמיד מרגיש שהוא לא הגיע לשיא המשיכה שלו אליה. שהוא יודע שהיא יכולה להטריף אותה הרבה יותר. שהוא מפנטז עליה לובשת כותונות לילה סקסיות, בגדי יומיום סקסים. שיגיד לה מה באמת עושה לו את זה, אם היא רוצה לרצות אותו עד הסוף, היא בטוח תשתנה למענו. ואם לא , כנראה שהיא פשוט טיפוס כזה שלא מוכן לשנות את עצמו. סיטואציה קשה, אבל הוא יהיה חייב לומר לה שהמשיכה פשוט פוחתת בגלל חוסר הרצון שלה להשתנות.

הבעייה היא...

... שגברים חושבים רק על עצמם: רוצים שהאישה תירנאה סקסית אבל אולי פעם חשבתם (הגברים) שאולי כדאי שתתנו איזה דוגמא אישית קטנה? לדעתי הכל צריך להיות הדדי וזה לא רק מטעמי השיווין. הרי יחס גורר יחס. שורה תחתונה: הייתי ממליצה לחבר שלך להתחיל להתלבש סקסי ואז אני בטוחה שאשתו לא תרצה להראות פחות טוב ממנו וגם תתחיל להתלבש סקסי. מה שכן, אחרי החתונה אסור להזניח את נושאי סקס ורומנטיקה כי זה יגרום דעיכת האהבה בסופו של דבר, אז לחבר שלך ולאשתו כדאי מאוד לעבוד על העניין הזה. שיהיה בהצלחה..

לדעתי

הסקסיות אינה החשובה, אלא האהבה הנפשית לאופי. אם הוא אוהב אותה, כדאי שיראה זאת ויתרכז בדבור הרגשי ביניהם ולא במגע ובמשיכה.

אז אתה אומר שאשה נשואה באושר יכולה

להזניח את עצמה כי בעלה אוהב אותה? ממש לא. משיכה מאוד חשובה בין בני זוג וסקסיות זה בין הגורמים למשיכה.

למעלה